Arkkitehtonisia tyylejä vuodesta 2020 – vaikuttavia rakennuksia ja paljon muuta!

Haluatko rakentaa modernin talon? Katso arkkitehtuurin trendit vuodelle 2020

Moderni talo on ennen kaikkea yksilöllisesti suunniteltu koti. Talon suunnittelijan tulee tuntea nykyiset trendit ja sopeuttaa ne omistajien tarpeisiin. Voit saada inspiraatiota mistä tahansa. Nykyiset suuntaukset eivät ole koskaan olleet yhtä kattavia kuin nykyään: löydämme asiaan liittyviä periaatteita ja ideoita julkisella ja yksityisellä sektorilla.

Tänään esittelemme luettelon julkisen tilan silmiinpistävistä rakennuksista vuodesta 2020. Toivomme, että ne edustavat sinulle kauniita luomuksia.

Arkkitehtoniset tyylit – Zürichin kansallismuseon laajennus

arkkitehtoniset tyylit tukevat elementit

Zürichin kansallismuseon laajennuksen toteutti Kristus & Gantenbein tajusi. Uusi vankka rakenne on jyrkässä ristiriidassa alkuperäisen rakennuksen kanssa. Juuri tämä kontrasti esiintyy yhä useammin yksityiskodeissa. Tämän seurauksena yksittäiset erinomaiset elementit tulevat omiin.

Tate Modern Lontoossa

arkkitehtoniset tyylit Lontoon museon laajennus

Sveitsiläinen arkkitehti Herzog -yhtiöstä& de Meuron on rakentanut 64,5 metriä korkean laajennuksen Lontoon galleriasta Tate Modern. Tornimainen laajennus mahtuu lisää galleriatilaa.

Tässä on esimerkki viittauksesta historialliseen arkkitehtuuriin – josta on tullut trendi yksityiskodeissa.

Arkkitehtonisia tyylejä – Port House Antwerpenissä

adverpen arkkitehtonisia tyylejä

Zaha Hadid Architects seisoo valtavan lasirakennuksen takana Antwerpenin satamassa. Se rakennettiin hallintoa varten. Viistetty julkisivu on silmiinpistävä – esimerkki pyrkimyksestä saada mielenkiintoisia vaikutuksia rakennusten ulkosuunnittelussa.

Geologinen museo Qinglongissa

geologinen museo arkkitehtonisia tyylejä

Viivat luonnehtivat myös geologisen museon rakentamista Qinglong Mountain Geoparkissa Kiinassa. Muoto seuraa maiseman linjoja ja kehystää tietyn alueen, jossa dinosaurusmunat ovat esillä. Rakennuksen pituus on 70 metriä. Sisätiloissa rakennuksen tekstuuria täydentävät bambuputket.

Täällä koemme nykyaikaisten materiaalien ja orgaanisten muotojen ja tekstuurien vuorovaikutuksen – mitä voidaan varmasti ottaa ideana suljetussa talossa luonnossa.

Arkkitehtoniset tyylit – Elbphilharmonie Hampurissa

modernin rakentamisen arkkitehtonisia tyylejä

herttua & de Meuron on saanut päätökseen kymmenvuotisen projektinsa tänä vuonna. Kustannukset ylittivät alkuperäisen budjetin kymmenen kertaa. Julkisivu on jaettu pystysuoraan kahteen pääalueeseen. Alempi vastaa kaupunkiarkkitehtuuria ja ylempi on erittäin moderni. Tämä koskee myös materiaaleja – tiili alla ja lasi yläpuolella. Mikä jakelu olisi sopivampi, jos haluat rakentaa modernin talon, joka sopii myös hyvin historialliseen asuinalueeseen.

CKK Jordanki

arkkitehtoniset tyylit uusia suuntauksia

Fernando Menis on Teneriffan konserttisalin arkkitehtuurin takana. Rikkoutuneiden tiilien ja betonin yhdistelmä tuotti erityisen mielenkiintoisen vaikutuksen. Sisällä tuntuu kuin olisit suuressa modernissa luolassa. Materiaalit takaavat myös erinomaisen akustiikan. Muinaisten mallien käyttö nykyaikaisessa talosuunnittelussa on toinen suuntaus, joka jatkuu pitkään.

Arkkitehtoniset tyylit – toteuta suurten arkkitehtien ideat kotiisi!

modernit arkkitehtoniset tyylit

Arkkitehtoniset tyylit – vankat elementit lisäävät liikkuvuutta kotona

arkkitehtoniset tyylit moderni trendikäs

Voit luoda ainutlaatuisen tunnelman kotiisi!

arkkitehtonisten tyylien museo Sveitsi

Arkkitehtoniset tyylit – hämmästyttävä tunnelma

arkkitehtonisia tyylejä

Alla on muutamia ideoita kodin moderniin arkkitehtuuriin

hamburgin arkkitehtonisia tyylejä

arkkitehtonisia tyylejä hampuri moderni

hampurin filharmonisen arkkitehtuurin tyylit

poikkeukselliset arkkitehtoniset tyylit

rakentaa nykyaikaisia ​​arkkitehtonisia tyylejä

arkkitehtonisia tyylejä uusia ideoita


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80