9 legjobb alkalmi divatmellény felső a nőknek a trendben

A divatvilág manapság számos merész és érzéki topdivatot kínál a nők számára, amelyek meglehetősen széles körben elfogadottak. A mellény felsők közé tartozik. A rangos mellényt csak férfiak hordták, különösen a katonák. De most a női mellény felsők nagyobb piacot ragadtak meg, mint a férfiak. Többnyire pamutból készülnek a mellények, de kevés poliészterből is. Indiában a mellény felsőket is otthon készítik, tiszta pamut anyagból, a vászonhoz rögzítve, belső részként Jodhpuri vagy Kashmiri művel, bandi néven.

9 legjobb alkalmi divatmellény felső trend 2017 -ben

Stílusos és modern mellény felsők divatos hölgyeknek:

Az alábbiakban néhány típusú mellényfelső -mintát mutatunk be, amelyeket a nők széles körben választanak ki világszerte.

1. Fit Zebra Strips mellény kialakítás:

Zebra csíkok mellény design

A női mellény felső formáját gyakran látják az egyetemi lányok. Farmerben hordják, a Caprit pedig farmerkabátban, stílusos megjelenésért. A mellény fehér és fekete csíkokkal rendelkezik, mint a pamutból készült zebra.

2. Sport mellény felsők:

Sport mellény Top

Szeretne megfelelő mellény felsőt bármilyen sporttevékenységhez! Szerezzen egy sima mellény felsőt, különböző színválasztékban, rugalmas pamutból. A mellény más dizájnt kölcsönöz a hátsó résznek, ahol az ujjak kombinálódnak egymással.

3. Hosszú mellény felsők nőknek:

Hosszú mellény felső

Csinos mellényfelsőt keres buliba vagy rendszeres otthoni viseletre! Vegyél egy hosszú mellényt, amely térdig ér. A mellény számos színben és kivitelben is kapható. Ez a bőr illeszkedése, amely tökéletes formát ad az alaknak a dátumokhoz.

4. Tervező laza mellény felső:

Laza mellény felső

A női mellényfelsők laza pamut anyagból is kaphatók. A sima mellény felsők ujjatlanok és lazák, ami előnyös, mint hálóruha. Ezenkívül vállrándítással is járhat, és gyakorlásra is használható.

5. Professzionális mellény felső:

Professzionális mellény felső

Szeretne stílusosan kinézni professzionális megközelítésével ügyfelei felé! Próbáljon ki egy bársony mellényt, amely tökéletes választás az Ön számára. A mellény felső öltöny galléros megjelenést is kap, széles ujjú a tökéletes merész megjelenés érdekében. Széles körben viselik vállalati találkozókra és rendezvényekre, vagy légi háziasszonyok stb.

6. Rövid farmer mellény felső:

Farmer mellény felső

Egy meglehetősen divatos mellény felső kialakítás tartalmazza a farmer anyagot. A legjobb mellény felsőrész ujjatlan megjelenést kap, és a hossza derékig is megadva, ami még krosszabbá teszi. Viselhető farmernadrágon, nadrágon, rövidnadrágon, szoknyán stb., Hogy növelje szépségét.

7. Funky mellény felsők lányoknak:

Funky mellény felső

Elbűvölő, de mégis ügyetlen megjelenést szeretne! Próbáljon ki egy funky nyitott mellényt. A mellény poliészter anyagból készült, amely mindkét oldalon számos hibát tartalmaz. A mellény hátulja háló- és virággörbékkel készült. Széles körben hordják farmerben vagy más alkalmi ruhában.

8. Stílusos bőr mellény felső:

Bőr mellény

Az egyik csinos mellényfelső, amely merész és lángoló megjelenést kölcsönöz Önnek, bőrből készült. A mellény felső része is varázslatos, hogy stílusos legyen a cowboy megjelenéséhez. Az ilyen mellényfelsőket gyakran látni télen.

9. Nettó hátsó mellény:

Net Back Mellény

Szeretne valami szexit viselni randevújára vagy bulijára! Fogjon egy női mellény felsőt, amely háló és pamut kombinációja. A közepes hosszúságú, pamutból készült busz elülső oldala, míg a hátsó oldala kötött hálószerű, amely érzéki megjelenést kölcsönöz a hátának. A minta széles körben elérhető különböző színekben, amelyek közül választhat, hogy farmert vagy rövid nadrágot viseljen.

A mellényfelsőket több országban tartályfelsőként is ismerik. Egyes országok úgy is hívják, hogy csúsznak át mellényen, pulóver mellényen, mellényen, szinglen és még sok máson. A számtalan női mellény felső is új mintát adott, amely bármilyen felhasználásra alkalmas. Jelenleg a hosszú csípéses mellények is széles körben népszerűek a tizenévesek körében.