Ksepana Mudra – Sådan gør du trin og fordele

Der kan være mange faktorer, der kan ligne en negativ energi i dit liv. Nogle mennesker er virkelig tempererede, der let bliver plaget eller irriteret over korte og enkle ting i livet. Ligesom mig er jeg generet af meget små ting. Ting, som andre meget let kan ignorere, men jeg er som super sur på sådanne ting.

Det være sig en trafikprop, nogle mindre uenigheder eller en lille kamp med en ven eller være et meget mindre snit. Alt, hvad der tiltrækker negativ energi til dig, som fjerner din positivitet, og du bliver udeladt med kun negative følelser og frustrationer i dit liv. Så vil du komme ud af den situation, så øv dig dagligt på Ksepana mudra eller andre mudras.

Mudras er ligesom en livsstil. Nej, lad mig rette det. det er faktisk en sund livsstil. Du øver nogle mudras, der er tilpasset din daglige livsstil, og du fortsætter gradvist med at øve dem i længere tid. Dette mudras hjælper med at fjerne negativ energi fra din krop og giver dig nogle positive tanker og indsigt. Disse enkle fingerbevægelser eller bevægelser skubber dig mod et positivt liv.

Ksepana Mudra Betydning, trin og fordele:

Her demonstrerer vi om ksepana mudra betydning, trin og fordele med image til dig

Ksepana Mudra Betydning:

Et positivt liv, som er kilden til positive tanker og dit personlige helbred og velvære. Dagens liv er omgivet af mange spændinger og bekymringer, folk er meget anspændte og tager meget mere belastning end deres helbred og alder tillader. Resultatet er alvorlige sundhedsforstyrrelser og alvorlige sundhedsproblemer. Nogle af dem kan endda være livstruende.

Men ville du tro, at hvis jeg foreslår dig nogle meget enkle mudras, kan det påvirke dit helbred og liv på en meget positiv måde. Vil du stole på mine ord, hvis jeg siger, at nogle enkle fingerbevægelser eller bevægelser vil fjerne alle dine negative tanker og sorger, og du vil blive efterladt med kun positivitet og lykke rundt omkring dig selv. Ja, en sådan mudra er Ksepana Mudra.

Ksepana Mudra er kendt for at skylle alle toksiner og negative ting væk fra din krop. Du får kun positive ting og tanker i din personlighed, i dit liv. Denne mudra er kendt for at fjerne alle de uretfærdige øjeblikke fra dit liv.

Sådan udføres Ksepana Mudra:

Ksepana Mudra - Sådan gør du trin og fordele

Ksepana Mudra er meget let at udføre.

Her er nogle af de meget enkle måder at udføre Ksepana Mudra på:

 1. Sid i en lotus eller meget let halv siddende stilling. Den første betingelse for enhver mudra -øvelse er komfort. Du skal være i en behagelig position for at udføre denne øvelse. Dernæst foreslår jeg, at du sidder på måtten eller enten på et lyst tæppe. Det skyldes, at mange fitnesseksperter og diætister har foreslået, at du ikke skal sidde på det bare gulv. Bare gulv udsender og frembringer en stråling, der ikke er god og sund, mens du laver mudra. Du kan holde øjnene åbne eller lukkede, som du ønsker. Lukket ja sikre helt sikkert mere koncentration.
 2. Placer dine pegefingre mod hinanden.
 3. Nu skal du også holde den anden finger i begge dine hænder.
 4. Lad alle fingre hvile på puderne bag dine hænder i et stykke tid.
 5. Nu krydser du tommelfingrene gradvist og placerer dem i hulen på din anden tommelfinger.
 6. Mens du i øjeblikket skal sidde i siddestilling, skal du sørge for, at dine pegefingre peger mod jorden.
 7. Nu skal du forsigtigt og meget langsomt ligge ned.
 8. Mens du ligger ned, skal pegefingrene pege mod dine fødder.
 9. Slap begge hænder helt af.

Du bør holde denne position i 7-15 vejrtrækninger med koncentration også ved udånding. Læg derefter forsigtigt dine hænder på dine lår med dine håndflader vendt opad.

Ksepana Mudra Fordele:

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved regelmæssigt at gøre denne mudra som andre mudraer.

 • Denne ksepana mudra kan skylle giftstoffer og affald væk fra kroppen.
 • Det fjerner de negative tanker og følelser fra dit sind og oplader den positivitet, der hjælper med at forbedre din personlighed.
 • Det holder dig altid med positive tanker, som får dig til at føle dig stolt.