A top 8 népszerű ápoló melltartó és viselési tippek

Az anyaságba való belépés először nagyon nehéz szünet lehet. Ez majdnem olyan, mintha egy teljesen új útra indulnál, néhány hallott történet és néhány közös élmény, de semmi a sajátodból nem nyugszik, némi bátorság és sok izgalom. Körülbelül ebben az időben a test mentális és fizikai változásokon megy keresztül, amelyek közül az egyik képes laktálni a baba számára, sokkal később, a terhesség éveiben. Az új kismama ruhákkal szeretnénk bemutatni nektek egy nem olyan ismeretlen intim tárgyat, az úgynevezett ápoló melltartót.

Ezek a melltartók a mindennapi kényelemhez képest extra kényelmet biztosítanak, különösen a különböző igényekhez igazodva. Nem csak a görbe méretével együtt bővül, hanem érzékenységvédelmet is biztosít, amely körülbelül ebben az időben a magasságában van. A legjobb az, hogy most van egy kis ablak a melltartó párnáiban, hogy táplálja a picit anélkül, hogy kiterjedt folyamaton kellene átesnie.

Hogyan viseljünk ápoló melltartót?

ápoló melltartó

A szoptató melltartót a szokásos melltartóhoz hasonló módon lehet viselni, de mielőtt folytatná és megvásárolná a szoptató melltartót, tudnia kell, hogy a teste további változásokon megy keresztül, ezért ne siessen a vásárlással. Kezdje azzal, hogy feltölti a melltartó csészéjét, amely a görbe csésze méretének felelne meg, majd akassza be a hátoldalán található rugalmas gombokat, amelyek rugalmasak és szükség szerint megváltoztathatók.

Népszerű és kényelmes ápoló melltartók:

Íme a 8 legnépszerűbb ápoló melltartó, a következők szerint.

1. A teljes lefedettségű kivehető pohár ápoló melltartó:

ápoló melltartó 2

Ez a fajta szoptató melltartó általában kivehető csészékkel rendelkezik, vagyis a csésze leválhat a heveder kampójáról, amely etetés közben használható, majd visszahelyezhető a helyére. A teljes lefedettségű minta általában optimális lefedettséget biztosít, a hónalj alatt egészen a széles, kényelmes hátig.

2. Puszta mélyvágású ápoló melltartó:

ápoló melltartó 3

Ennek a szoptatós melltartónak alacsony a nyaka, és ismét levehető csészékkel rendelkezik. De ez teszi a megfelelő választást egy pazar belső ruhadarabhoz, az elülső háló hézagos körvonala, amely lehetővé teszi, hogy ezt a melltartót egy mély nyakú blúz felett viselje.

3. Az alsó vezetékes ápoló melltartó:

ápoló melltartó 4

Általában az alsószálas melltartó nyújtja a legjobb támogatást ott, ahol merev, ívelt alsószalag van a melltartóhoz rögzítve, amely felemeli a melltartót, és optimális támogatást nyújt, miközben a hevederhez rögzített réteges csésze elölről nyílik, hogy megfeleljen az ápolási előnyöknek.

4. Gombos ápoló melltartó:

ápoló melltartó 5

A többi típussal ellentétben ezúttal is eltávolítható a pohár, de ennek enyhe eltérése egy mélyen vágott melltartót tartalmaz, amelynek csészéi a melltartó aláhúzására vannak gombolva. Így könnyen kinyithatja a gombot, és gond nélkül eltávolíthatja a csészét.

5. A klasszikus csavar a drótszoptató melltartó alatt:

ápoló melltartó 6

Ezek a melltartók nemcsak stílusosak és szuper aranyosak, de ennek a különleges melltartótípusnak a csészéi szaténruhában vannak csavarva az oldalán, ahol a hevederhez van rögzítve, a belső rétegen puha csipke védi a csavarást.

6. A gyakornoki ápoló melltartó:

ápoló melltartó 7

Egy másik napon ezek szorosak és szorítóak lennének, mint egy edzőmelltartó, de ezúttal lazák és elegendő helyet biztosítanak a bővítéshez. A puha, rugalmas felső fele lehetővé teszi, hogy szükség esetén könnyedén lecsússzon.

7. Az első cipzár:

elülső cipzár

Ez a szoptató melltartó elölről nyitható cipzár alakú, amely elölről nyílik, így könnyen hozzáférhet az etetéshez anélkül, hogy minden alkalommal akasztania és le kell akasztania.

8. A teljes elülső nyitott ápoló melltartó:

ápoló melltartó 9

Ennek a melltartónak a kampója az egyik oldal sarkában van, a hevederhez rögzítve, amelyet nyitás közben csak le kell akasztani és le kell venni.

Remélem, hogy ez a szoptatós melltartó cikk nagyon hasznos lesz Önnek és könnyen viselhető.