Matangi Mudra – Lépések és előnyök

Próbáljuk ki Matangi Mudrát! Hallottad ezt valaha? Ez a Matangi Mudra stresszoldó plusz erősíti a test légzési ciklusát. Matangi a „Belső Harmónia Istene” és a királyi uralkodó hajója. Sok egészségügyi probléma kezelésére terápiás. A Matangi Mudra erősíti a napfonat légzési ritmusát, és kiegyensúlyozza az energiát ezen a területen. Ez a mudra is megnyugtatja az emésztési folyamatokat.

Matangi Mudra Hogyan kell lépéseket és előnyöket csinálni

A levendula a béke és az egyetértés gyógyító növényei. A zöld és a sárga a napfényes plexus színe. A sárga megvilágítja a gondolkodásmódot, és szankcionálja a pszichét. A zöld a kongruitás árnyéka. Mindenki azt a jelet akarja, amely hatalomig üres.

Matangi Mudra jelentése:

  • Matangi a belső harmónia istene és királyi uralkodó. A matangi mudra felszabadítja a stresszt, és erősíti a test légzési ciklusát.
  • Matangi gyakran kapcsolódik a szennyezéshez, a rosszkedvhez, és még inkább a hindu társadalom határához, amely a legelfogadottabb formában Ucchishta-Chandalini-ként azonosul, egyébként Ucchishta-Matangini. Ráadásul kicsapongásként (Chandalini) ábrázolják, ráadásul mosatlan kézzel megmaradt, részben részben elfogyasztott ételeket (Ucchishta) kínálnak, vagy az evés után későbbi ételeket, amelyek együttesen a hagyományos hinduizmusban keverednek.
  • Matangi egyedülálló a Mahavidyák közül, 10 tantrikus istennő, valamint Dévi, a hindu isteni anya gonosz oldala. Sarasvati tantrikus formája, a zene és a tanulás bálványa. A Sarasvatihoz hasonlóan Matangi közvetlen beszédet, tudást, zenét, továbbá művészeteket. Istentisztelete természetfeletti erők megszerzésére irányul, különösen az ellenségek feletti uralom megszerzésére és az emberek vonzására, a mesterségek feletti uralomra, valamint a legjobb információk megszerzésére.

Utasítások a Matangi Mudra végrehajtásához:

Matangi mudra - hogyan kell csinálni

A Matangi Mudra elvégezhető, ha alacsony energiát érez, különben alacsony érdeklődést mutat. Ez szükség esetén készen áll, különben naponta háromszor, 4 percig minden alkalommal.

1. Tegye fel a kezét a napfonat (gyomor terület) társaságában.

2. Jelenleg nyújtsa össze a középső ujjakat, és csatlakoztassa őket a hegyekhez.

3. Kezdje el a rekeszizomba lélegzést, és figyelje, hogy a napfonat ugyanabban az időben lélegezzen be.

4. Egyenes figyelem a hasi légzésre.

5. Ez a mudra rendkívül hasznos az elme és a test általános belső harmóniája szempontjából.

Jegyzet: Míg a kilégzés, képzeld el, hogy az energiahullámok egyenletesen vannak lefelé a fejedről a nyakadon, a karodon, a hátadon és a lábadon, valamint távozik a kezed és a lábad között. Egy idő után képzeld el, hogy a fejed tiszta, tiszta, hűvös és ráadásul világos. Végül simogassa meg az arcát széttárt ujjaival, és érezze magát egy ideig.

A Matangi Mudra előnyei:

A Matangi Mudra alapvetően az emésztés nyerő gyakorlata. Ettől függetlenül a Matangi mudra segít extra sokkoló betegségek kezelésében.

  • Ennek a mudrának a végrehajtása segít enyhíteni a homályos fájdalmat és az állkapocs feszültségét.
  • Aktiválja a napfonatot az emésztés mellett.
  • A szív, a máj, a gyomor, a nyombél, a lép, az epehólyag, a hasnyálmirigy, valamint a vese bevétele a Matangi mudrából.
  • A magas vérnyomásban szenvedő embereknek ezt a mudrát kell elvégezniük.
  • Ez a mudra erősíti a légzési vágyat a napfonatban, és kiegyensúlyozza az ezen a területen lévő energiákat.
  • Ez a mudra megnyugtatja a szívet, és oldja a belső stresszt.
  • Izgatja a faelemet, amely az új kezdeteket szimbolizálja, valamint a földi elemet, amely az élet mélységét kínálja. Az izgatott szív láthatóan megnyugszik, ráadásul a belső feszültségek (például a különböző görcsök vagy a gazdagság érzése), amelyek akadályozzák az emésztést.

A matangi mudra rendkívül hasznos a belső harmónia eléréséhez. Ez a mudra segít elérni a harmóniát a belső éned és a környezet által.

Ha fel akarja ismerni a Matangi Mudra minden részletét, erre hivatkozhat. Ezenkívül tartalmazza az összes tippet és óvintézkedéseket, amelyek megkönnyítik a rendszer követését, valamint a lépések részleteit és a követendő utasításokat..