9 legjobb nászutas hely Meghalaya -ban 2021 -ben

Mit szólnál, ha nászútra merülnél közvetlenül a felhők közé? Igen, szanszkrit nyelven „felhők lakhelyét” jelenti, Meghalaya állam csábító helyen van, tökéletes időjárással egész évben. Számos romantikusan festői turisztikai látványossága vonzó nászutas célállomássá teszi. Képzelje el, ahogy egy városi, mégis egyedi Shillong városban zümmög, miközben átveszi a Raj óta visszamaradt brit hatásokat. A brit stílusú építészet és a brit gyarmatosítás maradványai a városban még varázslatosabbá és élesebbé teszik a felfedezést.

Mi több? Számos domb és tó hátterében ez a hely a „Kelet Skóciája” rangot kapta. Ön és partnere az igazi kalandbarátok? Menjen az Umiam -tóhoz vízi sportokhoz, és a cherrapunji -hoz (a világ egyik legnedvesebb vidéke) túrázni/kirándulni. Mit szólnál egy kulturális felfedezéshez Ázsia legtisztább falujába? Igen, az államban található Mawlynnong falu egyedülálló élmény, amelyet örökké ápolni kell, együtt, mint egy pár. A fafaragás, a zene iránti szeretet és a hagyományos kézművesség bővelkedik az itteni helyiek történetében és kultúrájában..

A legvonzóbb az államban az a gyönyörűen kellemes és hűvös időjárás, amelyet az állam egész évben élvez. A csapadékkal és a felhőkkel borított légkör romantikus, hogy a párok mindig élvezhessék. Ez azonban egy olyan terület, amely érzékeny a politikai feszültségre, és meglehetősen elkülönül a helyi szokásoktól és etnikai hovatartozástól. Ezért tanácsos az utazás megtervezése előtt tanulmányozni az állam helyzetét, és felkészülni a helyi szokásokra és ételekre.

Itt található a Meghalaya kilenc legjobb és romantikus nászútjának listája, képekkel az Ön számára.

A legjobb nászút célpontok Meghalayában képekkel:

1. Shillong:

Nászutas helyek Meghalayában

Meghalaya megalakulása előtt ez volt egész Assam fővárosa. Most ezt a pozíciót élvezi Meghalaya állam számára. Békés és gyönyörű város, tökéletes hely egy romantikus elvonulásra. A Beadon és a Bishop vízesések csendes, festői helyek, amelyek lehetővé teszik az ifjú párok számára, hogy békés környezetben élvezhessék társaságukat. Shillong rendelkezik Ázsia egyik leghosszabb aranypályájával is.

2. Shillong csúcs:

nászutas helyek Meghalaya-Shillong Peak-ben

A Shillong Peak néhány kilométerre található Shillong városától. A magas talajszint feletti magasság miatt a legszebb kilátást nyújtó helyszín. A tökéletes időjárás és a magány romantikussá is teszi. Kétségtelen, hogy Meghalaya egyik legjobb nászútja.

3. Marlynnong:

Mawlynnong

Ez a kisváros, valójában inkább falu, Ázsiában híres tisztaságáról! Igen, van egy hely Indiában, amely higiénikus életkörülményeiről ismert. Ha ellátogat ebbe a kis faluba, sokkal több módon fog sokkot okozni, mint ez az egyszerű kijelentés. Ezt kötelező meglátogatni, amikor nászútra megy Meghalayában.

4. Cherrapunji:

Cherrapunji

Cherrapunji egy másik kisváros Meghalaya -ban, panorámás kilátásáról és békés elhelyezkedéséről. A Meghalaya államra jellemző természetes növényzettel összekötött kisváros tökéletes, annak ellenére, hogy nem sok mindent kínál a turisztikai helyszíneken. Vagy talán ezért ez Meghalaya egyik legjobb nászútja.

5. Élő gyökérhíd:

Élő gyökérhíd

Meghalaya ismert ezekről a szerkezetekről, amelyek a természet és az ember irányítási képességének összetett kombinációja. Az élő légi gyökereket csavarják és szövik bonyolult módon, hogy függő hidakat képezzenek. Nem csak masszívak, de gyönyörűek is. Meghalaya -ban legalább egy élő gyökérhidat kell felkeresnie.

6. Elefántesés:

Elephant Falls

Az elefántesés két eséssorozatból áll – Wei Laplam és Wir Phang. Shillong városának közelében található ez a hely néhány órás autóútra. Egy autóút a hosszú kanyargós hegyi utak mentén, és ez a gyönyörű kaszkád várja Önt a végén, olyan út, amelyre egész életében emlékezni fog. Ez Meghalaya egyik legtökéletesebb nászútja.

7. Omiam -tó:

Umiam -tó

Ez a tó Shillong közelében található, és a legszebb kilátást nyújtja a Meghalaya -ra. Ezt a tavat meg kell látogatnia nászútján, mert ez az egyik legjobb nászút célpont Meghalayában.

8. Dawki:

Dawki

Ez a kisváros India és Banglades határán található. Bár nincs sok érdekes hely, amelyet meglátogathat, azt javaslom, hogy szánjon egy napot a város utcáinak barangolására, és látogassa meg az Umngot folyón átlógó híres hídját. Ezt a helyet körülvevő levegő nyugalmát csak egy otthonos kisváros tudja biztosítani, mint például Dawki.

9. Mawsmai barlangi út:

Mawsmai barlangi út

A Mawsmai -barlangokat vagy a Mawsmai -barlang útjait kötelező meglátogatni. Ez a legjobb hely, ahol látni lehet a természet varázsát. Ezek a mészkőlerakódások az évek során hullámzó szerkezetekké tömörültek, amelyeket még a szobrászok legjobbjai sem tudtak utánozni. Ahogy e nagyszerű szerkezet előtt áll, és belép a mélységeibe, azon tűnődik, vajon hogyan nem vette észre, hogy a természet ilyen csodálatos művész korábban. Meghalaya állam egyik legjobb nászútja a csodálatos utazáshoz.

Csillogó vízesések, varázslatos barlangok, a bolygó legcsapadékosabb területei, Vízisportok, felhőkkel borított dombok, buja zöld tájak és kulturálisan érdekes helyi szokások. Az állam egyike a romantikusoknak, akiknek ennyi szépségük van, hogy közös tevékenységeket és tevékenységeket is elvégezzenek. Akkor miért lépkedjen szerte a világon, amikor itt, ebben az indiai államban megtalálhatja ízlésének Skóciát. Meghalaya számos más turisztikai látványossággal is rendelkezik. De a legfontosabb értékesítési pontok nászút helyszínként a magányos és békés környezet. Kövesse a fenti romantikus vödörlistát, amikor Meghalayában tartózkodik, és nem fog csalódni. Ossza meg velünk gondolatait, szeretjük hallani Öntől, és olvasóink visszajelzései mindent megváltoztatnak. Boldog utazást, és sok szép emléket szerezhetünk együtt ezen az új úton.