5 vigtige vitaminer, der hjælper med at rydde mørke rande

De mørke rande er en betydelig bekymring for skønhed og sundhed. Du vil helt sikkert ikke nyde, at folk kommer hen til dig og fortæller, at huden under dine øjne bliver mørkere. Det er som en skændsel for dit smukke ansigt.

Hvis du er i en tanke, sker der mørke rande, fordi du er et natligt dyr, er det ikke helt rigtigt. Det er et stigma, der er knyttet til, at de mørke rande, der findes under øjnene, skyldes mangel på søvn. Dårlige sovevaner er blot en blandt mange af årsagerne. Mørke rande er også et resultat af allergi, nasal overbelastning og nogle gange endda på grund af arvelig natur.

Mørke rande er en indikation på, at du er holdt op med at passe på dig selv. Det skyldes hovedsageligt de hurtige og travle livsstilsplaner, hvor du ikke får tid til at koncentrere dig om vores sundhed og skønhed. Derfor skal du starte med det samme. Vitaminer er faktisk nyttige til behandling af dine mørke rande. Denne artikel hjælper dig med de bedste vitaminer til mørke rande under øjnene. Mørke rande kan ikke også ses som en funktion for enhver alder. De påvirker alle generationer, men dukker for det meste op fra afdelinger til voksenalderen. Stress er helt sikkert en af ​​hovedårsagerne til dannelsen af ​​mørke rande.

Vitaminer, der hjælper med at rydde mørke cirkler

Men den almindelige årsag til mørke rande er mangel på vitaminer i din krop. Vitaminer hjælper enormt meget med at slippe af med de mørke rande under øjnene. Du bør også sørge for at ændre din kost og øge indtagelsen af ​​vitaminer og kosttilskud for at slette mørke rande. Du kan også vælge at bruge hudcremer med rigdom af vitaminer for at hjælpe de mørke rande med at falme væk. Men pas på med dubletter eller rådfør dig med din hudspecialist, før du bruger sådanne produkter. Diskuter også din kostplan indeholdende vitaminer med din diætist, fordi nogen af ​​de mere eller mindre indtag end den nødvendige mængde også kan være en årsag til skade eller bekymringer for dig.

At have en sund og afbalanceret kost vil helt sikkert føje som en fordel til at fjerne sorte cirkler under øjnene. Da en fast kost ville indeholde alle de essentielle mineraler, er næringsstoffer og vitaminer det grundlæggende krav for, at huden beholder sin glødende tilstand. Derfor, hvis det er tilfældet, at du er tilbøjelig til uønsket mad og fastfood og er vild med disse gademad, ville din kost helt sikkert mangle vigtige og sunde vitaminer. Efterhånden med tiden vil mørke rande begynde at dukke op under øjnene, hvilket yderligere forstyrrer dit udseende og din generelle personlighed. Det anbefales derfor at begynde at inkludere essentielle grøntsager, frugter og mejeriprodukter til helbredelse af mørke rande under øjnene. Læs derfor fremad for at lære de vitaminer at kende, der skal tages for mørke rande under øjnene.

5 afgørende vitaminer til bekæmpelse af mørke cirkler:

Her er de fem bedste vitaminer, der understøtter og gør underværker for at fjerne mørke rande under dine øjne. De fem afgørende vitaminer, der hjælper med at bekæmpe de onde mørke rande, er vitamin K, vitamin C, vitamin A, vitamin B3 og vitamin B12. Disse vitaminer hjælper med at øge blodcirkulationen i blodet, reducerer ældning gennem god og grundig blodgennemstrømning sammen med at levere antiinflammatorisk effekt.

1. K -vitamin til mørke rande:

K -vitamin til mørke rande

K-vitamin er kendt som et fedtopløseligt vitamin. Vitaminet er opkaldt efter dets lignende tyske ord, der forstås at betegne koagulation. Dette navn bevares, da det er et primært træk ved vitaminet. Det siges at have positive effekter og gør underværker med at reducere de mørke rande.

Hvordan hjælper det?

 • K -vitamin har den største forpligtelse for blodpropper i vores krop. Specifikt, hvis blodcirkulationen omkring øjnene ikke er ordentlig og godt nok, kan blodet sive og begynde at samle sig under øjnene, hvilket giver det et mørkt, skygge-lignende blå mærke.
 • Hvis dine mørke rande forekommer på grund af hæmostase, der refererer til afbrydelse af blodgennemstrømningen til det område, der påvirkes, så er vitamin K det, du har brug for.
 • Mørke rande er normalt et resultat af kapillærskader, der sker på grund af allergi, dehydrering eller endda udsættelse for sollys. K -vitamin betragtes som enestående på grund af dets blodpropper. Derfor kan ethvert problem i forbindelse med blodforsyning løses.
 • Derfor sørger det for, at blodcirkulationen omkring øjnene er perfekt, og koagulationen foregår på den rigtige måde uden problemer.

Fordele og anvendelser:

 • Cremer rige på vitamin K er tilgængelige på markedet. Du skal begynde at anvende dem regelmæssigt. K -vitamin til mørke rande virker som undren. Glem ikke at teste cremen inden regelmæssig brug, og kontakt en hudspecialist, hvis den reagerer unormalt.

Kilde:

 • Grønne bladgrøntsager som broccoli, spinat osv. Og frugter som jordbær, kiwi og avocado er rige kilder til vitamin K.

2. C -vitamin til mørke rande:

C -vitamin til mørke rande

C -vitamin er en perfekt ingrediens og vitamin til alle skønheds- og sundhedsmæssige problemer, herunder de mørke rande omkring dine øjne. Dette vitamin til mørke rande omkring øjnene er en glimrende løsning på grund af dets antioxidante egenskaber bagved. Dette fungerer også som hemmeligheden bag frisk og glødende hud. Derfor kan mørke rande let behandles med c -vitamin.

Hvordan hjælper det?

 • Vores hud indeholder en forbindelse kaldet kollagen, som er ansvarlig for dens tæthed. C -vitamin øger kollagenniveauerne, hvorfor huden ser fyldig og undervist ud.
 • Eksponering for sollys forværrer også mørke rande og fremskynder også ældning. C -vitamin forhindrer huden i at blive beskadiget på grund af solen og beskytter den også mod frie radikaler.

Fordele og anvendelser:

 • C -vitamin findes i rigelig mængde i L – ascorbinsyre, som er en glimrende kombination af vitamin k og c -vitamin. Hudcremer med denne kombination er de bedste til mørke rande.
 • C -vitamin findes også i frugter, hvilket er den bedste måde at slippe af med mørke rande.
 • C -vitamin må ikke tages i ren form. Det reagerer med ilt i luften, undergår oxidation, hvilket øger skaden på huden på grund af frie radikaler.
 • C -vitamin er aldrig tilgængelig i ren form. Du vil altid finde koncentrationen af ​​c -vitamin til at ligge et sted omkring 5% i enhver hudcreme, du køber.
 • Den bedste måde at tage c -vitamin på er at kombinere det med jern. Jern er også vigtigt for at fjerne mørke rande. Jernmangel gør huden bleg. Venerne under øjnene springer ud og får det til at se mørkere ud.
 • Men c -vitamin fås i form af serum og uden tvivl cremer af god kvalitet, som har vist sig at være effektive
 • Du kan tilberede et c -vitamin serum til dine mørke rande derhjemme. Det er ubesværet og meget effektivt.

C -vitamin serum

Ingredienser:

 • rent c -vitaminpulver
 • glycerin
 • destilleret vand
 • E -vitamin kapsler

Metode:

 • Opløs først vitamin C -pulveret fuldstændigt i destilleret vand.
 • Hvis du kun bruger vand og C -vitamin, er du færdig. Men du skal opbevare dette i køleskabet for at få det til at holde i op til 2 uger eller længere.
 • Men hvis du bruger glycerin, skal du opløse C -vitaminet i en mindre mængde vand, derefter tilføje lidt glycerin, omrøre det ordentligt og gemme. Denne version varer en måned eller længere
 • Prik en vitamin E -kapsel, og kom den derefter i destilleret vandblanding. E -vitamin hjælper med at stabilisere serummet, så det holder i nogle dage.

Sådan bruges:

 • Efter at have renset dit ansigt ordentligt, skal du påføre serummet på dit ansigt, inden du sover. Fugt til at undgå prikken eller brændende fornemmelse.

Kilder:

 • C -vitamin findes rigeligt i citrusfrugter som citron, appelsin, druer osv.
 • Jern findes hovedsageligt i store mængder i grønne bladgrøntsager som spinat.

3. E- og A -vitamin til mørke rande:

Vitamin E og A til mørke rande

Vitamin E og A, når de kombineres, har drastiske virkninger på den mørke cirkel. Kombinationen fungerer meget effektivt. E -vitamin til mørke rande er kendt for sine helbredende egenskaber og dets virkning mod aldring. Det virker vidunderligt på hududslæt, rynker og mørke rande.

Hvordan hjælper det?

 • A -vitamin giver din hud liv og gør den frisk og forynget.
 • Det hjælper også med vævsreparation, hvis det kræves omkring øjnene. Det beskytter huden mod rynker, udtynding og ældning takket være dets anti-oxidative egenskaber.
 • E -vitamin øger derimod effektiviteten af ​​vitamin A. Det skal kombineres med A -vitamin, da det beskytter huden mod forurening og frie radikaler. Det forbedrer også blodcirkulationen omkring øjnene.
 • Dine mørke rande skal behandles med skiver græskar. Græskar er et reservoir af vitaminer. Den indeholder vitaminerne K, C og A, som er nyttige til at vende effekten af ​​de mørke rande. Hvis du lægger græskarskiver over dit område under øjet i 10-15 minutter hver dag, vil du bemærke ændringerne.
 • Mintblade er et andet middel til at helbrede mørke rande, da de giver en kølig, prikkende effekt på huden, når den påføres, hvilket fremkalder en stigning i blodgennemstrømningen til området under øjet. Neuroner i huden har et protein, der reagerer meget godt på den kølende fornemmelse. Du kan kun benytte fordelene, hvis du først knuser myntebladene og derefter påfører over mørke rande i cirka 10 minutter. Tør det af ansigtet med en ren og fugtig bomuldsklud
 • Rosewater er et andet lagerhus med alle de vitaminer, der er nødvendige for at slippe af med mørke rande, bortset fra at det også er meget køligt. Den indeholder vitamin A og C, samt visse flavonoider. dette er også en fremragende naturlig astringerende med antiinflammatoriske egenskaber, der skal suppleres. Det er også utrolig beroligende, foryngende og forfriskende med en behagelig lugt.
 • Tag nogle roser fra din have og lad kronbladene simre i destilleret vand, som er lige nok til at dække dem. Når du bemærker, at kronbladene har mistet deres farve og er blege, sil væsken og lad den afkøle. Opbevar den i en krukke eller flaske. Fordyb en kugle i rosenvand og påfør regelmæssigt på området med de mørke rande.

Kilder:

 • A -vitamin findes i bladgrøntsager, æg, græskar, lever, nogle frugter og nogle hudcremer.
 • De fødevarer, der er rige på E -vitamin, er oliven, asparges, nogle frugter, bladgrøntsager og hudcremer.

4. Vitamin B3 som en løsning til The Dark Circles:

Vitamin B3 som en løsning til The Dark Circles

B -vitaminer er gode til at reducere og fjerne mørke rande. De arbejder på hævede øjne, som er den primære årsag til at skabe mørke rande under øjenområderne. De reducerer derfor i øjeblikket også vandophobning. Der er forskellige typer B -vitaminer, der kan arbejde sammen for at sikre problemet med mørke rande. Blandt dem skal du sørge for, at du ikke springer vitaminer over for mørke rande under øjnene. Fødevarer som græsk yoghurt er gavnlige til behandling af mørke cirkler med vitamin B3 og B6. Yderligere er fødevarer som spinat (med B6 og B9), valnødder (med B1, B6 og B7) sammen med østers (B12) gode til reduktion af mørke rande og hævelser omkring øjenområder.

Dette vitamin er også kendt som niacin og er et vigtigt element, der er nødvendigt for at fjerne mørk cirkel på grund af dets mange fordele.

Hvordan hjælper det?

 • Vitamin B3 er hovedansvarlig for at beskytte huden mod eventuelle negative virkninger af solstrålerne.
 • Hvis det indtages korrekt, kan dette vitamin vende misfarvning af huden, hvilket er et tegn på ældning.
 • Det forbedrer også blodbevægelsen inde i kroppen, hvilket er vigtigt for at reducere den mørke pigmentering af vores hud.
 • Det bekæmper også betændelse og regulerer blodniveauer.

Fordele og anvendelser:

 • Vitamin b3 -kosttilskud er let tilgængelige på markedet. Hvis ikke, kan du også spise mad rig på vitamin b3
 • Avocado er fyldt med flere af næringsstofferne, såsom kalium, fiber, folat, vitamin B og vitamin E, som hjælper med at lette mørke skygger. Det er ikke kun godt for guacamole, men det kan også tjene som et ældningshjælpemiddel. Du kan lægge skiver af moden avocado under hvert øje eller lave en blanding af 3 skiver avocado og fem dråber mandelolie og blande det sammen til en pasta.

Kilder:

 • B3 -vitamin er rigeligt i mad som svinekød, fisk, kylling, grønne ærter, svampe, jordnødder, avocado og solsikkefrø.

5. Vitamin B12 som et godt hjælpemiddel til mørke rande:

Vitamin B12 som en stor

Vitamin B12 er et af de mest populære vitamin og kendt for flere fordele, det overholder. Det er en afgørende komponent til at reducere mørke rande omkring øjenområder. Dette vitamin er vandopløseligt og kan derfor opbevares i mange år. Desuden fungerer vitamin B12 også som en booster til huden til reparation af beskadigede celler og eliminerer de mørke rande under øjnene som et mirakel.

Hvordan hjælper det?

 • Vitamin B12 er booster til dannelse af nye celler, som også udløser bloddannelse. Dermed forbliver huden blød og smidig, hvilket gør det lettere at reducere de mørke rande.
 • Hvis din kost er et underskud af vitamin B12, kan du lide af anæmi. Mens du er i denne tilstand, bliver din hud bleg, og du ser udmattet ud. Og det er, når de mørke rande bliver mere tydelige.
 • B12-vitamin behandler også flere hudproblemer som eksem, uregelmæssige hvide pletter osv. Hvis vitamin B12 indtages med den rigtige andel af vitamin B, fungerer det også godt for at reducere tørhed, rødme og acne-relaterede problemer.
 • B12 -vitamin spiller også en primær rolle i at forbedre kroppens stofskifte.

Kilder:

 • Vitamin B 12 kan findes i fødevarer såsom ost, muskelkød, lever, kødæg, fisk og mælk.
 • Ydermere kan man også finde det i den berigede sojamelk, beriget gær og visse havblade er en stor kilde til vitamin B12 for vegetarer.

Yderligere tips Vitaminer til mørke rande:

 • Vitaminer kan være en stor hjælp til at reducere mørke rande, forudsat at du tager dem korrekt. Der er visse tips og tricks til at følge de bedste vitaminer til mørke rande.
 • Kost er en effektiv og umiddelbar løsning på alle sundhedsproblemer. Medtag alle de ovennævnte vitaminer i dine måltider er et must for forskellige kilder og vitaminer gode til mørke rande under øjnene. Grønne bladgrøntsager, frugter osv. Er fremragende kilder til næsten alle vitaminer.
 • Tilskud er ikke til at stole på. Det er bedre, at du går den naturlige vej og løsninger, i stedet for at tage medicin eller påføre cremer, der er vitaminrige. Det er acceptabelt, når dine mørke rande er i en frygtelig tilstand. Men hvad angår og muligt, så prøv at inkludere vitaminer i din kost selv.
 • Begynd at sove godt. Arbejd med dine sovevaner. Der kræves mindst 6 timers tilstrækkelig søvn, ikke kun for at fjerne mørke rande, men for at forbedre det generelle helbred.

teposer til mørke rande

 • Begynd at begynde at lave et kostdiagram og inkluder alle de vigtige og nødvendige vitaminer i dit daglige regime. De fremstår mere fordelagtige og løsningsorienterede, da mørke rande til sidst begynder at reducere. Vitaminer til at reducere mørke rande under øjnene fungerer som magi.
 • Teposerne er en anden fantastisk måde at slippe af med mørke rande. Te indeholder koffein og antioxidanter, som er meget nyttige til at fjerne mørke rande sammen med hævelser under øjnene. Te opnår dette resultat ved at krympe blodkarrene og reducere væskeretention. Tanninerne hjælper især med at reducere hævelse og misfarvning. Læg to teposer i køleskabet. Når de er kølige, skal du lægge dem på dine øjne et stykke tid og vaske dit ansigt senere.
 • Du kan også bruge den kølede ske -teknik. Tag to skeer og opbevar dem i køleskabet. Lad dem køle af et stykke tid. Når de er kolde nok, fjern dem og læg en over hvert øje. Dette beroliger blodkarrene omkring dine øjne, og de mørke rande forsvinder gradvist.

mørke cirkler

Denne artikel hjælper dig med nogle vigtige vitaminer, der på en fantastisk måde reducerer mørke rande og hjælper en til at se smukkere ud end før. Du kan nemt inkludere disse fødevarer eller ingredienser i dine daglige måltider, da disse er fyldt med vigtige vitaminer og opfylder det daglige krav. De hjælper yderligere med at forblive sunde sammen med at reducere mørke rande under øjnene. Som vi har bemærket, er vitaminer, der hjælper med mørke rande, den bedste og perfekte løsning.

Vi har givet dig den perfekte og naturlige løsning for at slippe af med de mørke rande, der ødelægger dit smukke ansigt. Vitaminer har altid været afgørende for kroppen af ​​utallige grunde og fordele, de besidder. Mørke rande er en af ​​dem. Du kan nemt inkludere vitaminer i din kost. Der findes i din hverdagsmad og behøver ikke individuelle indsatser.

Ud over disse fordele passer vitaminer også på alt, inklusive blodcirkulationen i din krop til dannelse af nye celler. Alt du skal være er at følge og være regelmæssig i denne rutine og passe på dig selv. En lille smule forkælelse er alt, hvad du skal gøre, og et glødende ansigt er ikke langt væk.

Ofte stillede spørgsmål

Sp. Hvordan kan vi bruge E -vitamin til at reducere mørke cirkler?

A. E -vitamin fås i form af olie såvel som gelen på markedet. Det anbefales, at du bruger E -vitamin gelkapslerne i stedet for øjet. Du skal prikke kapslen, så gelen oser ud. Masser denne gel forsigtigt rundt om dine øjne i blid og cirkulær bevægelse for øjeblikkelige og effektive resultater.

Sp. Sådan fjernes mørke cirkler naturligt?

A. Mørke rande kan fjernes og elimineres naturligt ved hjælp af en ordentlig kost. Hvis du spiser frugt, der er rig på vitaminer, vil mørke rande helt forsvinde med tiden. Du kan også vælge at anvende en kombination af agurkjuice og citronsaft over dine mørke rande. Lad det være sådan et stykke tid, og vask det derefter. Hvis du gør denne rutine regelmæssigt, vil du bemærke, at dine mørke rande er forsvundet. Dette skyldes at agurk og citron er citrus og indeholder masser af C -vitamin, som er velegnet til fjernelse af mørke rande

Er der nogen hurtig hjemmemedicin til at slippe af med mørke rande?

A. Der er mange små, men effektive tips til at slippe af med mørke rande. Riv kartofler, så saften ekstraheres. Sug en vatrondel på, og påfør kartoffelsaften over dine mørke rande. Du kan også bruge tomatsaft til dette formål.