9 stílusos formatervezésű öltönymellény férfiaknak a trendben

Az angliai mellényben, amelyet amerikai országokban általában öltönymellényként ismernek, valószínűleg nincs különbség, mivel mindkettő lefedi a test felső részét, ugyanakkor ujjatlan. A mellények derékig meghosszabbodnak, farkú stílusú szegéllyel. Három, öt vagy csak egy gombbal a mellények karcsú illeszkedéssel a testhez tapadnak. Az öltönymellények általában azok az elegáns ruhadarabok, amelyek blézer és nyakkendő nélkül viselhetők az ing fölött, míg a mellény egy kicsit úriember kedves testtartás, amelyet nyakkendővel együtt viselnek. Az urak viselhetik az öltönymellényeket különböző színekkel és hasonló öltönyökkel. Az öltönymellények hihetetlen mintái segíthetnek abban, hogyan viseljenek öltönymellényeket más ruhákkal.

A legújabb és divatos mellény öltöny férfiaknak hivatalos viseletben:

Nézzük meg a 9 legjobb mellényruhát.

1. Gyapjú kék keverék mellény öltöny:

öltönymellények

Az alkalmi gyapjú kék keverék öltöny férfiaknak fantasztikusan néz ki egy alkalmi üzleti találkozón. Az öltönyhöz legjobban illő fényes kék anyag gazdag és elegáns stílust kölcsönöz öltözködésének. Az öt gomb és a farkú szegély a kívánt professzionális megjelenést is biztosítja.

2. Férfi dupla mellű öltöny mellény:

Férfi dupla mellű öltöny mellény

A fertőző kétsoros férfi öltönymellény mindenki tekintetét rajta tartja. A kétsoros mellények csillogása még a blézerkabát mögött is látható. A mellény önmagában is viselhető, kielégítve a legjobb megjelenést.

3. Slim Fit férfi V-nyakú öltönymellény:

Karcsú szabású férfi V-nyakú öltönymellény

A V-nyakú mellény a férfiak kollekciójában a blézer mellények leggyakoribb és minden idők kedvenc divatstílusa. Néhány dizájner dupla színű V-nyakú mellény is lenyűgözőnek tűnik, míg az egyszínű, színes öltönymellény is mély megjelenést kölcsönöz.

4. Mély U-nyakú öltöny mellény:

Mély U-nyakú öltönymellény

A mély U-nyakú fekete öltönymellény a férfi öltönyök legkedvezőbb kialakítása. A lefelé gombolt U-nyak kecsesnek tűnik, ha koncerteken és partikon viselik. A férfiak tervező nyakkendőt viselhetnek az U-nyakú mellény mellett, mivel ez teljes jelentőséget tulajdonít a belső ingnek és nyakkendőnek.

5. Keresztgombos szürke öltöny mellény:

Keresztes gombos szürke öltönymellény

A keresztgombos férfi szürke öltönymellény a partik királyi színei, amelyek az esküvőket és szertartásokat érintik. A mellény szürke sima hangja ragyogó választás a partik számára. A keresztgombos mellény nagy gombokkal rendelkezik, amelyek hihetetlenül néznek ki.

6. Stílusos férfi karcsú öltöny mellény:

Stílusos férfi karcsú öltöny mellény

A férfiaknak szánt vékony öltönymellények tervezői hatást gyakorolnak a férfiakra. A férfiaknak készült öltönymellények sokféle kivitelben különböznek, kezdve a sima mellényektől a dizájner kettős színű mellényekig, amelyek belső gombos mellénnyel és felső, sötétebb árnyalatú, három -öt gombos mellénnyel rendelkeznek. Az ilyen mellények elbűvölő, lendületes megjelenése csodálatosnak tűnik.

7. Vintage ihlette vékony öltöny mellény:

Vintage ihlette vékony öltöny mellény

A szüreti ihletésű férfi öltönymellények karcsú szabású varrása ragyogó választás, nem pedig a kész mellények, amelyek összekeverhetők és összeilleszthetők. De a különböző színű vegyes és illő mellények is lendületes képet adnak. A barna színű mellény elképesztően jól néz ki, különböző színű nadrággal és inggel.

8. Bőr Slim Fit Suit mellény:

Karcsú bőr öltöny mellény

A bőrből készült férfi öltönymellények a funky stílusú mellények azoknak a férfiaknak, akik szeretik az ízeket más ízekkel csavarni. A sima öltöny és a bőr mellény keveréke páratlan kombináció, amely divatos stílusúnak tűnik a közügyekben dolgozó férfiak számára.

9. Alkalmi kockás öltöny mellény:

Alkalmi kockás öltöny mellény

Az alkalmi kockás öltönymellény férfiaknak az öltönyök legdivatosabb formatervezése. A férfi öltöny kedvenc része. A ruha és a mellény kockás nyomtatása fantasztikusan és professzionálisan néz ki, ami érett megjelenést kölcsönöz a férfiak öltözködésének.

Vannak, akik három színű kombinációt viselnek, mint a nadrág és az ing, valamint a mellény, a különböző színek kiegészítik egymást. A kockás öltönymellények valóban formálisnak tűnnek üzleti ügyletek és partik számára. A farmer mellény a funky stílus azoknak a férfiaknak, akik sportos és durva megjelenést szeretnének kapni. Míg a bőr, kordbársony mellények azok a divatosak, amelyeket éjszakai kiruccanásokon vagy partikon lehet viselni.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80