Nézze meg ezt a legjobb nászutas helyet Chennai -ban pároknak

Mielőtt hozzákezdene a házasélet gondjaihoz, vagy nagyszerű közös pillanatokat töltene el, vagy néhány lépést tovább lépne házaspárként, menekülnie kell a rendes életéből. A nászútja az, ahol kicsit jobban megismerheti a másik felét, és az intimitás hányadosa egymilliószorosára nő. És melyik jobb hely egy nászútra, ha nem Chennai? Strandok, múzeumok, nemzeti parkok, templomok, erődök stb töltik meg a város életét. Itt található a Chennai -i nászutas helyek listája.

Nászutas helyek Chennai -ban

Fedezze fel Chennai legjobb nászútjait:

1. Marina Beach:

nászutas helyek Chennai -ban

Mivel Ázsia egyik leghosszabb strandja, a Marina Beach tökéletes hely a párok számára. A tiszta óceán és az aranyhomok tökéletes megjelenést kölcsönöz neki, ha ülni fog és nézni, miközben élénk minőségi időt tölt egymással. Egy egyszerű esti mezítlábas séta a tengerparton éppen ezért Chennai egyik legjobb nászútja.

 • Ez Chennai egyik legtöbbet emlegetett nászútja, mivel a nászutas pároknak tökéletes környezetet kínál. Szerelmes madarak jöhetnek ide, és sütkérezhetnek a napon, miközben finom ételeket fogyaszthatnak. Az aranyhomok és a gyönyörű hullámok különlegessé teszik ezt a strandot, hogy megünnepeljék életük új kezdetét.
 • Ha véletlenül a Chennai központi vasútállomáson van, elérheti a Park állomást, és helyi vonattal eljuthat a Marina Beachre. Ha repülővel utazik, taxival szállhat a repülőtérről. Javasoljuk azonban, hogy helyi vonaton szálljon fel a repülőtérhez közeli vasútállomásról.
 • A Marina strand közelében számos szálloda, menedékház és gyönyörű üdülőhely található. Költségvetésének és kedvének megfelelően kényelmes tartózkodást foglalhat.
 • November -február a legjobb idő a Marina strand látogatására. A kellemes hűvös szellő felejthetetlenné teszi az élményt. A nyári hónapok forróak és kissé kellemetlenek lehetnek.
 • A Szent Tamás -hegy nemzeti kegyhely, a Vivekananda -ház, a Sri Parthasarathy -templom és a Kapaleeshwarar -templom néhány közeli turisztikai látványosság, amelyet meglátogathat partnerével.

2. VGP Aranypart:

nászutas helyek Chennai -ban

A világ második leghosszabb strandján bemutatott VGP Golden Beach a párok egyik híres pontja. A VGP helyiségeiben kocsikázás, medence, kulturális bemutatók stb. Egy hely, ahol a hullámok és a szél a legromantikusabb dalokká válnak, a VGP Chennai egyik legjobb nászútja.

 • A párok meglátogathatják ezt a strandot, és élvezhetik az olyan tevékenységeket, mint a kocsikázás és a medence. Ha sétál a lenyűgöző strand arany homokján, tökéletes nászút lesz. Ez egy ideális nászút helyszín azoknak a szerelmes madaraknak, akik mind szellemüket, mind testüket meg akarják fiatalítani.
 • A Chennai -i Meenambakkam nemzetközi repülőtér mindössze 20 km -re, a központi pályaudvar pedig 5 km -re található a strandtól. Taxival/busszal vagy elektromos vonattal utazhat, hogy elérje célját.
 • Sok gyönyörű szálloda, menedékház és üdülőhely áll rendelkezésre különböző tartományokban. Költségvetésének és preferenciáinak megfelelően kényelmes tartózkodást foglalhat a strand közelében.
 • Október-február a legjobb idő erre a strandra. Az időjárás rendkívül kellemes, és lehetővé teszi a turisták számára, hogy kényelmesen felfedezzék a strandot és a közeli helyeket.
 • A Marundeeswarar templom, a Pancha Rathas és Elliot strandja néhány közeli helyszín, amelyeket feltétlenül meg kell vizsgálnia a másik felével.

3. Yercaud:

nászutas helyek Chennai -ban

Zöld, zöld és még több zöld! A csend és a béke az, amit Yercaud kínál egy csipetnyi természeti szépséggel. Örömmel fogja szippantani az életet a kávéültetvényből, miközben a dombállomás felé vezető úton, egy szép úton hajtű hajlításokkal teli. Kétségtelenül az egyik legjobb nászút hely Chennai közelében.

 • Yercaud az egyik legszebb hegyi állomás, és abszolút élvezet a nászutas párok számára. Szerelmes madarak jönnek ide, és élvezik a kellemes időjárást, az ételeket és a különféle tevékenységeket. Ennek a helynek a festői szépsége biztosan elbűvöl. Ideális romantikus úti cél a nászutasok számára.
 • Yercaudnak nincs saját repülőtere. Ha repülővel utazik, repülnie kell a Tiruchirappalli International repülőtérre. Ez a repülőtér körülbelül 64 km -re van a helyszíntől. Könnyen lehet taxival vagy busszal menni. A Salem Junction a legközelebbi vasútállomás. 38 km -re fekszik Yercaud városától.
 • Sok gyönyörű szálloda, menedékház és üdülőhely áll rendelkezésre különböző tartományokban. Költségvetésének és preferenciáinak megfelelően kényelmes tartózkodást foglalhat.
 • Ha hűvös és kellemes kiruccanásra vágyik, a nyári hónapok tökéletesek a nyaralás megtervezéséhez. Az időjárás továbbra is elég kellemes ahhoz, hogy felfedezze a dombállomást. A monszunok enyhe csapadékot tapasztalnak. Ha monszun szerelmese vagy, akkor ezt a helyet monszun hónapokban is meglátogathatja.
 • A Kiliyur -vízesés, a Shevaroy -dombok, a Shevaroy -templom, a Yercaud -tó további fontos turisztikai látványosságok, amelyeket meg kell látogatnia.

4. Ooty:

nászutas helyek Chennai -ban

Az Ooty egy benchmark beállítása a legjobb nászútnak Chennai közelében. Az indiai dombállomások királynőjeként számon tartott Ooty az ideális és legkedveltebb nászút célpont Indiában. Azonban sok lábnyom vonzza, lehet, hogy nem lesz olyan csendes és békés, mint azt remélné.

 • Ez nem a legbékésebb nászutas hely, de mindenképpen felajánlja a pároknak a szükséges romantikát. Ooty az egyik legszebb és legromantikusabb nászút célpont. A párok biztosan élvezik Ooty természeti szépségeit és turisztikai látványosságait. Ha sétál a tavak közelében és a csábító kertekben, felejthetetlenné teheti nászútját.
 • A Coimbatore repülőtér 88 km -re fekszik az Ooty szállásától. Ha vonattal utazik, a legközelebbi vasútállomás a Mettupalyam, amely körülbelül 40 km -re található, és jó összeköttetésben áll India fővárosával. Taxival vagy busszal juthat el a tartózkodási helyéhez.
 • Sok gyönyörű szálloda, menedékház és üdülőhely áll rendelkezésre különböző tartományokban. Költségvetésének és preferenciáinak megfelelően kényelmes tartózkodást foglalhat.
 • Az ideális alkalom, hogy meglátogassa ezt a gyönyörű nászutas úti célt, március-június. Az időjárás rendkívül kellemes a városnézéshez, és a párok más turisztikai tevékenységekbe is bekapcsolódhatnak.
 • Az Ooty -tó, a Doddabetta, a kormányrózsakert, a Kormányzati Botanikus Kert és a Pykara -tó egyéb turisztikai látványosságok. Ne hagyja ki ezeket a romantikus helyeket!

5. Kodaikanal:

nászutas helyek Chennai -ban

A tamil fordítás, amely az „Erdő ajándéka” kijelentést teszi, az Ooty -t követő dombállomások hercegnőjévé teszi. A sok ifjú házastársat vonzó Kodai a tavakkal, vízesésekkel és barlangokkal. A nyugati Ghatok örökzöld erdei a hely másik hipnotikus tényezője.

 • A Kodaikanal a legjobb kiruccanás azoknak a nászutas pároknak, akik egy hangulatos nyaralást szeretnének eltölteni egy dombon. A város festői látványa biztosan elbűvöli a párokat. A szerelmes madarak élvezhetik az ízletes ételeket, a tavirózsákat és a lenyűgöző kilátást. Ne hagyja ki a túrázás, a táborozás és a gyönyörű vízesések vadászatának kalandjait.
 • A legközelebbi repülőtér Kodaikanalhoz a Madurai, amely körülbelül 118 km -re található. Más repülőterek Coimbatore és Trichy, amelyek 170 km és 150 km távolságra vannak Kodaikanaltól. A Kodai pályaudvar körülbelül 100 km -re található a várostól. A helyszínre taxival vagy busszal juthat el.
 • Sok ötcsillagos ingatlan és szerény szállás található ebben a városban. Bérelhet egy helyet saját kényelme és költségvetése szerint.
 • Kodaikanal nagyon kellemes nyarat él át, ezért ez a legjobb alkalom, hogy meglátogassa ezt a várost. A párok kellemes időjárásban élvezhetik a túrázást, a csónakázást és a városnézést. A monszun ideális alkalom arra, hogy meglátogassa ezt a várost, mivel a csapadék elég átlagos.
 • A Berijamlake, a Bryant Park, a Pillar Rocks Road, a Coaker’s walk egyéb fontosabb látnivalók. A szerelmes madarak élvezhetik a természetes szépséget és szórakoztató tevékenységeket, vagy egyszerűen csak sétálhatnak a parkokban.

6. Tranquebar:

nászutas helyek Chennai -ban

A luxus ötvöződik a természettel a Tranqueabarban. Nem akarja kihagyni ezt a Chennai nászutas helyek listáján. Itt a zaj zenévé változik. Még a sziklákat ütő hullámok hangja sem lehet kellemesebb, mint ezen a helyen. Ha felejthetetlen kikapcsolódásra vágyik, próbálja ki a tengerparti bungalókat, és a legjobb időt tölti vele.

 • Tranquebar Chennai egyik leghíresebb és legromantikusabb nászútja. Párok jöhetnek ide, és fényűző szállást foglalhatnak a strandok közelében található üdülőhelyek egyikében. Kóstolja meg egy helyen a történelem, a kultúra, a természet és a luxus ízét. Ideális nászutas úti cél az újonnan házasodott párok számára.
 • A Trichy a legközelebbi repülőtér Tranqueabarhoz, amely körülbelül 130 km -re található a várostól. Busszal vagy taxival juthat el a tartózkodási helyéhez. Nagapattinam és Chidambaram a legközelebbi vasútállomások, amelyek 35 km és 40 km távolságra vannak. A városon belüli utazás legjobb módja a kerékpár bérlése.
 • Augusztus-március között kellemes az idő. A nyár kissé kellemetlen lehet a forró időjárás miatt. Kerülje a monszun hónapokat, mivel ebben a városban nagy mennyiségű csapadék esik.
 • Sok ötcsillagos ingatlan és szerény szállás található ebben a városban. Bérelhet egy helyet saját kényelme és költségvetése szerint.
 • Fort Dansborg, a városkapu, a régi dán temető, a Masilamani Nathar templom és az új jeruzsálemi templom más fontos turisztikai látványosságok ebben a gyönyörű városban..

7. Pondicherry:

nászutas helyek Chennai -ban

A ma Puducherry néven ismert francia tematikus város egy nagyszerű, romantikával teli tálat szolgál fel. Az indiai és a francia kultúra és a csillogó, tiszta strandok kombinációja, valamint a gyarmati India elhalványuló érintése adja az élét.

 • Pondicherry az egyik leghíresebb és legromantikusabb nászút hely. Ideális hely a nászutasoknak, akik szeretnék megtapasztalni a természet és a vegyes kultúrák szépségét. Szerelmes madarak jöhetnek ide, hogy élvezzék a kellemes időjárást, az ízletes ételeket, a turisztikai helyeket és a turisztikai tevékenységeket.
 • A Pondicherry repülőtér csak kis repülőgépeket tud fogadni, így a Bangalore -ból és Hyderabadból induló járatok ide szállnak. Az ország néhány nagyobb városából azonban átszállásos járatokat is igénybe vehet. A Pondicherry legközelebbi vasútállomása a Villupuram, amely körülbelül 35 km -re található a várostól.
 • Sok gyönyörű szálloda, menedékház és üdülőhely áll rendelkezésre különböző tartományokban. Költségvetésének és preferenciáinak megfelelően kényelmes tartózkodást foglalhat.
 • Októbertől márciusig tartják ideálisnak Pondicherry meglátogatására. Meleg éghajlata van, ezért ezekben a hónapokban kellemesebb a város felfedezése.
 • Sri Aurobindo Ashram, a Jézus Szíve bazilika és a Matrimandir népszerű látnivalók, amelyeket feltétlenül meg kell látogatnia Pondicherryben.

8. Wayanad:

nászutas helyek Chennai -ban

Előfordulhat, hogy újra és újra beleszeret a hely festői szépségébe. Az elérhető erdők és felhők olyanok, amelyekkel nem lehet vitatkozni. Ez a hegyi állomás tele van erdőkkel, ültetvényekkel és vadvilággal. Kerala zöldebb régiója és a párok legromantikusabb nászútja. Ezen a tiszta és elbűvölő dombállomáson békét és vigaszt találhat.

 • A Wayanad nászutas pároknak nagyon nyugodt és gyönyörű nászutas helyet kínál. Szerelmes madarak jöhetnek ide, és megtalálhatják a béke pillanatát. Ennek a dombállomásnak a szépsége rendkívül magával ragadó. Van egy csipetnyi kultúra és történelem, és minden bizonnyal közelebb visz a természethez.
 • A Calicut International repülőtér a legközelebbi repülőtér Wayanadhoz, amely körülbelül 65 km -re található. Buszt vagy taxit bérelhet az úticél eléréséhez. A legközelebbi vasútállomás a Kozhikode, és busszal vagy taxival kényelmesen eljuthat Wayanadba.
 • Sok gyönyörű szálloda, menedékház és üdülőhely áll rendelkezésre különböző tartományokban. Költségvetésének és preferenciáinak megfelelően kényelmes tartózkodást foglalhat.
 • Októbertől májusig a legjobb alkalom, hogy ellátogasson Wayanad városába látnivalókhoz, túrázáshoz és egyéb tevékenységekhez. Az időjárás kellemes, és számos turistát talál. A természet szerelmesei azonban monszun hónapokban meglátogathatják ezt a helyet, hogy megtapasztalják Wayanad zöld szépségét.
 • A nászutasok biztosan élvezni fogják a nyugati Ghatok között található hely ültetvényeit és élővilágát. A Wayanad zöldje a monszun idején minden párnak meg kell tapasztalnia.

9. Yelagiri:

nászutas helyek Chennai -ban

Egy dombállomás, amelyet teljesen ENSZ-kereskedelmi forgalomba hoztak, és tavakat, dombokat és zöldellő környezetet kínál! Második Ooty néven is ismert. Ez a dombállomás tele van romantikus piknikhelyekkel és kalandtáborokkal. A halak és a teknősök a Természeti Parkban biztosan szórakoztatják a nászutasokat. Nem hagyhatja ki a hegyi állomás turisztikai tevékenységeit és fesztiváljait.

 • Párok jöhetnek ide, és Yelagiri -ben élhetik álmaik nászútjukat. Gyönyörű nászutas helyeket kínál. Ha valami kalandra vágyik, ez a hely tele van kaland sportokkal. Érdemes meglátogatni a gyönyörű tavakat és jámbor templomokat is. Ha romantikusabbá akarja tenni, menjen hajózni a másik felével.
 • Yelagiri legközelebbi vasútállomása a Jolarpettai, amely mindössze 21 km -re található a célállomástól. Könnyen bérelhet taxit vagy taxit. Yelagiri városába nincs közvetlen járat. A legközelebbi repülőterek azonban Chennai és Bangalore. Busszal vagy taxival juthat el Yelagiri területére.
 • Sok gyönyörű szálloda, menedékház és üdülőhely áll rendelkezésre különböző tartományokban. Költségvetésének és preferenciáinak megfelelően kényelmes tartózkodást foglalhat.
 • November -február a legjobb alkalom, hogy meglátogassa ezt a helyet. Mivel az időjárás egész évben kellemes marad, a főszezontól függetlenül látni fogja a turistákat.
 • A Yelagiri Natúrpark, az Élménytábor, a Jalagamparai -vízesés egyéb turisztikai látványosságok. Ne hagyja ki az izgalmas kaland sportokat, amelyeket ez a dombállomás kínál.

Mostanra már biztosak vagyunk benne, hogy elhatározta, hogy megtervezi romantikus nyaralását Chennaiban és más közeli nászutas helyeken. Ha ez a cikk segített néhány hasznos információ összegyűjtésében, kérjük, írjon visszajelzést. Ezenkívül ne felejtse el megosztani barátaival és különösen az újonnan házasokkal.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Miért vegyem figyelembe Chennait, hogy menjen el nászútra?

Válasz: A csodálatos dombokkal, nyugodt strandokkal, csillogó tavakkal és vízesésekkel körülvett városok nagy része lenyűgöző mézesheteket vonz. Csennai közelében találhatók, és egy hosszú hétvége minden, amire szüksége van egy emlékezetes meneküléshez ezen romantikus rejtekhelyek bármelyikéhez

2. Milyen pihentető tevékenységeket végezhetek a feleségemmel Chennai -ban?

Válasz: A Chennai melletti romantikus nászút -helyek megdöbbentő és meglehetősen összesített listája segít az ottani szerelmesmadaraknak, hogy első közös nyaralásukat válasszák. Csennaiban sok hely vonzza a nászutasokat és párokat a világ minden tájáról. A szerelmes madarak sétálhatnak a napsütötte homokon, napozhatnak és együtt úszhatnak, hogy megfiatalítsák lelküket és testüket.

3. Hogyan utazhatok Mahabalipuramba, és mit tegyek ott?

Válasz: Azok, akik egy szuper álmodozó és rendkívül romantikus nirvánát keresnek- vezessenek kb. 55 kilométerre Chennaitól Mahabalipuramig, hogy elérje az egyik legnépszerűbb nászút célpontot Chennai közelében. Látogassa meg a parti templomokat, a rachákat és a barlangtemplomokat a jobbik felével. A világítótoronyig is el kell mennie a csodálatos kilátáshoz. Hidd el- szórakoztató, nászutas élmény lesz.