9 stílusos és legjobb szürke mellény férfiaknak és nőknek a trendben

A mellények alapvetően ujjatlan ruhák, amelyeket a felsőtesten viselnek. Ezeket ingek és pólók fölött viselik, némileg kabátokhoz hasonlóan, hogy csodát tegyenek velük. Hazánk divatiparában gyorsan felzárkózik a mellény viselési trend, manapság népszerű és nagyon stílusos ruhaválaszték.

A szürke mellény legújabb és divatos mintái férfiaknak és hölgyeknek:

nézzük meg a 9 legjobb szürke mellény mintát.

1. Öltöny stílusú szürke mellény:

Öltöny stílusú szürke mellény

Ez egy klasszikus férfi formaruha mellény. Általában az öltöny- vagy gombos ing fölé viselik, a gombok középen elöl futnak, míg egy öv tartja, és hátul állítható. Bár manapság blézer és nyakkendő nélkül hordják, a klasszikus szürke öltönymellény általában hasonló színű blézerrel van ellátva, míg a nyakkendő behúzható.

2. Szürke hosszú mellény:

szürke hosszú mellény

Ez egy klasszikus túlméretezett ruha azoknak a nőknek, akik stílusosan kényelmesen akarnak kinézni. Ujjatlan, és általában hosszabb, mint a felső, amit visel, ez egy folyékony szürke mellény felső, amely akár gombos, akár kigombolható. Ennek az egyszerű, mégis gyönyörű mellénynek a túláradó megjelenése bájosan kényelmes megjelenést kölcsönöz.

3. Alkalmi szürke mellény:

Alkalmi szürke mellény

Ezek általában olyanok, mint az öltönymellények, mégis kényelmesebb és kopottabb megjelenésűek, mint a keményítőtartalmú és formális érzés, amelyet az öltönymellény ad ki. Ezeket pólók, V-nyak vagy akár mezek felett is fel lehet venni. Csak dobjon egy világos szürke mellényt férfi inggel, és tartsa kigombolva az imádnivaló fiú megjelenésért.

4. Formal Wear Grey mellény:

szürke mellény

Egy másik klasszikus mellény, amely már régóta divatos, a formális szürke mellény női ünnepi viseletben viselhető szoknyán és nadrágon is, és ugyanolyan okos és szexi.

5. Puffer stílusú szürke mellény:

Puffer stílusú szürke mellény

A szürke puffer mellény egy népszerű kerékpárkabát -csere, amely az utóbbi időben a férfi viselet divatja. A mellény könnyű tapintása megkönnyíti a viseletet, és mindkettő számára védelmet nyújt a kerékpáros kabátnak, valamint a mellények stílusának kifejezését.

6. Szürke Tweed mellény:

Szürke Tweed mellény

A mellény tweed bélése karaktert kölcsönöz neki, és stílusát a ruhák többi részére kölcsönzi. Ez a hölgyek számára készült, és ez az egyik legnépszerűbb választás a női mellények és kabátok tekintetében.

7. Aszimmetrikus vékony szürke mellény:

Aszimmetrikus vékony szürke mellény

Ez egy lázadó öltönymellénye. A mellény egyik oldala aszimmetrikus mintázatú, így túlnyúlik a másik oldalon, és oldalra gombolva van, nem pedig középen, mint egy klasszikus öltönymellény. Az aszimmetrikus világosszürke mellény kiválóan formálisnak tűnik, valamint szaggatottan az öltönyön, és a legjobb az egészben, hogy nem kell nyakkendőt viselnie.

8. Női szokásos viselet szürke mellény:

Női szokásos viselet szürke mellény

A női puffer mellény inkább olyan, mint a szokásos ruhákon viselt kabát. A ruha ejtőernyős szerkezete puffadtságot kölcsönöz neki, ezért a mellény típusának neve. Ezek okosnak tűnnek, ha alkalmi italokra és vacsorákra viselik a tengerparton vagy valamilyen szabadtéri helyen.

9. Unisex bőr szürke mellény:

Unisex Bőr szürke mellény

Ezek a legjobb mellénytípusok. Bőrből készült, fényes, és teljesen új stílusú és kijelentésű, ezek lehetnek férfiak vagy nők. Bár általában a bőrmellények népszerűbbek a fekete színben, a szürke férfi vagy akár a zöld férfi mellény ugyanolyan jól néz ki, ha kontrasztos és világos textúrájú inggel párosítják.

A mellények ujjatlan pólók, amelyeket különféle ruhákon viselnek, korábban a mellény viselése hivatalos ruházati nyilatkozatnak számított, mivel abban csak a férfiak viselték az öltönyingeiket. A mellények azonban új divatmegjelenéssé váltak, és férfiak és nők viselik őket.