Hakini Mudra – Sådan gør du og fordele

Hakini Mudra! Har du hørt det første gang? Så rolig! Du er på det rigtige sted. Yoga, den gamle indiske videnskab om helbredelse af sindet og kroppen vinder stor popularitet inden for komplementær og alternativ medicin. Denne videnskab består af flere forskellige positurer, øvelser og fagter, kendt som Mudras.

i dag vil jeg fortælle dig om hakini Mudra -trinene, hvordan du udfører hakini mudra og deres fordele, så læs dette omhyggeligt.

Hakini Mudra Sådan gør du og fordele

Sådan gør du Hakini Mudra -trin og dets fordele:

Betydning af Hakini Mudra:

Det menes, at denne mudra, der er navngivet senere end God Hakini, hjælper med at tænke yderligere og koncentrere sig. Det formodes, at denne håndbevægelse er forbundet med det tredje øjes chakra, hvor din fantasi endvidere er instinkt placeret.

Hakini Mudra til hjernekraft:

Det er desuden overlegen, mens du skal komme med et par gode ideer. Dette er desuden nyttigt, når du skal udføre masser af mentalt arbejde ellers multi -tasking. Normalt i disse dage protesterer folk meget om deres glemsomhed, det er ekstremt almindeligt. Men af ​​Hakini mudra kan du forbedre din hjernens effektivitet og forbedre din hjernens hukommelseskraft. Denne hakini -hånd Mudra er desuden valgfri i masser af hukommelsestræning plus styringsprogrammer.

Sådan udføres Hakini Mudra:

Hakini Mudra kan simpelthen praktiseres når som helst plus et eller andet sted, ved bare at vedrøre alle, da det er ganske enkelt. Nedenfor er trinene i Hakini mudra –

 • Tag fat i dine hænder modsat dig, for at dine håndflader skal vende mod hinanden, men ikke røre dem.
 • Før fingerspidserne på din højre hånd mod fingerspidserne på din venstre hånd, så de rører hinanden.
 • Bevæg blikket opad.
 • Træk vejret, mens du lægger din tunge ved siden af ​​din mund.
 • Træk vejret ud, mens du lader din tunge slappe af.
 • Gør disse trin adskillige gange. Hakini mudra er nyttig, når du har glemt noget et øjeblik og ønsker at huske det.

Hakini Mudra Fordele:

 • Det forbedrer hukommelseskraften. Det hjælper med at genoprette koncentrationen.
 • Oprettelse af en følelse af ro, der åbner sindet for klarere tankegang.
 • Det uddyber desuden åndedrættet, der igen er godt for hjernen. Da mere ilt er fuldt til hjernen.
 • Denne mudra er overlegen for studerende tilstedeværelse af deres foredrag. De kan kun danne mudra, dette vil hjælpe dem med at fokusere bedre
 • Støtte til koordinering mellem venstre plus højre hjernehalvdel i hjernen.
 • Det støtter roen.
 • Det fremmer klare tanker og genopretter derfor beslutningstagning.
 • Det forlænger desuden åndedrættet, hvilket igen er godt for hjernen. Derfor er ekstra ilt fuld til hjernen.
 • Det fremmer desuden tankernes klarhed og genopretter derfor beslutningstagning.

Hakini Mudra Meditation:

Hakini Mudra til balancering af dine hjernehalvkugler, der er en enkel måde at balancere venstre og højre hjernehalvdel ved blot dine fingerspidser, plus det er ved Hakini Mudra. Den venstre side af hjernen er hovedsageligt forbundet med logisk tænkning, mens den højre side af hjernen er forbundet med kreativitet. Øv regelmæssigt Hakini håndmudra for hjernekraft plus god hukommelse.

Hakini mudra er en ekstremt effektiv gestus, der hjælper en til at koncentrere sig bedre. Hakini refererer til Gud i hinduistisk kultur plus er forbundet med 6. chakra. Så Hakini er gud i panden (sjette) chakra eller tredje øje. Med hensyn til videnskab er denne fingerposition blevet undersøgt temmelig godt; forskere har besluttet, at det støtter samarbejdet mellem højre og venstre hjernehalvdel.

Det foreslås desuden i dag i hukommelsesuddannelse plus ledelseskurser. Det formodes at åbne adgangen til den højre halvkugle, der er hvor hukommelsen gemmes. Denne mudra genopretter og intensiverer desuden respirationen plus hjernen tjener også på det.

Hvor meget tid praksis Hakini Mudra for hjernekraft:

Øv Hakini mudra for at øge hjernens hukommelsesstyrke plus overlegen hukommelse i 45 minutter hver dag. Ellers øv det 3 gange om dagen i 15 minutter. Det er tilstrækkeligt. Der er ikke noget præcist tidspunkt på, at Hakini mudra skal være komplet. Det kan afsluttes på et enkelt tidspunkt.