9 legjobb nászutas hely Nagalandban képekkel

Nagaland állam sokat kínál a nászútra. India hét nővérének egyik állama, gyönyörű helyszínekkel és kellemes légkörrel. Ez kettős, mint egy félreeső menekülés kettőtöknek, hogy megfiatalodjanak az esküvői őrületből. Nagaland „vad keleti” néven is ismert. Ma, ami áll, a Kohima világháborús események ádáz visszavágásának és túlélésének szimbóluma. Irány Kohima, hogy felfedezze az állam gazdag örökségét és múltját a híres emlékházak mellett. Csodálja meg Nagaland természetes szépségét a meluri Shilloi -tónál. Ismerje meg és köszöntse Mokokchung környékének és a Khonoma Green Village kifejezetten érdekes törzseit. Tévedjetek el jobban egymás mellett a Dzukou -völgy lenyűgöző kilátása mellett, és mulatságos pillanatait élvezheti a szellős Benreuban.

Annyi a látnivaló és annyi a tennivaló – de a Nagalandi útra készülő utazóknak óvakodniuk kell az államban utat törő politikai feszültségektől. Az egyes régiók különböző törzsei gyakran összecsapnak, ami zavart okoz az utazásban; ezért ajánlatos a foglalás előtt ellenőrizni, hogy Nagaland békében van -e az adott időpontban. Ha szereti a hideget, akkor itt a telek gyönyörűek (hó a legmagasabb csúcsokon), de még azok számára is, akik nyáron kötik össze a csomót, a Nagaland kiváló választás, mivel a hőmérséklet még akkor is 16-30 Celsius fok között van. Íme a kilenc legjobb nászút Nagalandban képekkel a túracsomaghoz.

A legjobb nászút célpontok Nagalandban képekkel:

1. Dimapur:

Nászút helyek Nagaland-Dimapurban

Dimapur Nagaland hivatalos kapuja. Kezdődik minden túra, amely átjárja ezt az államot. Így előjátékként szolgál mindenhez, amit az állam kínál. Gazdag kulturális örökséggel rendelkezik, így számos történelmi emlékkel büszkélkedhet. Ezen kívül több olyan hely is van, amelyeket a természetbarát paradicsomának tartanak. A fő romantikus helyek a Kachari romok, Diezephe Craft Village, Rangapahar Reserve Forest / Zoological Park, Chumukedima Village, Dimapur Ao Baptist Church, Diphupar, Nicaraguan, Kuki Dolong Village, Green Park, Nagaland Science Center, Medziphema és Ruzaphema. Ez Nagaland egyik legjobb nászútja.

2. Kohima:

Nászút helyek Nagalandban

Kohima Nagaland fővárosa és a leginkább urbanizált város. Annak ellenére, hogy van egy kis városi nyüzsgés, továbbra is elsősorban csendes város. A főbb látnivalók a Dzukou -völgy, Japfu -csúcs, Pulebadze -csúcs, Kohima háborús temető, a biztoshelyettes bungalója, Kohima Állami Múzeum, Kohima Állatkert, Naga Bazar, Dzuleke és Tseminyu. Ez Nagaland egyik legjobb nászútja.

3. Mokokchung:

Nászút helyek Nagaland-Mokukchungban

Mokokchung az ao törzs otthona. Barátságos és vendégszerető emberek, így ez a kis kerület csodálatos a látogatáshoz. A főbb látnivalók Changtongya, Mokokchung Park, Mokokchung Village, Longkhum, Ungma és Chuchuyimlang.

4. Hét:

Nászút helyek Nagaland-Mon

Hón a Konyak Nagas található. Ezek tetovált harcosok, akik gyakran kapcsolódnak Nagalandhoz. Hé tehát érdekes látogatást tesz lehetővé. A fő romantikus nászutas helyek itt Longwa Village, Veda Peak, Chui Village (Basti) és Shangnyu Village. Az itt élő helyiek által hallható népmesék és törzsi történetek hamarosan elbűvölnek.

5. Meluri:

Nászút helyek Nagaland-Meluri-ban

Ez egy kicsi, de gyönyörű város. A fő nászutas helyek a Phek, a Dzudu -tó, a Zanibu -csúcs és a Shilloi -tó.

6.Wokha:

Nászút helyek Nagaland-Wokha-ban

Wokha egy kis gyönyörű város, az állam legjobb hegyei között. Ez menedékhely a természet szerelmeseinek. A főbb látnivalók a Doyang Hydro Project, a Liphanyan kormányzói tábor, a Tiyi -hegy, a Doyang -folyó, a vízmedence, a Totsu -szikla és a Vankhosung. Ez egy csendes hely, ami miatt Nagaland egyik legjobb nászútja.

7. Dzukou -völgy:

Nászút helyek a Nagaland-Dzukou-völgyben

Kohima közelében található ez a völgy nemcsak Nagaland, hanem egész India egyik legszebb helye. A szálloda panorámás kilátást nyújt a hegyek zöld rétjeire. A fő látnivalók itt vannak: Khonoma és Japfu Peak.

8. Benreu:

benreu

Érintetlen és érintetlen Benreu úgy tűnik, hogy egy mesekönyvből került elő. A levegő friss és a környezet nyugodt. Csendes magánya melegen és ellazítja a szívedet. A fő látnivalók itt Peren és a Pauna -hegyi turisztikai falu.

9. Khonoma Green Village:

Nászút helyek Nagaland-Khonoma Green Village-ben

Ez a falusi ház az angami törzs népéhez tartozik. Ezek az emberek felelősek azért, hogy Khonoma elnyeri egy zöld falu nevét. Ez a törzs feladta a vadászatot, és évekkel ezelőtt elkezdte a mezőgazdaságot, és döntésük eredménye ez a zöld város volt. A fő látnivalók Dzulekie, Ruzaphema, Intangki Wildlife Sanctuary és Khonoma Village.

Mindent összevetve, Nagaland nem rossz választás egy nászútra. Tökéletes környezetet kínál egy romantikus kiruccanáshoz, és egy kis időt tölthet egyedül házaspárjával a hegyekben. Szóval romantikus és hangulatos ebben a Nagaland hely csodájában. Mi az egyedi? A 16 plusz kulturális szempontból különálló törzs az állam különböző területein található. Ez növeli a sokszínűséget, így az egész élmény egyedülálló. Fedezze fel ezeknek a törzseknek az új szokásait, ünnepeit és öltözékeit. Élvezze az egyedül töltött időt a fényűző szállásokon, buja zöld völgyekkel és hegyekre néző kilátással. A nászút megtervezéséhez kövesse a fenti vödörlistát, és biztosítjuk Önöket, hogy mindketten szép emlékeket gyűjtöttek, amelyeket egy életre ápoltok. Ossza meg velünk gondolatait, mivel visszajelzései csak hatékonyabban segíthetik olvasóinkat. Sok szerencsét, szeretetet és összetartozást kívánunk Önnek ezen az új úton, amelyre együtt készül.