Abhaya Mudra – Sådan gør du og fordele

Mudra har en dyb betydning knyttet til vores indiske tradition. Det har en meget dyb relevans hæmmet i vores historie. Der er forskellige former for historier knyttet til mudras. Det menes, at mudra er kendt for at tage sig af de fleste af vores sundhedsproblemer. Tidligere havde folk ikke så mange medicinske faciliteter, så på den tid plejede folk kun at udøve mudra, og de var meget sundere end vi er i dag. Det er endda bevist, at den forventede levetid var meget større i disse dage, end den er i dag. Selv videnskaben og de medicinske egenskaber er gået meget i dag, men sundhedsmæssige spørgsmål er stadig blevet flere gange. En sådan meget vigtig mudra er Abhaya Mudra.

Abhaya Mudra Sådan gør du og fordele

Lad os forstå betydningen af ​​Abhaya Mudra:

Der er forskellige betydninger knyttet til ordet Abhaya. Mange år før da indianerne plejede at have sanskrit som kommunikationssprog, blev abhaya -ordet brugt meget. I de dage betød abhaya frygtløshed.

Du kan også tilføje betydningen af ​​beskyttelse, fred og stilhed med abhaya. Du kan også sige, at abhaya mudra symboliserer løsrivelse af frygt og ondskab fra vores liv. Det menes, at dette symbol blev brugt meget før buddhismens begyndelse.

Ideen bag oprindelsen af ​​dette symbol var at nærme sig fremmede med en venlig gestus. Men man mente, at man ikke skulle være for venlig med fremmede, og folk plejede at undgå at tale og møde med fremmede.

Så dette koncept blev udviklet af abhaya mudra, hvor folk plejede at mødes og hilse fremmede lykkeligt. En anden teori omkring denne gestus er, at den blev introduceret, da Gautam Buddha blev angrebet af en elefant. Det vides, at elefanten straks blev roet, efter at han så denne gestam fra Gautam Buddha. De mennesker, der praktiserer buddhisme, siger, at Gautam Buddha rejste sine hænder i frygtløshed.

Denne mudra er også meget populær i andre historiske traditioner. Det blev endda set i antal skrifter fra Gandhara. I Gandhara -kunst blev denne handling mest brugt til at forkynde. Denne mudra var også meget almindelig i Kina, især i de nordlige wei- og sui -områder i 4. og 7. århundrede. Denne gestus er også meget populær i den femte dhyani Buddha, som også er kendt som Amoghasiddhi. Det menes, at hvis du praktiserer amoghasiddhi i ret lang tid, vil du være i stand til at komme over dit nidkærhed, og dette vil hjælpe dig i det lange løb med at opnå nye præstationer i dit liv. I Thailand og laos er denne mudra populært kendt som walking Buddha.

Sådan udføres Abhaya Mudra?

Så efter at have vidst alt om denne mudra opstår det store spørgsmål, hvordan man gør denne mudra. Bare rolig, vi hjælper dig ud af dette. Inden du laver nogen form for mudra, er det en forudsætning, at din krop skal være løs. Hvis du overanstrenger eller gør din krop for stram på grund af presset og stressen, gør du det ikke rigtigt. Du skal komme over alle de verdslige anliggender og derefter koncentrere dig om mudra -formen. Forvent derefter kun nogen fordele ud af det på lang sigt. Hvis du laver denne mudra ved at tro, at du ikke vil opnå resultatet eller med andre ord over at tænke, vil du ikke opnå resultaterne.

Følgende er nogle af de korte trin, som hjælper dig med at få fat i denne Abhaya Mudra:

  • Sid i en lotus eller meget let halv siddende stilling. Den første betingelse for enhver mudra -øvelse er komfort. Du skal være i en behagelig position for at udføre denne øvelse. Derefter foreslår vi, at du sidder på måtten eller enten på et lyst tæppe. Det skyldes, at mange fitnesseksperter og diætister har foreslået, at du ikke skal sidde på det bare gulv. Bare gulv udsender og frembringer en stråling, der ikke er god og sund, mens du laver mudra. Du kan holde øjnene åbne eller lukkede, som du ønsker. Lukkede øjne sikrer helt sikkert mere koncentration.
  • Løft din højre hånd op til din skulderhøjde.
  • Bøj nu dine arme og dine håndflader udad med fingrene oprejst
  • Tilslut det nu med dine venstre hænder, mens du kun står.

Tips og tricks til at lave Abhaya Mudra:

Der er ikke noget bestemt tidspunkt, når og hvornår denne mudra skal udføres. Du kan gøre denne mudra, når og når du ønsker det. Da denne mudra heller ikke indebærer noget specifikt siddemønster. Abhaya mudra kan let gøres, mens du står, så du kan gøre det, selv når du er på løb. Du kan gøre det på kontoret, mens du er træt af dit job og gerne vil nyde din pause. Gør abhaya mudra, så kan du også overvinde din frygt. Så i denne meget konkurrencedygtige verden er det bydende nødvendigt, at du kommer over din frygt og jalousi. Så er det kun dig, der kan lykkes og konkurrere i livets lange løb. Det er således et must, at du regelmæssigt skal dyrke abhaya mudra. Med længerevarende praksis med abhaya mudra kan du se og føle positive ændringer i dit liv og livsstil. Denne mudra er ekstremt populær. Selv læger anbefaler abhaya mudra at komme over din frygt.

Men du skal huske, at Abhaya mudra ikke kan udmærkes på en dag. Enhver usund praksis kan kun opnås på en dag. Det tager tid at udmærke sig over tingene og meget mere tid at få ud af dem. Således er vores forslag at fortsætte med at øve denne mudra i lang tid, og kun du kan overvinde din frygt og din jalousi. Dette er mere en mental overvinde end fysiske ændringer, så det tager meget mere tid. Så bliv ikke modløs over fakta om, at du ikke opnår resultater. Med tiden og en smule tålmodighed vil du helt sikkert opnå resultater, hvis du er sikker nok og gør det rigtigt.