9 híres nászút hely Szingapúrban részletekkel

Szingapúr egy szigeti város, amely mind a mesterséges, mind a természeti csodákat mutatja be a festői szépségnek. A világon kertvárosnak ismert Szingapúr a kertvárossá válás küszöbén áll. Legyen az a víz és a fények csodálatos megjelenítése a Sentosa strandon vagy az 57. szintű végtelenített medence, amely élményt nyújt a világ csúcsán való úszáshoz, minden szingapúri élmény a maga szintjén a legjobb szingapúri mézeshetek célpontja. Délkelet -Ázsiában található, és a világ összes jelentős országához kapcsolódik. Az Egyenlítő közelében található Szingapúr trópusi éghajlatot élvez, és bőséges csapadékot kap. Tehát a legjobb idő a látogatásra az esőzések elkerülése, amelyek pontosan november és július között vannak. A bűnözési arány Szingapúrban nagyon alacsony, így rendkívül biztonságos a turisták számára.

Szingapúr minden pár nászutas álma, minden kétséget kizáróan. A szigetváros mesterséges és természetes látványosságok és hangok nagyszerű bemutatója. A számos strand, a sci-fi építészet, a gondozott kertek, a kortárs művészet, a toronymagas szállodák és a bevásárlóközpontok teszik ezt a nászutat örökre veled. Néhány hely Szingapúrban nászútra:

A legjobb nászutas helyek Szingapúrban képekkel:

1. Changi Point parti séta:

Nászút helyek Szingapúrban

A Changi Point lenyűgöző kilátást nyújt a tengerre, a tengeri kalongokra és a hajókra. Felejts el mindent, és légy teljesen elragadtatva a fáktól, a gyönyörű dombtetőtől és a sűrű növényzettől, miközben időt töltesz a szeretett emberrel.

2. A Ritz-Carlton, Millenia:

nászút-helyek-Szingapúrban

Egy éjszakai tartózkodás ott, és úgy élsz, mint a királynő. A szingapúri látképre és a Marina -öbölre páratlan kilátástól eltekintve hatalmas modern művészeti gyűjteményt tartalmaz olyan világhírű művészektől, mint Dale Chihuly, Andy Warhol és Frank Stella. Nem hagyhatja ki a lélegzetelállító tájat, és megmártózhat a „Második mézeshegyi merülésben” a Ritz fürdő inas közelében. Luxus és szolgáltatás a legjobb esetben! Ha kíváncsi, hol szálljon meg Szingapúrban nászútra, hogy elkényeztesse a luxust, akkor ez az a hely.

3. Bukit Batok Városliget:

nászút-helyek-Szingapúrban

A Bukit Batok Town Park egyik legfontosabb látnivalója Szingapúrban. Ez a párok egyik legjobb nászútja. Gyönyörű tájai miatt népszerű, minden párnak fotót kell készítenie az ott képzett fotósok által. Egy romantikus séta a festői parkban a csendes tó mellett, amelyet a helyiek Xiao Guilin néven ismernek, séta lesz az emlékezésre egy életre!

4. Szingapúr folyó:

nászút-helyek-Szingapúrban

A nászút Szingapúrban hiábavaló, ha nem sodródik a Clarke rakpart mentén, hogy megnézze a csodálatos Marina Bay Sands, a Merlion és más híres nevezetességeket. A párok romantikus estét is eltölthetnek egymással a gyönyörű folyón, miközben élvezik az ottani fény show -t. Ez az egyik legjobb nászút célpont Szingapúrban, amelyet nem szabad kihagyni.

5. Ékszerdoboz:

Nászút helyek Szingapúrban

A randi az ékszerdobozban az egyik kötelező feladat, amikor Szingapúrban van a kedvesével. Foglalja le az ékszerdobozt előre egy romantikus vacsorára, miközben a város felett közlekedik, és élvezze a város lélegzetelállító kilátását. A romantikus légkör olyan, amit nem fogsz minden nap megtapasztalni; ragadd meg ezt a lehetőséget, hogy mindkettőjük számára különleges legyen a nap.

6. Marina Bay Sands:

nászút-helyek-Szingapúrban

A Marina Bay Sands az egyik legjobb nászút célpont Szingapúrban. Egy séta a homokon, miközben élvezi a fény show -t, csodálatos vízsugarak, lézerek és tűzgejzírek, minden csodálatos. Igyon egy pezsgőt a KUDE TA Clubban, 360 fokos kilátással Szingapúrra a Marina Bay Sands tetején. Az este ennél romantikusabb nem lehet!

7. Gardens The Bay:

Kertek az öböl mellett

Ezek a legkorszerűbb mesterséges kertek, és magasan a nászutas helyek között vannak Szingapúrban. Tökéletes keveréke a természetesnek és a mesterségesnek, őshonos és egzotikus növényekkel, valamint a víztakarékos szuperfákkal és mesterséges hegyi biomokkal. Ez minden bizonnyal a romantika jövője!

8. Sentosa:

Sentosa

A Sentosa -sziget a nászutas párok egyik leglátogatottabb helye Szingapúrban. A gyönyörű és nagy strandokról és a kalandos tengeri sportokról ismert romantikus reggelt élvezheti a gyönyörű fehér homokos tengerparton, jobb feleivel. páros foglalkozás a Spa Botanica -ban tökéletes nap lesz a nászútra.

9. Botanikus kertek:

Botanikus kertek

A zöldellő növényzet és az esőerdők teszik ezt Szingapúr egyik legjobb természetes nászút célpontjává. Keressen egy több mint 2000 orchideát tartalmazó gyűjteményt, és látogasson el a Nemzeti Orchidea -kertbe. Ezután ínycsiklandó finom ételeket fogyaszthat a Corner house étteremben. Tökéletes nap a természettel és az ételekkel!

Ez csak egy kis betekintés Szingapúr kínálatába. Látogatnia kell, hogy megtapasztalja a romantikus levegőt a gyönyörű Szingapúr nevű város légkörében!!

Örömmel fedezte fel Szingapúrban a nászútra látogatott különböző helyeket? Ossza meg velünk tapasztalatait és azt, hogy melyik a kedvenc úticélja az összes közül. Sok minden van azon túl, amit Szingapúr tartogat, különösen a nászutas pár számára, és meg kell látogatnia, hogy megtapasztalja nagyszerűségét.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Melyek a legjobb látogatási helyek Szingapúrban a nászutas párok számára?

Válasz: Íme egy lista Szingapúr 10 legromantikusabb helyéről, amelyeket nem szabad kihagyni nászút közben:

  • Piknik az Esplanade tetőkertjében
  • Fény- és vízbemutató a Marina Bay Sands -en
  • Tegyen pirítóst a szingapúri szórólapra
  • Sétáljon az ég hídján az öböl melletti kertekben
  • Borozzon és vacsorázzon a városnéző hajókon
  • Érezze magát a világban a Marina a Keppel -öbölben
  • Vacsorázzon a Jewel felvonóban
  • Romantikus sziget menekülés St. Johns -ban
  • Kalandozzon a Sentosa -szigeteken
  • Látogasson el az 1-Magasságba

2. Szingapúr drága nászutas célpont?

Válasz: Szingapúr a turizmus legdrágább országa. De a fejlesztés típusával és az általa kínált luxussal mindenképpen megéri költeni. A legjobb az, hogy számos világszínvonalú élményt élvezhet egyetlen helyen anélkül, hogy együtt kellene utaznia, egyik helyről a másikra ugrálva.

3. Szingapúr jó választás nászutas pároknak?

Válasz: Az, hogy Szingapúr ideális választás -e vagy sem a nászútra, pusztán attól függ, hogy milyen típusú nyaralást keres. Ha nyugodt és nyugodt helyet keres, elzárva a világtól, akkor Szingapúr nem az ideális választás. De ha szereted a pompát és a nagyszerűséget, szereted élvezni a különböző konyhákat, és élvezni a világ legszebb élményeit, akkor Szingapúr az ideális választás az Ön számára.