9 legjobb nászutas hely Indiában októberben részletekkel

India változatos kultúrájú és hagyományú ország. Gazdag örökséggel, festői tájakkal és gyönyörű építészeti épületekkel felruházva – ez az az ország, ahol Taj Mahal, a szerelem egyetemes szimbóluma található. Sok szempontból ez a legjobb úti cél az októberi nászútra. Íme a legjobb 9 hely, ahol októberben nászútra indulhat Indiában, gyönyörű képekkel.

A legjobb nászút célpontok Indiában októberben képekkel:

1. Agra:

Nászutas helyek Indiában októberben

A világ hét csodájának egyike, a Taj Mahal továbbra is a szeretet egyetemes szimbóluma. Agra, a hely, ahol ez a nagy épület található, más történelmi épületekkel is rendelkezik, mint például az Agra erőd, Chini ka Rauza, Ram Bagh, Mariyam sírja és így tovább. Ez a város bonyolult történelmével és építészeti épületeinek sokaságával érdekes nyaralóhelyet biztosít. Ez kétségtelenül az egyik legjobb hely, ahol októberben Indiában nászútra indulhat.

2. Mahabaleshwar:

Nászutas helyek Indiában októberben

A Mahabaleshwar festői szépséget kínál különböző helyekről, mint például a Wilson Point, Bombay pont vagy az Elphinstone Point. A Krisna folyó forrása itt található. Ez a dombállomás a tökéletes magasságban van, ami lehetővé teszi a tökéletes időjárást mindenhol, de különösen októberben. Híres eper- és eperfarmjáról, amelyet a turisták látogathatnak. E két gyümölcs alapján különféle ételeket is gyárt, amelyeket a turisták megvehetnek. Túrázás, lovaglás vagy csónakázás a Venna -tóban néhány egyéb turisztikai tevékenység. Nyugodt környezete, festői háttere és különböző turisztikai látványosságok miatt októberben India egyik legjobb nászútja..

3. Delhi:

Nászutas helyek Indiában októberben

India fővárosa, Delhi a legforgalmasabb India városai között. Bár sokan nem gondolnák ideális nászutas helyszínnek, gazdag kultúrája és sokfélesége valójában érdekes mézeshetek helyszínévé teszi, különösen a téli hónapokban, amikor itt kellemes az idő. Figyelemre méltó vásárlási lehetőségek autentikus indiai bazárokkal, történelmi emlékművekkel, építészeti épületekkel, templomokkal, különféle éttermekkel, amelyek a legjobb indiai utcai ételeket kínálják, mindezt október egyik legjobb nászutas helyévé Indiában..

4. Jodhpur:

Nászutas helyek Indiában októberben

Jodhpur egy kis város Rajasthanban. Az állam többi régiójához hasonlóan számos archaikus havelis, erőd, palota és történelmi emlék, valamint arany homokdűnék találhatók benne. A Mehrangarh -erőd, az Umaid Bhavan -palota, a Balsamand -tó, a Kaylana -tó, a Sardar Samand -tó, a Chamunda ji -templom, a Siddhanth Shiv -templom, a Raj Ranchhodji -templom, a Kunj Bihari -templom stb. Csak néhány az itt található látnivalók közül..

5. Udaipur:

Udaipur

Szintén Rajasthanban található Udaipur, saját erődökkel és palotákkal, valamint ősi mesék halmazával. A várospalota Udaipur, a Lake Palace, a Monsoon Palace a leghíresebb ezek közül. Udaipur a tavak városaként is ismert, és romantikus hajókirándulásokat kínál különböző tavakban, például a Pichola -tóban, a Fateh Sagar -tóban és a Swaroop Sagar -tóban. Ez az egyik legjobb októberi nászút célpont.

6. Thekkady:

Thekkady

Thekkady a vadon élő állatok szerelmeseinek menedéke, mivel itt található a híres Periyar Wild Life Sanctuary, amely különféle növény- és állatvilágnak ad otthont. A lelkes túrázókat a Tiger trail trekking program vonzza erre a helyre. Festői kilátások és a természetes szépség megnyilvánulásai láthatók olyan híres helyeken, mint Chellarkovil. Ezen a helyen van egy gyönyörűen felépített Mangala Devi templom is. Ez az egyik legjobb nászutas hely Indiában októberben.

7. Alleppey:

Alleppey

Alleppeyt gyakran „Kelet Velencéjének” nevezik. Ez a hely az egyik legjobb nászút célpont Indiában októberben, mivel tele van romantikus turisztikai látványosságokkal és tevékenységekkel. Csábítja a vadon élő állatok szerelmeseit az itt található változatos vadvilág miatt. Az olyan ételek, mint az itt készült rizsbor, szintén vonzóak a turisták számára.

8. Srinagar:

Srinagar

Srinagar olyan turisztikai látványosságokat kínál, mint a Mogul kertek, a Shankaracharya templom, a Khanqah-e-Moula, a Jamia Masjid, a Hazratbal mecset és a Dastgir Sahib dargah. A Dal -tóról, a Shikara -ban vagy lakóhajóban töltött nászútról híres életre szóló élmény. Ez az egyik legjobb hely egy októberi nászútra.

9. Bangalore:

Bangalore

India egyik fővárosa, Bangalore gyors tempójú városi környezetet biztosít. Izgalmas élete van számos turisztikai látványossággal, amelyek tele vannak a városban, beleértve a Tipu szultán nyári palotáját, a HAL Aerospace Museum-ot, a Kote Jalakanteshwara templomot, az Iskcon templomot, a Masjid-e-Khadria-t és a Mayo Hall-ot.

Az októberi nászút Indiában nagyon romantikus és ugyanakkor nagyon kalandos lehet. Október hónapja a kalandot szerető párok számára is kellemes lehet, mivel ez az év legkellemesebb időszaka Indiában, hogy komoly túrázásra induljon. Tetszett az októberi indiai legjobb nászút célpontokra vonatkozó javaslataink? Melyik a kedvenced? Ossza meg velünk az alábbi megjegyzésekben.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Hová menjünk nászútra Indiában októberben?

Válasz: Az eső elcsitulásával és a tél beálltával októberben a legjobb idő a nászútra Indiában. Körülötte zöld, és az idő se nem túl hideg, se nagyon meleg, ez a legjobb idő a nászútra. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb nászutas helyeket Indiában októberben:

 • Andamán – Elképesztő sziget
 • Munnar – ég a földön
 • Mussoorie – a dombállomások királynője
 • Abu-hegy-Rajasthan egyetlen dombállomása
 • Jodhpur – a kék város
 • Udaipur – A tavak városa
 • Ranthambore – Ahol a tigrisek uralkodnak
 • Haflong – A fehér hangya
 • Ziro – Fenyővel borított dombállomás

2. Hol van all inclusive nászút októberben??

Válasz: Mézesheteken jobb választani egy all-inclusive célállomást, mivel ez elvonja az utazással kapcsolatos gondokat, és több minőségi időt biztosít szeretteivel. Íme néhány a legjobb all inclusive üdülőhelyek közül októberben egy nászútra:

 • RiKynjai, Shillong
 • Butt Clermont lakóhajói, Srinagar
 • Machan, Lonavala
 • The Windflower Resort and Spa, Coorg
 • Suryavilas Luxury Spa and Resort, Solan, Himachal Pradesh
 • A Khyber Himalája üdülőhely és gyógyfürdő, Gulmarg
 • Park Hyatt Resort and Spa, Goa
 • Marari Beach Resort, Alapuzzha
 • Oberoi Udaivilas, Udaipur
 • Oberoi Vanyavilas, Ranthambore

3. Meddig tartson a nászút?

Válasz: A nászút létfontosságú szerepet játszik az ifjú házasok közötti kapcsolat kialakításában, segítve őket abban, hogy jobban megismerjék egymást. A nászút általában 10-14 napig tart, de az Ön kényelmétől és költségvetésétől függően rövidebb vagy hosszabb is lehet.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80