Akash Mudra – Lépések és előnyök

A jóga a legegyszerűbb és legegyszerűbb módja annak, hogy egészségesen kezdje az életét. A jógának különféle formái vannak. Mint vannak különféle ászanák, légzőgyakorlatok, pránajáma és még sok más! El sem tudod képzelni, milyen nagyszerű a jóga.

Akash Mudra Hogyan tegyünk lépéseket és előnyöket

Akash Mudra jelentése:

Ebben a cikkben megismerkedhet az ujja egyszerű testtartásával, amelyet „mudrának” neveznek, egyetlen mudra „akash mudra” -ra összpontosítunk, vagy nevezhetjük „aakash mudra” -nak is. A jóga ujj mudrák valóban nagyon hatékonyak az egészségük gyarapításához. A mudra általában a dhyana időszakában alakul ki (amikor az isteniségre koncentrál). A mudra önmagában elegendő sokféle egészségügyi probléma gyógyítására is.

Az Akash Mudra lépései és előnyei:

Az Akash Mudra végrehajtásának módja:

Úgy kell ülni, hogy keresztbe teszed a lábad. Ez a mudra könnyen kialakítható a hüvelykujj és a középső ujj hegyének összekapcsolásával.

Az Akash Mudra hatásai a testére:

 • Az Akash-vardhak mudra segít növelni az aakaash vagy űrelemet a testben.
 • Azt mondják, hogy a testen belüli tér a világűr vagy a kozmosz része, ezért ennek a mudrának a gyakorlása lehetővé teszi az egyén lelkét (vagy aatmáját), hogy ezáltal a lélek újraegyesüljön a Paramaatma vagy Isten kollektív tudatával..
 • Minden negatív érzelmed, mint a félelem, a harag, a bánat stb., Könnyen elkopik, és ezeket pozitív érzelmek és gondolatok váltják fel.
 • A fent említett pontok egyértelműen meghatározzák, hogy hogyan növeli a belső teret, és hogyan érhető el az összes anyagcsere-hulladék eltávolításával a szervezetből.
 • Így az Aakaash-vardhak mudra méregtelenítő mudra.
 • Mivel ez a mudra növeli a belső teret, lehetővé teszi a négy testi elem többi részének, nevezetesen: vaayu (levegő), agni (tűz), jal (víz) és prithvi (föld) növekedését a testedben.
 • Így az Aakash-vardhak mudra az egyik leghasznosabb kombinált mudra, amelyet naponta kell teljesíteni.
 • Ez kombinálható más mudrákkal, amelyek növelik a másik négy elemet, ezek a Vaayu-vardhak mudra, a Prithvi-vardhak mudra, az Agni-vardhak mudra és a Jal-vardhak mudra.
 • Mint általában, az Aakaash-vardhak mudra a kiváló mudra, amely elősegíti a nemes gondolatokat, és segít a gyakorlónak, hogy gyors lépéseket tegyen a moksha vagy az üdvösség felé vezető úton.
 • Ezenkívül segít azoknak a gyakorlóknak, akik hajlandók nagy magasságokba lépni a meditáció művészetében.
 • A csodálatos Aakaash-vardhak mudra megerősíti a test Look humorát.
 • Ez a mudra kielégíti a teljességet.
 • Maga az egyetlen próba után tiszta és pozitív lesz.

Az Akash-Vardhak Mudra előnyei:

1. Ez a mudra nagyon hatékony, amely elősegíti a nemes fejlődést & emelkedett gondolatok

2. Ennek a mudrának ismert előnye, hogy fejleszti az intuíciót és az extra érzékszervi képességeket (ESP)

3. Az Akash mudra előnyei közé tartozik a szervezet méregtelenítése az anyagcsere -hulladékok eltávolításával

4. Ez a mudra segít a test teltségérzetének / nehézségének leküzdésében is.

5. Nem kell aggódnia a túlzott evés okozta kellemetlenségek miatt

6. Ezt a mudrát arra is használták, hogy enyhítsék a fej torlódásait (és fájdalmait), amelyek migrén vagy arcüreggyulladás, vagy a fül (ek) fertőzés vagy a mellkas (fertőzés vagy asztma) miatt fordulhatnak elő..

7. Még a magas vérnyomást is szabályozhatja

8. Előnyös a szabálytalan szívverések szabályozásában is

Hányszor kell ezt megtenni Akash Mudra?

Ezt naponta körülbelül 30-45 percig kell elvégeznie. ezt vagy szakaszosan, vagy három részből tegye (azaz 10-15 percig, naponta háromszor).


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80