A legjobb 9 nászút a Maldív -szigeteken

A Maldív -szigetek az Indiai -óceán szigetcsoportja, amely szinte minden pár álom nászútja. A félreeső szigetek, csillogó fehér strandok, csillogó homok, korallzátonyok és az akvamarin élet élő paradicsommá teszi a földön! A tökéletes nászút célpontjának tekintheti, ha finom búvárkodásra vagy nyugodt visszavonulásra vágyik néhány exkluzív fürdőbe! Hangulatától és választásától függően itt vannak a Maldív -szigetek legnépszerűbb nászútjai:

A legjobb képek a Maldív -szigeteki nászutas helyekről:

1. Manta -pont:

Nászutas helyek a Maldív -szigeteken - Manta Point

A Manta Point a Maldív -szigetek egyik legkeresettebb nászútja. Ez egy búvárhely, ahol több ezer manta -sugarat pillanthat meg. Miután körbejárták a korallzátonyokat és megtisztították őket, a sekély vizekre siklanak, hogy planktonnal táplálkozzanak. Ha meglátogatja a Maldív -szigeteket, ne hagyja ki ezt a csodálatos búvárélményt.

2. Alimatha -sziget:

Nászutas helyek a Maldív -szigeteken

A Maldív -szigetek keleti partjainál található, bármilyen vízi tevékenységre felkeresheti ezt a desztinációt; mint a búvárkodás és a szabadtüdős merülés. A csillogó strandokat zöld tájak és lenyűgöző festői vidékek veszik körül.

3. Bluetribe Moofushi:

Nászutas helyek a Maldív -szigeteken - Bluetribe Moofushi

Ez a búvárhely az egyik prémium célpont számtalan vízi sport számára; beleértve a búvárkodást, sznorkelezést, szörfözést, kajakozást és vízibiciklizést. Különféle bálnákat, manta sugarakat és halakat is láthat, miközben romantikus körutazást vagy sétát tesz a partvonal mentén.

4. Utheemu Ganduvaru:

Nászutas helyek a Maldív -szigeteken - Utheemu Ganduvaru

Ha meg szeretné tekinteni a történelmi Maldív -szigeteket, látogasson el Utheemu szigetére. Utheemu Ganduvaru volt Mohamed Thanksurufaan szultán hivatalos rezidenciája, aki hősi tetteiről és az ókori Maldív -szigetekhez való bőséges hozzájárulásáról volt híres.

5. Hukuru Miskiiy:

Nászutas helyek a Maldív -szigeteken - Hukuru Miskiiy

A régi pénteki mecset a Maldív -szigetek egyik híres nászútja. Ez a sziget legrégebbi mecsete, és gyönyörű belső tereit korallkövekkel és ókori arab írásművekkel tervezték. A sziget különböző szultánjai és uralkodói emlékezetében is csodálatos sírok találhatók.

6. A Nemzeti Múzeum:

Nászutas helyek a Maldív -szigeteken - A Nemzeti Múzeum

Ha történelmi helyeket keres Maldív -szigeteken nászútra, akkor nyilvánvalóan fontolóra veheti a Nemzeti Múzeumot. Ez a múzeum a Maldív -szigetek összes ősi műtárgyát tartalmazza, amelyek a sziget gazdag történelmi örökségéről beszélnek.

7. HP Reef:

Nászút a Maldív -szigeteken - HP Reef

Ez egy újabb híres búvárhely Maldív -szigeteken. Az Észak -Malé -atollon található, ez a gyönyörű korallzátonyok és a sokszínű halak választéka. Ha Ön a természet csodálója és a gazdag óceáni növény- és állatvilág szerelmese, akkor itt a helye!

8. Banánzátony:

Nászutas helyek a Maldív -szigeteken - Banánzátony

A Banán -zátony a banán formájából származik, és egy újabb legendás nászút célpont a Maldív -szigeteken. Északról délre 300 méterre terjed ki, Észak -Maléban található, és meg fog lepődni az itteni vízi élővilág változatosságán. Ide tartozik a Napoleon Wrasse, a Banner Fish, a Moray angolna stb.

9. Sun Island Resort and Spa:

Nászutas helyek a Maldív -szigeteken - Sun Island Resort and Spa

Ezt a trópusi helyet a Dél -Ari -atollban sokan a Maldív -szigetek legjobb helyének tartják nászútra. A hatalmas növényzettel, gyönyörű virágokkal és lagúnákkal díszített üdülőhely valós idejű élményt nyújt a szigeteken!

Ha a Maldív -szigeteket választja nászútra, biztos lehet benne, hogy nem fog megbánni. Valamennyi szenvedélye valóra válik a pontozott szigetek, a nyugodt partvonalak vagy a gyönyörű üdülőhelyek közepette. A legjobb szezon ezekre a szigetekre utazni novemberben és áprilisban. Ez az az időszak, amikor nem esik sok eső, és teljes mértékben felfedezheti ezt a nyugodt pihenőt!