Miraklerne i Kundalini Mudra og trin til at udføre det

Det moderne liv er fyldt med stress. Arbejdspres, livsstilsproblemer og visse sundhedsfaktorer kan fylde dit liv med angstproblemer. Tilføjer til problemer er seksuelle problemer, som cam er ganske frustrerende. Et af mudraerne, der kan hjælpe dig med at vække seksuelle kræfter, er Kundalini Mudra. Kundalini Mudra er en håndholdning, der symboliserer kvindelighed og maskulinitet. Det symboliserer individets forening med universet. Personer med seksuelle problemer som mangel på interesse, tidlig orgasme og reproduktive problemer kan få fordel af at praktisere Kundalini Mudra. Tjek denne artikel for at kende Kundalini Yoga mudras, deres fordele og trin til at udføre.

Kundalini Mudra og trin til at udføre det

Et sundt seksualliv er nøglen til lykke. Forestil dig bare, hvis du ikke har et sundt seksualliv, hvordan ville du stå op om morgenen og udføre dit bedste på kontoret. Du vil kun sidde tilbage med en irriterende følelse og intet mere.

Kundalini Mudra Betydning, trin og fordele:

Så her er vi med Kundalini mudra betydning, trin til at udføre og fordele, der hjælper dig med at slippe af med de seksuelle spændinger.

Kundalini Hand Mudra Betydning:

Har du nogensinde hørt om Kundalini Mudra? Nå, det er en ældgammel praksis, der er forbundet med at vække og aktivere de seksuelle fornøjelser i din krop. Det vil stimulere de seksuelle kræfter og fjerne alle sådanne seksuelle spændinger fra din krop. Mange yogaskoler, kampsports træningscentre og endda gynækologer anbefalede denne Kundalini yoga mudra. Kundalini mudra er som sammenlægning eller sammenhæng mellem maskuline og feminine kræfter.

Så nu er du måske alle meget interesseret i, hvordan du gør denne mudra Kundalini? Nå, bare rolig, vi er alle godt klar over, at denne mudras Kundalini yoga er blevet en vigtig del af den daglige livsstil. Sager om seksuel spænding er eskaleret som aldrig før. Og det er bedre at tage hjælp af en eller anden urte- og livslang teknik end at ty til nogle lægemidler.

Sådan gør du Kundalini Mudra:

 • Sid i en behagelig halv lotusstilling. Du kan enten sidde på en lys måtte eller et hvilket som helst almindeligt tæppe. Mange eksperter har kraftigt anbefalet ikke at sidde direkte på gulvet. Dette skyldes, at det menes, at der er nogle strålinger fra gulvet, som ikke vil være gode, mens du dyrker nogen form for yoga eller mudra. Du kan sidde med lukkede øjne og åbne helt dit valg, men lukkede øjne kan hjælpe med at koncentrere dig bedre.
 • Begge hænder skal være i form af en løs knytnæve.
 • Nu skal du gradvist forlænge den venstre pegefinger ind i højre knytnæve nedenfra og placere den på puden på den højre tommelfinger.
 • Den anden finger i højre hånd skal dække fingrene ovenfra. Den må gerne have en løs og kødfuld handske af fingre ovenfra.
 • Nu skal du holde denne position så længe som muligt foran dit underliv.

Det er det om mudras trin. Var det ikke meget enkelt ?? Du kan gøre dette når som helst på dagen. Det være sig morgen eller aften. Tid er ikke begrænsningen. Med hensyn til hyppigheden gør det tre gange om dagen i mindst femten minutter.

Fordele ved Kundalini Mudra:

Der er et stort antal Kundalini mudra fordele. Nogle af de store fordele er anført nedenfor:

1. Slet i seksuelle spændinger og angst.

2. Vågner den seksuelle kraft eller energi i dig selv.

3. Hjælper med at opnå naturlig og sund orgasme.

4. Bringer et nyt sæt regenerering og energi i dig selv.

Bivirkninger af Kundalini Mudra:

Kundalini Mudra har nogle spirituelle og fysiske bivirkninger, der omfatter:

 • Energi skynder sig
 • Ufrivillige ryk eller bevægelser
 • Intens varme eller kulde
 • Depression
 • Pludselig bevidsthed om kærlighed
 • Dominerende følelser i en kort periode
 • Syn eller lyde af chakraer

Kundalini Mudra har mange fordele, når det udføres regelmæssigt. Det kan hjælpe dig med at opnå en øget seksuel sundhed og et sundt reproduktivt system. For mennesker, der oplever seksuelle problemer med deres partner, kan Kundalini Mudra være ganske givende. Regelmæssig øvelse af mudra kan resultere i en pludselig frigivelse af energi, hvilket kan vække dine seksuelle lyster. Du vil bemærke en sund og naturlig orgasme. Man skal vide, at mudras ikke blot er håndstillinger. Hver kropsholdning har et specifikt formål og kan hjælpe med at kanalisere energistrømmen i kroppen. Vi håber, at du forstod de fantastiske fordele ved mudras, som kan hjælpe dig med at løse både fysiske og psykologiske problemer.