6 nászutas hely Keralaban frissen házasodott párok számára

A szubkontinens délnyugati részén található Kerala az egyik legnépszerűbb turisztikai és nászutas hely. „Isten saját országa” vagy „földi paradicsom” néven ismert. Ennek az állapotnak a káprázatos szépsége megbabonázva és félelemben hagyja. Az államra egyedülálló a holtága, az összekapcsolt folyók kiterjedt munkája, amelynek derűs szépsége van, és az állam örökké zöld. Kerala gazdag zöldségéről és holtágairól ismert, amelyek megőrzik a nyugalmat és a békét. Néhány dombállomás, mint például Munnar, Vagamon és Wayanad, hűvös klímájáról ismert, amelyet a városi zümmögés és szennyezés nem érint. Íme néhány gyönyörű hely, ahová el kell vinni a jobbik felét!

Gyönyörű nászutas helyek Keralában:

1. Wayanad:

Ez egy kerület Kalpetta városában. A domb határon van Tamil Naduval és Karnatakával. A hely különböző ajánlatokat és csomagokat kínál a nászútra. A Green Gates szálloda az egyik legnépszerűbb a környéken. Csomagjuk mindent tartalmaz az egzotikus tartózkodáshoz, valamint a városnézést és egyéb tevékenységeket. Számos lehetőség közül választhatnak azoknak a szobáknak is, amelyekben maradni szeretne.

Wayanad

 • Romantikus tennivalók: Ha mindketten szeretsz kipróbálni valami kalandos dolgot, tervezz kirándulást a Chembra csúcsra. Ez minden bizonnyal az egyik legjobb emlék lesz, mivel a csúcs tetejéről nyíló kilátás felrobbantja az elmét.
 • Hogyan lehet elérni: A Wayanadhoz legközelebb fekvő repülőtér a Calicut nemzetközi repülőtér, amely 65-75 km-re található. Ha vonattal érkezik, vonattal menjen Calicutba, és ugorjon le ugyanazon az állomáson. Innen busszal vagy taxival érkezhet Wayanadba. Közúton sok busz közlekedik Wayanad felé Kerala különböző részeiről.
 • A legjobb idő a látogatásra: A legjobb alkalom Wayanad meglátogatására október -május hónapban, mivel ideális városnézésre és túrázásra, vadon élő állatok kirándulására és fotózásra. Júniustól szeptemberig azoknak szól, akik szeretik látni Wayanad zöldjét esővel.
 • Hol maradjunk: Pihenhet a Vythiri falusi üdülőhelyen, hogy tökéletes romantikus tartózkodást kapjon Wayanadban. Az üdülőhely környezete és hangulata annyira elbűvölő.
 • Egyéb látnivalók: Pookode -tó, Edakkal -barlang, teabirtokok, Kuruva -szigetek.

2. Kovalam:

A Thiruvananthapuram melletti tengerparti város a világ egyik legszebb strandja. Strandján és üdülőhelyén kívül Kovalam az ájurvédikus turizmusban is növekszik (amely magában foglalja a csodálatos ayurvédikus masszázst, gyógyfürdőt és relaxációs terápiát). Nagyszámú tengerparti üdülőhely található Kovalamban, és számos közlekedési lehetőség van, amelyek Kovalamot összekötik a közeli csodálatos strandokkal..

Kovalam

 • Romantikus tennivalók: Városnéző kirándulás egy lakóhajón, a Karamana-folyón, a Vellayani-tón és a Vizhinjam sziklabarlang-templomon keresztül.
 • Hogyan lehet elérni: Légi úton a legközelebbi repülőtér a Trivandrum nemzetközi repülőtér, amely mindössze 15 km -re található a várostól. Vonattal a Trivandrum központi vasútállomáson szállhat le, és meglátogathatja Kovalamot, amely 12 km -re van az állomástól. Ha busszal érkezik, gyakori buszok közlekednek Kerala különböző részeiről.
 • A legjobb idő a látogatásra: Tökéletes Kovalam meglátogatásához a téli szezonban – novembertől februárig, ahol a hőmérséklet mérsékelt lesz. Ez idő alatt a Kovalam strandon is el lehet tölteni egy kis időt.
 • Hol maradjunk: Megállhat és megszállhat a Kovalam Beach Retreat -en, amely az erkélyről tökéletes kilátást nyújt a tengerre, vagy egy éjszakát lakóhajóban tölthet..
 • Egyéb látnivalók: Sivananda jóga Vedanta Dhanwanthari Ashram, Kovalam strand, Vellayani -tó, Chowara Village & Beach és The Tides by Leela.

3. Munnar:

A káprázatos dombállomás négy órás útra van Cochintól. A zöld szőnyegek kicsomagolva gyönyörű vízeséseket és teakerteket jelenítenek meg, amelyek derűs és az életnél nagyobb élményt nyújtanak nászútra. Különféle üdülőhelyek állnak rendelkezésre gőzfürdővel és jakuzzival. A városnézés itt kötelező. Sok olyan hely van, amelyeket nem szeretne kihagyni. A napsütötte dombok ideális helyszín egy különleges alkalomra kettőtök számára.

Munnar

 • Romantikus tennivalók: tervezzen meglepetés gyertyafényt partnere számára a tea kertek közelében, vagy tapasztalja meg a szeretetet a kempingben, ha mindketten szeretnek valami kalandos dolgot.
 • Hogyan lehet elérni: A legközelebbi repülőtér a Cochin nemzetközi repülőtér, amely 125 km -re található. A legközelebbi vasútállomás Aluva vagy Cochin. Innen taxit vagy taxit bérelhet. Közúton vannak olyan buszok, amelyek Munnarba érnek, vagy taxival jutnak el Munnarba.
 • A legjobb idő a látogatásra: A tél a tökéletes alkalom Munnar látogatására – szeptembertől decemberig
 • Hol maradjunk: Maradjon a tea megyei Munnarban, hogy megcsodálhassa a kilátást
 • Egyéb látnivalók: Lockhart teagyár, Munnar visszhangpont, Carmelagiri Elephant Park és Chinnar Wildlife Sanctuary

4. Vagamon:

Vagamon egy másik gyönyörű hegyi állomás, ahol egész évben hűvös a hőmérséklet. A Vagamon gyönyörű virágok és páfrányok otthona. A réteket és a fenyőerdőket feltétlenül meg kell látogatni, és vannak üdülőhelyek, amelyek a teljes csomagot biztosítják a városnézéshez és tevékenységekhez, hogy minden pillanatot megérjenek.

Vagamon

 • Romantikus tennivalók: egy séta a ködös Vagamon fenyőerdőben csak megolvasztja a szívet a lelki társadért. Ha kicsit kalandos vagy, akkor inkább a Barren dombokra való túrázást részesíted előnyben.
 • Hogyan lehet elérni: A legközelebbi repülőtér a Cochin International repülőtér, amely 100 km -re található. A legközelebbi vasútállomás a Kuttikanam, amely 22 km -re található Vagamon városától. A legközelebbi buszpályaudvar a Vagamon buszpályaudvar, ahonnan különböző kerületekből és városokból érkező buszok érik el.
 • A legjobb idő a látogatásra: Kellemes élmény lenne március -júniusban Vagamonba látogatni, mivel a hőmérséklet mérsékelt lenne.
 • Hol maradjunk: A Winter Vale és a Vagamon -magaslat a legnépszerűbb üdülőhelyek közé tartoznak, ahol éjszakázni lehet.
 • Egyéb látnivalók: Kopár dombok, Thangal Para, Marmala vízesés, Vagamon fenyőerdő, Vagamon -tó, Mundakayam Ghat és Idukki gát.

5. Varkala:

Varkala tengerparti városa szintén rendkívül szép strand, és nem hagyhatja ki a naplementét (ez lesz talán a legromantikusabb pillanat a jobbik felével). Ez az egyetlen hely, ahol sziklákat talál a tenger mellett. A Varkala -formációnak különböző kifolyói és gyógyfürdői vannak a sziklaképződés túloldalán. A helyi étterem ínycsiklandó ételeket és helyi termékeket árusító üzleteket kínál.

Varkala

 • Romantikus tennivalók: Egy esti séta a Varkala strandon, élvezi a naplementét, és gyertyafényes vacsorát tervez.
 • Hogyan lehet elérni: A legközelebbi vasútállomás Trivandrum vagy Varkala. Ha busszal érkezik, le lehet szállni a Varkala buszmegállónál. Cochin lakóhajóval is eljuthat Varkala városába.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október -február a tökéletes idő a látogatásra.
 • Hol maradjunk: A Clafouti tengerparti üdülőhely a tengerpartra nyújt élményt a szobájából.
 • Egyéb látnivalók: Kappil -tó, Anchuthengu és Anjengo erőd, Janardana Swami templom

6. Paravur:

A Paravur ideális hely egy emlékezetes vitorlázáshoz a holtágon. Közel van Varkala -hoz, és a belvízi rendszer egyedülálló erre a helyre. Meg kell próbálnia. A Paravur -tavat is meg kell látogatni. Az üdülőhelyek különféle ajánlatokat és kedvezményeket kínálnak a különleges együtt töltött időre.

Paravur

 • Romantikus tennivalók: Az éjszakai tartózkodás a holtágban vitorlázó lakóhajóban ideális választás nászutas pároknak.
 • Hogyan lehet elérni: A legközelebbi repülőtér a Cochin nemzetközi repülőtér, a legközelebbi buszmegálló a Paravur buszpályaudvar, ahonnan az állam minden részéből érkeznek buszok. Cochinból taxival is eljuthat Paravurba. A legközelebbi vasútállomás a Paravur állomás.
 • A legjobb idő a látogatásra: Október és december között, mivel a hőmérséklet tökéletes a városnézéshez.
 • Hol maradjunk: Sok üdülőhely és villa kínál otthont a turistáknak és a Paravurba látogató pároknak.
 • Egyéb látnivalók: Vallarpadam templom, Marine Drive, Muziris örökség, Munakkal strand,

Kerala minden bizonnyal Isten saját országa gazdag kultúrája, öröksége és nyugalma miatt. Az újonnan házas párok számára a Kerala számos nászutas csomagot kínál, amelyeket érdemes kipróbálni. A fent említett helyeken kívül vannak más romantikus helyek, mint Nelliyambathy, Athirapilly, Kumarakom, Thekkady stb..

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Melyek a hegyi állomások Keralában?

Válasz: Sok hely van, mint Wayanad, Vagamon, Munnar, Thekkady és Nelliyambathy, amely hűvös éghajlatáról és ködös ködéről ismert.

2. Melyik a legalkalmasabb időpont Kerala látogatására nászútra??

Válasz: Kerala a legjobb télen (október – január), mivel a hőmérséklet hűvös és nagyon hűvös lenne más időkhöz képest, amikor forró és párás.

3. Hány napot töltsek nászútra Keralában?

Válasz: 5-7 napos kirándulást tehet Keralába, és meglátogathatja a fent említett helyeket.

4. Hol kapható a lakóhajó??

Válasz: Kerala gazdag holtágairól és lakóhajójárásáról ismert. Ha azt tervezi, hogy ellátogat Keralába lakóhajó -tartózkodásra, akkor jöjjön Alleppey -be.