Sådan bruges teposer til mørke rande under øjnene?

Mørke rande og hævede øjne er almindelige problemer, som alle bekymrer sig om. Det ser ikke godt ud i dit ansigt, og du kan ikke skjule det med makeup. Betændelse i blodkar omkring dine øjne forårsager mørke cirkler og hævede øjne. Årsagen kan være alt fra træthed, mangel på søvn, stress træthed r nogle sundhedsproblemer. Mørke rande reducerer din selvtillid. Der er produkter til rådighed for at slippe af med mørke rande. Men det kan være dyrt og er muligvis ikke egnet til alle hudtyper. Naturlige hjemmelavede midler er der for at reducere dette problem. En af de bedste metoder til at slippe af med mørk cirkel og hævede øjne er en tepose. Fordelene ved teposer til mørke rande er utrolige.

Sådan bruges teposer til mørke rande under øjnene

Koffein er en almindelig ingrediens i al øjenbehandling. Hovedårsagen bag det er koffein, der hjælper med at krympe blodkar omkring øjnene, hvilket reducerer hævelse og mørke rande. Bortset fra koffein indeholder teposer også antioxidanter og tanniner. Tanniner er ansvarlige for smag og farve af te, de kan også stimulere sund blodcirkulation. Således hjælper det med at stramme din hud. Så du kan bruge teposer til behandling af mørke rande under øjnene. Dette er en let metode, som du kan gøre derhjemme, når du får fritid. Kamille, grøn, pebermynte og teposer er velegnede til at fjerne mørke rande, hævelser og har også antiinflammatoriske og antiallergiske egenskaber.

Teposer til mørke cirkler under øjnene:

Teposer til mørk cirkel under øjnene

Sådan gør du det:

 • Tag to teposer (prøv at vælge teposer med et højt koffeinindhold). Du kan vælge sort te eller grønne teposer.
 • Tag en kop varmt vand og kom disse teposer deri
 • Fjern nu teposer fra koppen og kom det i en beholder
 • Stil denne beholder på køl i 20 minutter
 • Efter 20 minutter fjernes det fra køleskabet og klemmes for at fjerne ekstra væske
 • Nu er den klar til brug

Hvordan man ansøger:

Læg dig ned og læg denne tepose på dine øjne. Slap af i 15 til 20 minutter. Fjern derefter teposer forsigtigt og vask dit ansigt for at fjerne pletter fra dit ansigt

Sådan bruges:

Du kan gøre dette dagligt, hvis du har tid ellers gør det mindst en eller to gange om ugen. Så brug teposer til hævede øjne mørke rande og få smukke øjne.

Grøn te maske til øjne:

Grøn te maske til øjne

Sådan gør du det:

Hovedingredienserne til denne maske er

 • 1 kop brygget økologisk grøn te
 • 1 kop agurk i tern
 • 4 spsk aloe vera gel
 • 2 spsk jomfru kokosolie
 • 2 spsk økologisk honning

Bland alle ingredienserne i en blender og blend indtil det bliver en glat pasta. Du kan hælde det i en krukke og opbevare det i køleskabet til fremtidig brug. Prøv denne maske med grønne teposer for at slippe af med mørke rande.

Hvordan man ansøger:

Dyp vatrondeller i denne blanding og påfør den under dine øjne. Lad det stå der i 15 minutter og vask dit ansigt med vand.

Sådan bruges:

Du kan bruge denne tepose til mørke rande i øjnene en eller to gange om ugen. Gør dette hver uge for at få det forventede resultat.

Tepose har magt til at fjerne mørke rande og hævede øjne. Kast ikke brugte teposer, brug dem til at slippe af med den mørke cirkel under dine øjne. Disse er dokumenterede metoder, og de har ingen bivirkninger. Du kan gøre dette en gang om ugen for at få et smukt ansigt. Brug af naturlige midler er bedre end at bruge kunstige produkter, der kan skade dit ansigt.