Hvad er Dhyana Mudra? – Sådan gør du trin og fordele

Dhyana Mudra – Meditationens gestus:

Kender du til Dhyana Mudra? Mudras er håndtegn, der styrer energien i kroppen. I øst er Mudras blevet brugt i tusinder af år. Mudras har den modsatte effekt på fem elementer. Det menes, at mudras kan gøre elementerne i stand inden for 45 minutter. Derfor er det normalt ønskeligt at udføre mudra i 45 minutter om dagen. Dhyana betyder mægling på sanskrit. Dhyana Mudra er meditationsbevægelsens bevægelse. Dette er en typisk meditationspose plus et tegn på overholdelse.

Dhyana Mudra Sådan gør du trin og fordele

Dhyana Mudra er som lydighed. Dette er den almindelige meditationspose, idet guder ses siddende. I denne Dhyani mudra er hænderne placeret som skåle i skødet. Den venstre hånd ligger i den højre hånd plus tommelfingrene rører hinanden. Hændernes form begrænser en skål, der er symbolet på den indgående frihed, renlighed, tomhed, der svarer til razziaen af ​​vejen mod religion. Denne Dyani Mudra, i standardmeditation, måles til at være barerens skænker. I denne artikel forklarer vi Dhyana Mudra betydning, trin og fordele for dig.

Dhyana Hasta Mudra Betydning, trin og fordele:

Betydning af Dhyana Mudra:

Dette er den mest almindelige mudra, der bruges i meditation, som betydningen af ​​dens symbol på en kalk eller skål. Skålen er repræsentativ for det lavere energiske lagringscenter og dermed hele det seksuelle energitransmutationssystem. Et vigtigt biprodukt af denne mudra er, at den har en solid indvirkning på sakral chakras kompetence. Det sakrale chakra er normalt det første, der kollapser, hvis chakrasystemet er ude af balance. Normale adfærdsmæssige ejendele til et sakral chakra uden balance kan være ude af stand til at overholde deadlines, ellers kan de opfylde ansvar, der vil forårsage stress plus angst. Mest hovedsagelig kan påvirkningen på tarmen plus reproduktive systemer føles at komme sig ved at arbejde hårdt af denne Dyani Mudra.

Sådan udføres Dyani Mudra:

De følgende Dyani Mudra -trin er repræsenteret til meditationspose i yoga.

  •  Læg hænderne i skødet. Hænder skal have form af skåle.
  •  Venstre hånd skal ligge i højre hånd plus begge tommelfingre skal røre hinanden.
  •  Dette er den sædvanlige meditationsstilling.
  •  De to hænder, der er formet til en skålform, viser, at vi er privat frigjorte, rene plus tomme for at modtage det hele, som vi kræver på vores åndelige vej.
  •  Da der ikke er bar plads i universet plus det hele er fuld af lidt energi. Dette tomrum skabt af vores hænder vil blive til et nyt tomt rum, og desuden blive fyldt med ny energi.
  •  I denne drøvtyggestilling bliver barthed bragt i tankerne af Dhyana Mudra: På denne måde er dit sind egoistisk på det tidspunkt. Til fælles er dette meget svært. Vores sind vandrer for altid blandt meningspuljer.

Anden form Dhyana Mudra:

I en anden form for denne Dyani Mudra ligger ring, midterste plus små fingre på begge hænder oven på hver anden og tommelfingre plus pegefingre på hver hånd, streger for at lave en cirkel, der symboliserer formens verden og sande natur realisme.

 Fordele ved Dhyana Mudra:

Følgende trin er beregnet til at gavne Dyani Mudra i sundhed.

  1.  Det afkøler sindet plus hjælper det med at komme til uhøflighedsstadiet.
  2. Dhyana Mudra hjælper med at tænke i tanke.
  3. Dette tegn udtrykker overvinde formens verden gennem oplysning, oven på den oplyste sindstilstand, fordi ‘samsara’ også ‘nirvana’ er komponentdele.
  4. Dette er en indflydelsesrig mudra til at sublimere egoet. Skålformen, der er udarbejdet af hænderne, indikerer, at vi er bare for at få ny energi. Det hjælper i øvrigt med at gøre de aktive-passive energier ligeværdige, og de slutter sig desuden til selvet. ”

På dette tidspunkt er et meget vigtigt punkt vores tanker plus følelser bestemmer kvaliteten af ​​denne nye energi. Det er derfor, det er så vigtigt at have forberedt arbejdet med afskedigelse tidligere og eksistere i fred af alle væsener.