Uttarabodhi Mudra – Sådan gør du trin og fordele

Uttarabodhi Mudra betydning:

Uttarabodhi mudra kaldes også som mudra for oplysning. Der er en række relevante og livsændrende yoga- eller mudra -stillinger. Vi er nødt til at takke vores forfædre, da de har hjulpet os meget med at gøre alt dette. Denne mudra udgør har mange sundhedsmæssige og mentale fordele. Så i dag vil vi diskutere detaljeret forklaring om Uttarabodhi mudra.

Uttarabodhi Mudra Sådan gør du trin og fordele

Uttarabodhi mudra er mest kendt som mudra til oplysning. Et andet ord i Uttarabodhi mudra er lykke og energi. Så denne mudra retter sig mod det samme. Denne mudra minder meget om abhay gyan mudra. Du undrer dig måske over, hvad abhay gyan mudra gør? Nå, abhay gyan mudra skaber en følelse af overlegenhed i dig selv. Det frembringer en følelse af positiv energi og oplyser dermed din sjæl.

Uttarabodhi Mudra Betydning, trin og fordele:

I denne artikel kan du finde detaljeret forklaring om den berømte uttarabodhi hånd mudra yoga betydning, instruktionstrin og sundhedsmæssige fordele.

Lad os finde ud af, hvordan du gør Uttarabodhi Mudra -trin:

Lad os begynde med, hvordan man gør denne uttarabodhi mudra:

1. Det første og fremmeste trin for at gøre dette eller enhver mudra er at være i en behagelig position. Så start denne mudra -øvelse ved at sidde i en fuldstændig afslappet position. Prøv med halv lotus- eller padmasana -pose. Du kan holde dine øjne lukkede eller åbne efter eget valg, men lukkede øjne indebærer mere koncentration og opmærksomhed. Prøv også at sidde på et lyst tæppe eller en måtte, før du begynder at udføre denne øvelse.

2. Hold dine hænder foran solar plexus -niveauet.

3. Forbind dine fingre for at sikre, at hænderne er tæt knyttet sammen.

4. Du skal slutte pegefingrene og tommelfingrene på begge hænder.

5. Du skal være opmærksom på, at pegefingrene skal pege mod loftet, og tommelfingrene skal pege mod bunden.

Specialitet i Uttarabodhi Mudra:

Uttarabodhi mudra er som at øge din indre tillid. Denne mudra, når den praktiseres i længere tid, bringer en følelse af positivitet i dig. Det får dig til at føle, at der ikke er nogen negativ energi i livet. Du behøver ikke bekymre dig eller stresse dig selv efter noget. Alt vil være godt i længden. Det får dig til at tro, at der er en øverste gud, der vil tage sig af alt. så denne mudra er som at berige dig selv og din indre positivitet.

Hvorfor praktisere denne Uttarabodhi Mudra:

Et af de store spørgsmål, der opstår, er, hvorfor du skal øve denne uttarabodhi mudra. Hvad er der i denne mudra, som du skal føle dig energisk og motiveret til at gøre? Der er tidspunkter i livet, hvor du føler, at du er deprimeret eller de-motiveret. Så i disse tilfælde bør du udføre denne mudra. Dette vil bringe positiviteten og den motiverede følelse i dig selv frem. Det er som en åndelig opvågningssession.

Uttarabodhi Mudra Fordele:

Lad mig få nogle af de anførte fordele ved uttarabodhi mudra.

1. Det styrker og afslapper midten på lang sigt.

2. Det er kendt at styrke og forbedre dine tunge og tarm.

3. Det styrker også din indre indåndingsproces.

4. Det giver en hel forfriskende effekt på kroppen ved at styrke dit indre hjerte og lunger.

5. Det er kendt at fjerne eller reducere din frygt i meget stort omfang.

6. Det lindrer eller slapper af nerverne, der forårsager frygt.

Hvornår og hvor du skal øve Uttarabodhi Mudra:

Uttarabodhi mudra kan praktiseres hvor som helst og når som helst. Der er ingen sådan specifik begrænsning for, hvordan man gør denne mudra. Så når som helst, hvor du er komfortabel, kan du gøre denne mudra. Så hvad venter du på? Det er tid til at vække din indre positive side og øve denne mudra. Start med at gøre dette mudra, og du vil kunne mærke en positivitet i dit liv.