Hvad er Kalesvara Mudra, trin til at gøre og fordele?

Mudraer er en del af Yoga, som hjælper med at åbne energikanalerne og afstoppe kroppens chakraer. Især for mennesker med psykiske problemer, der er forårsaget på grund af angst, rastløshed og irriation, har Mudras vist sig at være ret effektive til at bringe en positiv forandring. En sådan mudra er Kalesvara Mudra, som hjælper dig med at tage kontrol over dit sind. Denne Mudra er dedikeret til Kalesvara, som er tidens Herre. Det hjælper os med at observere vores karakter og overveje vores adfærd. Med tiden vil du observere reduceret angst, bedre kontrol over dine tanker og følelser. Kalesvara Mudra er også kendt for at hjælpe med at stoppe med afhængighed. I denne artikel vil vi diskutere Kalesvara Mudra fordele og trin til at udføre det.

Hvad er Kalesvara Mudra, trin til at gøre og fordele

Hvad er Kalesvara Mudra?

Kalesvara Mudra er en af ​​Hastha mudras, hvor hænderne er placeret for at lede energi ind i kroppen. Det hjælper personen med at overvinde visse uønskede træk og afhængighed ved at berolige sindet og flytte fokus til selvobservation.

Kalesvara Mudra Betydning:

Kalesvara Mudra holdning får sit navn fra Kalesvara, der er tidens herre. Denne yoga mudra er indflydelsesrig og kan afkøle sindet og kan ændre karaktertræk til forbedring. Kalesvara Mudra håndyoga kan trænes af en person, der har brug for en optimistisk forandring. Det kan være praksis at give 20 minutter om dagen.

Prøv kalesvara mudra -stillingen over hele din daglige meditation i dag. Hvis du reagerer kraftigt, får du muligvis øjeblikkelige resultater. Men hvis fordelen ikke kommer hurtigt, skal du være tålmodig og pålidelig i din praksis. Tag dog i betragtning, at selvom hasta mudras kan give stor helbredelse, er ingen mudra en alternativ til medicin, ellers lægehjælp.

Betydningen af ​​Kalesvara Mudra:

Kalesvara Mudra gestus hjælper os ved at rydde modstridende tanker plus gøre os roligere. Det hjælper os med at tænke og observerer vores karakter, vane og handlinger over tid og åbner døren for alter. Kalesvara Mudra kan trænes af alle, der ønsker forandring. Det skal trænes i mindst 15-20 minutter.

Trin til at udføre Kalesvara Mudra:

 1. Sæt puden af ​​dine langfingre sammen.
 2. I øjeblikket skal du røre ved de to første led på pegefingre plus røre ved dine tommelfingre.
 3. Bøj dine andre fingre indvendigt.
 4. Afslut dine tommelfingre i retning af dit bryst.
 5. I øjeblikket strækker du albuerne udad.
 6. Træk vejret ind og træk vejret gradvist ud 10 gange.
 7. Hold derefter øje med dit åndedræt og forlæng pausen senere end indånding plus udånding. Pause efter udånding skal være en ekstra.
 8. Fokuser på den vane, du vil opgive, ellers ændrer du, du vil skabe, og visualiser, at det tidligere har fundet sted.

Fordele ved Kalesvara Mudra:

 1. Kalesvara mudra køler sindet ned. På grund af denne mudra afkøles meningsfloden.
 2. Denne yogastilling beroliger nervøse følelser.
 3. Efterhånden som vi viser os at være roligere, vil de længere perioder sidde fast mellem tankerne. Som en effekt af det bliver vi klarere, plus vi skaber nye bemærkninger om os selv. Vi kan søge og finde en løsning på vores problemer, og derfor vil du observere en uventet ændring i dit liv. Du vil se plus erfaring overlegen i dit forhold, dit helbred, på arbejdspladsen osv.
 4. Kalesvara mudra positur er desuden bedst til at hjælpe med at ændre karaktertræk, lige siden denne hjælp til at holde sindet og meningen under kontrol.
 5. Denne mudra forbedrer desuden hukommelse såvel som koncentration. Jo mere dit sind bliver til, jo bedre er du i stand til at tænke.

Bemærk: Det skal praktiseres som minimum 10 til 20 minutter om dagen til alle formålene. Vi skal hele tiden arbejde på at ændre vores karaktertræk. Ingen er ideelle i verden. Men vi kan for evigt træne for dem.

Husk, at ingen Mudra giver os øjeblikkelige resultater. Du skal øve det dagligt i de anbefalede mængder tid. Mudras hjælper med at kanalisere energistrømmen i kroppen. De renser ikke kun kroppen, men fjerner også giftige tanker og ideer fra hjernen. Hvis du er en person, der kæmper med et uroligt sind, uønskede tanker, vrede, had, irritation og afhængighed som rygning, kan Kalesvara Mudra medføre en positiv ændring. Du skal virkelig fokusere på de træk, som du gerne vil ændre i dig selv, før du prøver mudraen. Du vil snart observere det sande i din eksistens og vil blive overrasket over at lægge mærke til et ændret Dig!