A 9 legnépszerűbb Hanes melltartótípus

A melltartó nem csak egy fehérnemű. Sokkal több tennivalója van. Minden ruhánkhoz vagy felsőnkhöz van megfelelő melltartó. Nem lehet csak összeállítani egy mindennapi nélkülözhetetlen melltartót egy drága kötőfékkel. Ezért fontos, hogy ismerjük a piacon elérhető különböző stílusú, szabású és formájú melltartókat, amelyek megfelelnek a különböző felsőruházatoknak. A Hanes egy ruházati márka, amely 1901 -ben nyúlik vissza, amikor az Egyesült Államokban, Észak -Karolinában alapították. Tudassa velünk a 9 legjobb melltartótípust.

A Hanes melltartó különböző típusai:

1. Hanes Cotton Comfy Everyday Essential Non-Wired melltartó:

hanes melltartó 1

Ez egy mindennapos elengedhetetlen melltartó, amelyet alkalmi ruháival viselhet. 100% pamutból készült, és három részből álló, kétrétegű szövetpohárral rendelkezik, vízszintes varrással a kontúros formához, és függőleges varrással a felemeléshez. Párnázatlan kelyhei fokozzák a mell formáját. Teljes fedést biztosít, és a vezeték nélküli csészék kényelmesen érzik magukat. A hevederek puha elasztikusak és állíthatók. A szélei rugalmasak és így jobban illeszkednek.

2. Szirmok elrejtése a vezetékes Hanes melltartó alatt:

hanes melltartó 2

Ez a hanes melltartó beépített szirom rejtegetővel rendelkezik, így nincs többé átlátható. Sima szövetborítású, alulhuzalozott csészékkel rendelkezik. Enyhén párnázott poharai teljes fedést biztosítanak. Zökkenőmentes stílusa lehetővé teszi a viselést a felsők alatt. Elegáns, nem rugalmas állítható pántokkal rendelkezik. A nylon és a spandex szövet kényelmesen érzi magát egész nap.

3. Hanes Convertible Shaping Bandini melltartó:

hanes melltartó 3

Ez egy stílusos bandeau és szabad méretű pulóver, amely formálja a Hanes rózsaszín melltartót. Teljesen zökkenőmentes, és öntött csésze van beépített oldalélesítővel. Teljes körű formázást és támogatást nyújt. Nem párnázott, és sokoldalú többirányú hevederekkel rendelkezik. Alsó szalagot is biztosít a melltartó helyben tartásához. Poli -amidból és elasztánból készült, jó néhány színben kapható.

4. Nagy ütésű kontúr sport Hanes melltartó:

hanes melltartó 4

Ez a hanes sportmelltartó tökéletesen elnyúlik, és elvezeti a nedvességet, hogy száraz és kényelmes legyen. Puha csészékkel és puha szövet borítású elasztikus szalaggal rendelkezik a bőséges támogatás érdekében. Pamut és spandex szövetösszetétele duo-dry technológiával rendelkezik. Horoggal és szemzárással van ellátva, kanál nyakkal. Kiválóan alkalmas olyan tevékenységekhez, mint a kocogás, a tenisz és a röplabda.

5. Hanes rejtőző szirmok pánt nélküli melltartó:

hanes melltartó 5

Nem csak pánt nélkül viselheti, hanem keresztezett háttal, nyakkötőként vagy hagyományos pántos profillal. Ez a melltartó helyben marad, és tökéletesen illeszkedik hozzád. Csúszásmentes háta a helyén tartja a melltartót. A beépített sziromrejtők tökéletes fedést biztosítanak. Természetes módon emeli, formálja és támogatja. Nylonból és spandexből készül, különböző méretben kapható fekete -fehérben.

6. Zökkenőmentes, enyhén párnázott divat Hanes melltartó:

hanes melltartó 6

Ez a hanes melltartó illeszkedik a divat követelményeihez, puha, varrat nélküli pohárral, ultravékony párnázással, amely szuper sima megjelenést kölcsönöz. Anyaggal borított alátéttel kiváló poháremelést és csodálatos kényelmet biztosít egész nap. Csúszásmentes, puha, állítható pántokkal rendelkezik. Nejlonból és spandexből készül, és két nyomatban kapható.

7. Hanes Cotton Smooth Fit Under vezetékes póló melltartó:

hanes melltartó

Ez a póló hanes pamutból és elasztánból készült melltartó varrat nélküli pohárral rendelkezik, könnyű párnázással. Alulhuzalozott az emeléshez és a megtámasztáshoz, rugalmas, állítható pántokkal. Viselje a felsők és pólók alatt a tökéletes kényelem és támogatás érdekében.

8. Shirred Slip On Sport Hanes Bra:

hanes melltartó 8

Ez a sportos hanes melltartó megfelelõen nyújtható, és duo dry technológiával rendelkezik. Ez egy áthúzható melltartó, kétrétegű, rántott elöl. A fedett elasztikus szalag alátámasztást és kényelmet biztosít. Elasztikus, fedett vállpánttal rendelkezik. Nejlonból és spandexből készült, ideális jóga, pilates és súlyzós edzéshez.

9. Hanes No-Show korrektor vezeték nélküli melltartó:

hanes melltartó 9

Ez egy öntött drótmentes hanes melltartó, sziromrejtőkkel a teljes lefedettség érdekében, amely nem látszik a ruhák alatt. Rendkívül vékony párnázattal rendelkezik a sima felület érdekében. Nejlonból és spandexből készült, háromnegyedes fedőmelltartó, amely javítja a mellkas formáját.