9 legjobb etetőmelltartó a baba kényelmes etetéséhez

Az etetőmelltartókat anyasági vagy szoptató melltartóknak is nevezik. Ezt a fajta melltartót a nők terhesség alatt vagy közvetlenül azt követően viselik. A kismama melltartó célja, hogy extra támogatást és kényelmet nyújtson terhesség alatt, míg az etetési vagy szoptatási melltartót a baba születése és a melltartó fedele után hordják, mint a szoptatáshoz. Mivel a nők mellkasa nő a terhesség alatt és után, a mellméretet mindig meg kell mérni, mielőtt bármilyen etetőmelltartót vásárolna. Ezenkívül a melleknek több támogatásra és kényelemre lesz szükségük.

Különböző típusú etetőmelltartók:

Nézzük meg az Indiában elérhető 9 legjobb csecsemőtápláló képet.

1. Szerethető pamut etetőmelltartó:

etető melltartó

Ez a Lovable tiszta pamut melltartó melltartója. Vágott és varrt, panelezett és nem párnázott csészéket, amelyek nincsenek huzalozva, a szükséges támogatás és kényelem érdekében a terhesség után. A felső melltartópoharak levehetők, így szoptatás közben lehúzhatók. A hevederek szélesek a támogatáshoz, és csúszkákkal vannak felszerelve a beállításhoz. Részletek a csipke szegélyekről a pohár felső szélein és a kagylós csipkevágások az alsó szélén. Hátul horog- és szemzáróval rendelkezik, fehér és különböző méretben kapható.

2. Adira Morph innovatív szivárgásbiztos ápoló melltartó:

Melltartó etetése és viselési tippek 2

Ez a fajta csecsemőtápláló melltartó nemcsak megkönnyíti a szoptatást, hanem felszívja a kiömlött tejet. A csészék nem párnázottak és nem vezetékesek a szükséges kényelem és támogatás érdekében. Légáteresztő, szivárgásmentes anyaggal van ellátva, így képes elnyelni a túlzott tejkiömlést. A csészék csepp vagy nyitott flanellel rendelkeznek a szoptatáshoz. A puha, rugalmas alsó szalag fokozza a támaszt. A hevederek rugalmasak és csúszkákkal rendelkeznek a beállításhoz. Hátul horog és szemzáró van. Három színben és változatos melltartó méretben kapható.

3. Adira Morph kismama etető melltartó:

Melltartó etetése és viselési tippek 3

Ezt a babatápláló melltartót kifejezetten úgy tervezték, hogy támogassa és kényeztesse a növekvő melleket a terhesség alatt és után. A melltartó 100% lélegző tiszta pamutból készült, és maximális támogatást és kényelmet biztosít egész nap. A poharak csepppohárként vannak kialakítva a könnyű szoptatáshoz. A szoptató kapcsok különállóak, egykezes hozzáféréssel, ami megkönnyíti és kényelmes a szoptatás során. A vállpántok állíthatóak és nyújthatók. Hátsó zárással rendelkezik, állítható kampóval és szemmel. Fekete színben kapható, méretben választható.

4. Adira Morph Pull-On szivárgásmentes pamut ápoló melltartó:

Adira Morph Pull On Szivárgásmentes pamut ápoló melltartó

100% lélegző tiszta pamutból készült crossover elülső rész. A csészék nem párnázottak és nem vezetékesek a maximális kényelem és támogatás érdekében a terhesség után. A keresztezett nyakkivágás megkönnyíti és kényelmes a szoptatást. A nyakkivágás mentén csipke szegélyek találhatók, és a csészék szivárgásmentesek, hogy elnyeljék a tej kiömlését. A pántok szélesek, nyújthatóak és puha anyagból készültek, ami maximális kényelmet biztosít. Az alsó szalag egy varrott rugalmas szalag, amely biztosítja a szoros illeszkedést. Különböző méretekben kapható.

5. Adira Morph kereszt az első felhúzható ápoló melltartó felett:

Melltartó etetése és viselési tippek 5

Ez egy puha és könnyű melltartó etetéshez tiszta pamutból. Csészéi nem párnázottak és nem huzalozottak, így biztosítva a szükséges kényelmet és támogatást az új anyukáknak. A keresztezett nyakkivágás megkönnyíti a szoptatást. A pántok puhaak, szélesek és rugalmasak, így nem hagy nyomot a bőrön. Bevarrt elasztikus alsó szalaggal rendelkezik a biztos fogás érdekében. Mindennapos elengedhetetlen melltartó a terhesség utáni időszakban. A melltartó többféle méretben kapható.

6. Testápoló pamut etető melltartó- 5539-es stílus:

Melltartó etetése és viselési tippek

Ez egy 100% -ban tiszta pamut etetőmelltartó a nőknek a terhesség utáni időszakban. A csészék nem párnázottak és nem vezetékesek, ami maximális kényelmet és támogatást nyújt. A csészék flanel van a poharakban, amelyeket le lehet húzni a könnyű szoptatás érdekében. A hevederek rugalmasak, és csúszkákkal rendelkeznek a beállításhoz. Horoggal és szemzáróval érkezik, fehér és változatos méretben kapható.

7. VIP Feelings etető melltartó:

Melltartó etetése és viselési tippek 7

Ez egy másik etető melltartó a VIP érzések által, puha, rugalmas anyagból. A csészék nem párnázottak és nem vezetékesek a szükséges támasztékhoz, míg a felső csészék lehúzhatók szoptatáshoz. Ezenkívül a heveder rugalmas és nyújtható. Állítható csúszkákkal rendelkezik. Hátul horog és szemzáró van, és különböző méretekben kapható.

8. Cantaloupe etető melltartó csepp Y Y Back:

Melltartó etetése és viselési tippek 8


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80