A legjobb 9 nászutas hely Bangladesben

Banglades évek óta vonzza a nászutasokat. A hely nosztalgiát hordoz, mivel régi ország. A hely sokat frissült a legújabb létesítményekkel, mint korábban. Az emberek hatalmas változásoknak örülnek. A nászutas helyek nagyon vonzóak a minőségi időtöltéshez. Több ezer luxusszálloda épült a város szívében, a legújabb felszerelésekkel a nászutas pár számára.

Banglades legjobb nászútjai:

1. Chittagong:

Nászutas helyek Bangladesben-Chittagong

A város a zöld hegyek öle. A különböző formájú színes virágok megvilágítják a természet bájos szépségét. Így a hely nagyon romantikus a nászutas pár számára. A szállodák jó kilátást nyújtanak a hegyekre, amelyek nagyon kellemesek. A hegyek gyönyörűen néznek ki a napfényben.

2. Cox Bazaar:

Nászutas helyek Bangladesben-a Cox's Bazaar

Ezt a helyet Banglades fővárosának nevezik. Mivel népes, az ország legősibb helye. Ezen kívül van egy szép strand az időtöltéshez. A város mézesheteknek számít Bangladesben homokos tengerpartjával és hagyományos kilátásával. Úgy tűnik, hogy a strand hossza soha nem ér véget a láthatárral.

3. Nilgiri -domb:

nászutas helyek Bangladesben

A Nilgiri -hegy a természet rendkívüli szépsége. Az üdülőhelyek mind magasan vannak a hegyekben. A felhők minden nap kora reggel borítják az üdülőhelyeket. A hely tele van boldogsággal, mivel messze van a város varázsától. A természet nagyon kellemes a nászút élvezetéhez.

4. Sajek -völgy:

Nászutas helyek Bangladesben-Sajek-völgy

A helyet a hegyei uralják. Úgy tűnik, hogy a hegyvidékek színe eltér egymástól. Leginkább a hegyeket érintő felhők lassú mozgásának látványa nagyon lenyűgöző. Győződjön meg arról, hogy meglátogatja a helyet Banglades nászútjai között, ellenkező esetben hiányozhat egy jó hely. A nászút tervezése előtt sorolja fel azokat a helyeket, amelyeket meg szeretne látogatni.

5. Mermaid Beach:

Nászutas helyek Bangladesben-Mermaid Beach

A strand mindig a nászút kedvenc helye. A sellő strandjának nincs bizonyos szezonja, bármikor meglátogathatja a helyet. Ez azonban minden bizonnyal jó hely a feleségével töltött privát idő eltöltésére. Éjszaka a tengerpart szebbnek tűnik, amikor holdfény esik rá.

6. Rangamati:

Nászút helyek Banglades Rangamatiban

Rangamati híres kis dombállomásként. Az erdő különleges hatást kölcsönzött a helynek. Számos erdei üdülőhely van, ahol a párok kalandos éjszakát tölthetnek. A hely hangulata nagyon nyugodt és teljesen eltekintve az állatok izgalmas hangjaitól. A törzsi emberek nagyon egyszerű természetűek.

7. Khagrachhari:

Nászutas helyek Bangladesben-Khagrachhari

A hely mindenki számára ismert a természet színes látnivalóiról. 112 kilométerre található Chittagong városától. A hely jellegét zöldsége és a hegyekből származó vízesései határozzák meg. Talán ez a kettő varázsolta el a természetet. Nászútra ez jó választás lehet.

8. Inani Beach:

Nászutas helyek Bangladesben-Inani Beach

Ez a strand a legizgalmasabb a hullámai és a homokos strandja miatt. Egy nászutas párnak ez a legjobb hely a gyertyafényes vacsorához. Nászútként a hely népszerűsége jelentősen megnőtt, mint korábban.

9. Patenga Beach:

Nászutas helyek Bangladesben-Patenga Beach

A strand nagyon híres Bangladesben. Betonfalakkal, nagy kövekkel épült. Bár a szépség durva, de elpirul a napfényben. A hely valóban nagyon feltűnő a nászútra Bangladesben, mindenkit leszámítva. Különböző utcai ételek kaphatók itt nagyon elfogadható áron.