15 legcsodálatosabb nászutas hely Kodaikanalban

Tervezi a várva várt nászutat? Miért lépkedjen végig a kontinensen, ha elbűvölő romantikus nászutas helyeket talál a kodaikanal menekülésben, itt az országban? Kodaikanal (a nyugati Ghatban, a Palani -dombságban található) csábító nászút célpont. Fenségesen nagy csúcsok, titokzatos természetes barlangok, csillogó vízesések, fényűző üdülőhelyek és gyönyörű teraszos kertek – a Kodaikanal tökéletes arra, hogy egy életre eltévedjen a személyével! A Berijam -tó, a Chattiar Park, a Kurinjiandavar -templom és Coaker sétája, és még sok más látnivaló. Maga a város egy ember alkotta csillag alakú Kodaikanal-tó köré épült, 2000 méterrel a tengerszint felett. Képzeld el, hogy buja, zöld dombok, ahová gurulhatsz, erdei felfedezések az örökzöld fák lakóhelye között, kerékpározás a gyönyörű Bryant Parkban pároddal, és megcsodálva a lenyűgöző hegyi kilátást egy bérelt evezős csónakból a nyugodt tó vizén.

Ez a lélegzetelállítóan szép hely egész évben mérsékelt hűvös éghajlatot kínál, amely a környezet nyugalmával párosítva vonzza az embereket a világ minden tájáról, különösen a párokat. Azonban a “szezonális hercegnő” néven is ismert szépség meglátogatásának legjobb évszaka április-június (24-36 Celsius fok) és szeptembertől októberig (20-30 Celsius fok). Nyáron vigyen magával könnyű gyapjút, télen pedig melegebbet. A Kodai többé -kevésbé biztonságos hely, azonban el kell kerülni az utat a késői órákban, mivel a köd és a köd problémákat okozhat a közlekedésben és az utazásban.

Íme a legjobb 15 nászút Kodaikanalban, hogy rendezze és elkezdje a tervezést!

Romantikussá teheti ezt a 15 nászutas helyet Kodaikanalban:

1. Hotel Villa Retreat:

nászutas helyek Kodaikanalban

A turisták, különösen a párok kedvencei közé tartozik a Hotel Villa Retreat, amely Kodaikanal egyik legjobb nászútja. Ez a szállodák közül a látogatók kedvenc választéka. Nagyon csekély összegben biztosítanak nászutas csomagokat, és így élvezheti a minőségi időt a párjával. Gyönyörű pihentető társalgó Wi-Fi-vel és kandallóval, 24 órás meleg víz, LCD TV, 24 órás energiaellátás stb..

2. Guna -barlang:

nászutas helyek Kodaikanalban

A Kodaikanal oszlopos sziklás útján található, Kodaikanal egyik gyönyörű nászútja, és vonzó és festői hely, ahol időt tölthet szeretteivel, miközben értékeli a hely szépségét. Tele zölddel és gyönyörű kilátással a dombokra, ez a hely egyszer kötelező. Helyi neve Devil’s Kitchen, ezek a barlangok titokzatosak és vonzóak. Úgy gondolják, hogy mélyen denevérrel fertőzött kamra van három természetesen elrendezett impozáns szikla között. Ezt a helyet korábban Ördög konyhájának hívták, de mivel egy tamil film miatt vált híressé, később Guna -barlangnak nevezték el.

3. Medve Shola -vízesés:

nászutas helyek Kodaikanalban

Kodaikanal nászútjai között szerepel ez a gyönyörű vízesés is, amely 2 km -re található a Kodaikanal -tótól. Úgy gondolják, hogy a korábbi időkben a medvék ősszel jöttek ivóvízért, ezért az ősz a Medve Shola -vízesés nevet kapta. A legjobb látogatási idő az esős évszak, a vízesések szépsége a legteljesebb. Rengeteg gyönyörű fényképre kattintva elkészítheti emlékeit, amelyeket később megőrizhet.

4. Perumális csúcs:

nászutas helyek Kodaikanalban

A legjobb nászút helyek Kodaikanalban a Perumal -csúcs vagy a Perumal Malai -csúcs, amely egy magas csúcs Kodaikanalban, a Perumelmalai -dombságban, amelyek szintén a nyugati Ghatok részét képezik. Ha Ön és partnere szerelmes vagy kalandvágyó, akkor ez ideális hely az olyan tevékenységekhez, mint a túrázás és egyéb tevékenységek itt, a festői kilátással a környező tájra és a természeti szépségekre..

5. A Carlton Kodaikanal:

nászutas helyek Kodaikanalban

A Kodaikanal szűz dombjai között elhelyezkedő, gyönyörű 5 csillagos szálloda és népszerű üdülőhely. A Kodaikanal egyik legkényeztetőbb nászútja, jó luxust és varázst nyújt gyarmati építészetével, amely fapadlóval és magas mennyezettel rendelkezik. Élvezze a jó tartózkodást a szállodában és a gyönyörű festői kilátást a szállodából. Ezenkívül számos szabadtéri és beltéri tevékenységet folytathat. Ezen kívül relaxációs, egészségügyi és szépségápolási szolgáltatások is rendelkezésre állnak.

6. Dolmen -kör:

nászutas helyek Kodaikanalban

Az Apple Research Station közelében, a Fairy Fall Road közelében található ez a gyönyörű hely, ahol minőségi időt tölthet a párjával. Mi lehet nyugtatóbb és elbűvölőbb, mint szeretett emberével lenni egy ilyen gyönyörű helyen? Élvezze a romantikus időt szeretteivel, és ez az ősi élet gyönyörű öröksége. Ez az egyik vezető antropológiai lelőhely, és jó hely, ahol élvezheti a hely kilátását és ősi gazdagságát. Így minden bizonnyal fel kell vennie a listára azon helyeket, amelyeket meglátogathat Kodaikanalban nászútra a városban.

7. Lilly’S Valley Resort:

nászutas helyek Kodaikanalban

Ez volt a legelső üdülőhely, amelyet 1982 -ben Kodaikanalban építettek. Ez egy gyönyörű nászutas hely Kodaikanalban, és egyedülállóan gyönyörű üdülőhely, teraszos kertek közepette, eukaliptuszfákkal karikázva. A szálloda hagyományos kőházakkal rendelkezik, amelyeket brit stílusban építettek, részletes kézzel készített munkákkal. Élvezheti a romantikus lakosztályok teljes magánéletét, és gyönyörű kilátást nyújt a természetes szépségre.

8. Bryant Park:

nászutas helyek Kodaikanalban

Ez egy gyönyörű park, különösen párok számára. Ez egy csodálatos hely hatalmas területtel, gyönyörű szemet gyönyörködtető kilátással a fotózáshoz és a párok számára, hogy együtt töltsenek egy kis időt. A természet szerelmeseinek és a fotófanatikusoknak is jó, ami a britek által felállított kertészeti kert. Ebben a kertben egy gyönyörű üvegház található, amely számos növényt tartalmaz, beleértve a páfrányokat, virágokat és dísznövényeket. Élvezze a párjával elragadó pillanatokat ezen a gyönyörű helyen, legalább egyszer.

9. Vattakanal -vízesés:

nászutas helyek Kodaikanalban

Ez Kodaikanal egyik legszebb és legvonzóbb nászútja. Gyönyörű ősz, buja zöld területtel körülvéve, hideg vízzel, nagy áramlással. Élvezheti a lehulló gyönyörű vizet, a hűvös szellőt és a nyugtató környezetet. A vízesés körül sűrű erdők vannak, amelyek lenyűgöző kilátást nyújtanak a látogatók számára. Párjával ellátogathat erre a helyre, és élvezhet néhány romantikus pillanatot, hogy hozzáadhassa emlékei listájához.

10. Poombarai falu nézete:

nászutas helyek Kodaikanalban

Egy másik csodálatos a nászutas helyeken Kodaikanalban! Ez a gyönyörű falu a Palani Hills szívében, a Kodaikanal közelében található, Kodaikanal egyik legjobb nászútja. Nagyon szép és kellemes látogatási hely, amely a festői kilátást nyújtja, és csodálatos házak vannak, mint a lépcsők, amelyeket nagyszerű nézni, és néhány hűvös és gyönyörű képre kattinthat a párjával. A pároknak ez a leginkább ajánlott hely, ahol legalább egyszer ellátogatnak, hogy együtt töltsenek egy kis időt.

11. Pillérkövek:

nászutas helyek Kodaikanalban

Ez a vonzó és gyönyörű hely a legjobb reggel körül, mivel festői és lélegzetelállító kilátást nyújt a látogatók számára. Három óriási sziklaoszlopból álló készlet, körülbelül 122 méter magas, és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a helynek. Ezen a helyen érdemes legalább egyszer elmenni, mert élvezheti a csodálatos kilátást a völgyre.

12. Surya Holidays Kodaikanal:

nászutas helyek Kodaikanalban

Ez az üdülőhely Kodaikanalban egy gyönyörű butik üdülőhely a prémium magánszállás számára, és ez egy gyönyörű és jól bevált hely a nászút alatt. Ezek gyönyörű nyaralók, luxus felszereltséggel. Otthon érezheti magát, és pihenéssel és romantikus pillanatok élvezetével is töltheti idejét a párjával. Élvezze a lélegzetelállító kilátást, és vegyen részt különféle tevékenységekben.

13. Fenyőerdő:

nászutas helyek Kodaikanalban

Élvezze a zöldövezetet, és töltsön időt a természet közelében a párjával. Ez egy gyönyörű hely, érdemes egyszer meglátogatni. Ahogy az ember végigmegy a fenyőfákkal körülvett ösvényen, majd a fokozatos hőmérsékletcsökkenés biztosan megborzong a gerincén, és élvezheti a lélegzetelállító és lenyűgöző kilátást az erdőre. Ezeknek az erdőknek a szépsége imádnivaló, és legalább egyszer meg kell látogatni.

14. Thalaiyar -vízesés:

nászutas helyek Kodaikanalban

Kodaikanal egyik legjobb nászútja! A Rat Tail Falls néven is ismert Palani Hillsben található, ez egy gyönyörű hely, ahol meglátogathatja a párját. Ez a hatodik legmagasabb vízesés Indiában. Úgy tűnik fel a völgyben, mint egy hosszú, vékony, fehér lépcsőzetes vízcsík a fekete sziklafal hátterében, amely kilóg a láb alól. Élvezheti a pihentető légkört szeretett személyével, és ápolhatja a pillanatokat. Hosszú sétát tehet a vízesés mentén, és jó a természet szerelmeseinek, mivel tele van zölddel és festői foltokkal.

15. Coaker’s Walk:

nászutas helyek Kodaikanalban

Ez egy gyönyörű keskeny gyalogút, amelyet Coaker hadnagy épített 1872 -ben. Ez egy 1 kilométeres hegyi út, amely a Kodai út déli oldalán meredek lejtők szélén halad. Gyönyörű hely, amely híres a “Brachem Spectre” lenyűgöző jelenségéről. Ha szerencséd van, élvezheted ezt a ritka jelenséget a szeretett személyeddel, és rengeteg fényképet is szerezhetsz az emlékek megőrzésére.

Készüljön hát fel az egyik legcsodálatosabb utazásra, amiben életében fog menni. Tökéletes az esküvői stressz és a mániákus megszabadulásához – fiatalodjon és frissüljön fel a hely abszolút lenyűgöző helyén. A festői és inspiráló Kodaikanal nem hagy csalódást. Ossza meg velünk véleményét a cikkről és általában a helyről. Szeretünk visszaolvasni olvasóinktól. A legboldogabb utazást kívánjuk, és reméljük, hogy több melegséget és szeretetet fedez fel ezen az új gyönyörű úton, amelyre párként indul..