A legjobb 9 legromantikusabb nászút célpont Odisában

Orissa India egyik állama, amely gazdag kultúrában és örökségben. Számos érdekes várost sportol, tele érdekes turisztikai célpontokkal. Az ifjú párok számára az Orissa a legjobb választás, mivel számos romantikus helyet és programot kínál. Ebben a cikkben látni fogjuk Orissa legjobb helyeit, amelyek a legjobbak a nászutas párok számára. Egy másik jó dolog Orissában az, hogy nagyon biztonságos hely családok és párok számára. A legjobb, ha az év végén-október-decemberben-Orisszába látogat, mivel az éghajlat kellemes és elbűvölő lenne a városnézéshez. Itt található Orissa kilenc legjobb nászútjának listája képekkel.

A legjobb nászút célpontok Orissa képekkel:

1. Bhubaneshwar:

Nászutas helyek Orissa -ban

Bhubaneshwar, amely Indiában híres a templomai látványos számáról és szépségéről, egyszerre több mint 2000 templomnak adott otthont. Ma a fő látnivalók a Lingaraja -templom, az Odisha Állami Múzeum, a Törzsi Művészetek és Műtárgyak Múzeuma, a Nandankanan Állatkert, az Ekamra Kanan, az Udayagiri -barlangok, a Dhauli -hegy, a Satkosia -tigrisrezervátum, a Brahmeshvara -templom, a Bindu Sarovara, a Regionális Természettudományi Múzeum , Biju Patnaik Park, Kalinga Stadion, Pathani Samanta Planetárium és a Ratnagiri buddhista ásatás. Ez egy nagyszerű nászutas hely Orissa -ban, különösen a túl vallásos emberek és a fiatal pár számára.

2. Vágás:

Cuttack

Cuttack számos turisztikai látványossággal büszkélkedhet, amelyek közül a legfontosabbak a Mahanadi-vízlépcső, a Netaji Születési Múzeum, a Bhitarkanika Vadaspark, a Singanatha-templom, a Dhabaleswar-sziget, a Qadam-I-Rasool, a Bhattarika-templom, a Gurudwara Datun Sahib, az Odisha Tengerészeti Múzeum és az Ansupa-tó. Orissa jelenlegi kereskedelmi fővárosa is nyüzsgőbb, mint az állam többi csendesebb része..

3. Sambalpur:

nászutas helyek Orissa -ban

Most ez a hely sokkal alkalmasabb egy romantikus kiruccanásra. A festői szépség és a csendes magány vonzza az újonnan házasodott párokat, akik egymás társaságában szeretnének sütkérezni, néhány érdekes kísértettel. A főbb látnivalók itt vannak: Hirakud gát, Ushakothi vadaspark, Debrigarh vadaspark, szarvasmarha -sziget, Badrama vadvédelmi rezervátum, Khalasuni vadaspark, Chiplima, Huma, Pradhanpat, Vikramkhol, Bells Galore, Hatibari, Nrusinghanath és Samaleswari templom.

4. Puri:

Puri

Puri India egyik hírhedt strandja. Ez azt jelenti, hogy több tömeget sportol, mint Odisha más helyei, de mégis megéri. Az aranyhomok és a kék víz érzése friss levegővel és hatalmas nyitott tempóval keveredik, lélegzetelállító és furcsán nyugtató. A főbb látnivalók a Jagannath templom, a Puri strand, a Swargadwar strand, a Chilika -tó, a Chilika Wildlife Sanctuary, a Daya folyó, a Gundicha Ghar templom, a Raghurajpur, az Atharnala híd és a Pipili.

5. Rourkela:

rourkela

Rourkela említve van acélvárosokkal és Orissával. Annak ellenére, hogy a turisták számára is vonzó, számos érdekes látnivalóval, mint például a Vedavyas -templom, a Green Park, a Vaishno Devi -templom, a Badaghagra -vízesés, a Khandadhar -vízesés, az Ushakothi, a Darjeeng, a Nehru Traffic Park, a Ghogar, a Mandira -gát, a Pitamahal -gát, Barehipani -vízesés és Joranda -vízesés.

6. Konark Odishában:

Konark

Konark híres a Nap templomáról. Ezt a gyönyörűen faragott templomot kötelező meglátogatni. És ne felejtse el megkérni az idegenvezetőt, hogy meséljen el a történelméhez kapcsolódó összes érdekes meséről. A további látnivalók itt találhatók: Régészeti lelőhelymúzeum, Ramachandi templom, Ramchandi strand, Kuruma, Astaranga és Chandrabhaga Beach.

7. Barbil:

Barbil

Egy kisváros, amely a természet szépségeinek Barbiljában található, számos panorámás kilátással rendelkezik, és páratlan nyugalmat biztosít látogatóinak. A főbb látnivalók itt vannak: Uliburu fenntartott erdő, Thakurani -dombok, Hawa Mahal, Murga Mahadev -vízesések, Gonasika, Kendujhargarh, Hanuman Mandir, Shiva Mandir, Ghatgaon, Sanaghagara, Badaghagara és Khandadhar.

8. Jeepor:

Jeypore

Egy kisváros, ahol számos fontos látnivaló található: Gupteshwar -barlangok, Sunabeda, Deomali, Duduma -vízesés, Hatipathar, Nandapur, Kolab -vízesés, Kolab Botanikus Kert, Jagannath Sagar, Patroput és Minna Jhola. A buja természetes szépség a Jeypore legfontosabb értékesítési pontja. Ez Orissa egyik legjobb nászútja.

9. Bargarh:

burgarh

Bargarh érdekes turisztikai kísérteteket sportol, mint például a Kedarnath -templom, a Debrigarh Wildlife Sanctuary, a Gandhamardan, a Nrusinghnath -templom, a Nrusinghanath -vízesések, a Chaldhar -vízesés, a Papaharini és a Papanga -hegy.

Orissa tehát sok mindent kínál a turistáinak, különösen, ha nászutasok. Legyen szó Udaygiri barlangokról vagy Satkosia tigrisrezervátumokról, élvezze Orissa természetét és szépségét. Tervezze meg okosan az utazását, mivel sok idegenvezető és csomag van, amelyek magas áron becsaphatnak. A hely megfelelő kutatása világos képet adhat a helyről. Ha ismer más területeket, kivéve a fent említett helyeket, kérjük, ossza meg észrevételeit az alábbiakban. Ez segít más pároknak a nászút megfelelő megtervezésében.