Romantikus nászutas helyek Radzsasztánban, részletekkel

Rajasthan állam India keleti oldalán. Gazdag örökségben, kultúrában, szafariban és homokdűnékben, még a buja erdők kontrasztjában is. A háttérben India legrégebbi hegyvonulata található. A nászutas párok gyakran a tél elején jönnek ide, ez a legkedvezőbb időszak. A párokat elvarázsolja a város szépsége, ahol valahol még mindig megtalálható az ősi keverék az összes vele járó műemlékkel és történettel. Rajasthan az egyik legbiztonságosabb úti cél Indiában. A nászút célpontjai közül Jaipur, Udaipur és Jodhpur a párok leglátogatottabb nászútja, mivel az erődök és műemlékek festői szépsége és építészeti szépsége félelmet kelt. Íme néhány Rajasthan legjobb nászútja

Nászutas helyek Rajasthanban:

Jaipur:

nászutas helyek Rajastánban

Jaipur Rajasthan fővárosa, és rózsaszín városként is ismert, mivel volt idő, amikor minden ház rózsaszínre festett. A város távoli helyein az emberek még mindig találhatnak 3-4 szomszédos, rózsaszínű házat. Színes piacuk van, ahol etnikai ékszereket, ruhákat és művészi kézműves termékeket lehet vásárolni. A városban parkok, csodálatos szállodák és vidám vendégszerető emberek találhatók.

Udaipur:

Udaipur

Udaipur India egyik legjobb nászútja. Tele van kertekkel, templomokkal, nagy palotákkal, kúriákkal és tele tavakkal, és ez adja a „tavak városa” nevet. A Városi Palota az egyik fő turisztikai helyszín. A Doodh Tai kert a naplemente pontjáról híres, amely leginkább a párokat vonzza, különösen, ha hajón vannak. Aztán meglátogatják a Nehru kertet, az Udaipur Solar Observatory -t, és a tevét, lovat lovagolni.

Jodhpur:

Jodhpur

A Rózsaszín városhoz hasonlóan Jodhpur Rajasthan kék városaként is ismert. Jodhpur az egyik legromantikusabb hely palotákkal, templomokkal és kúriákkal, amelyek növelik az utazás szépségét. Umaid Bhavan szépsége figyelemre méltó; márványból és rózsaszín homokkőből épült. A Balasamand Lake kertjében kert található. További látnivalók a Mehrangarh erőd, a Mandore Garden és a Jaswant Thada.

Jaisalmer:

Jaisalmer

Jaisalmer Rajasthan aranyvárosának ismert, mivel a turisták láthatják, hogy a homok ragyog. A hely olyan szép és élénknek tűnik éjszaka, hogy a pár nem tud többet a színes városból. A hely csodálatos, számos Jain templommal, sárga homokkő szerkezeteket használnak a városban, ami nagyon lenyűgözővé teszi. A Jaisalmer -erőd, a Tazai -torony, a Gadsisar -tó, a Havelis és még sok más látnivaló.

Abu -hegy:

Abu -hegy

Az Abu -hegy Rajasthan egyetlen hegyi üdülőhelye és csak a sivatag oázisa. A Dilwara Jain templomok szépségét minden párnak meg kell látogatnia. Ha a pároknak sikerül elmenniük a Guru Sikharba, a legmagasabb csúcsra, akkor láthatják az Abu -hegy teljes területét. A Nakki -tó és a varangy -szikla szintén fontos látnivalók, de mindenekelőtt a naplemente egy helyen, amelyet egyetlen pár sem szeretne kihagyni. Van egy nászútpont, amely annyira alkalmas számukra, és különleges érzést kelt bennük.

Bikaner:

Bikaner

Bikaner Rajasthan északi részén fekszik, és Rajput király, Rao Bika alapította. Jelenleg könnyebben teveországnak nevezik, mivel a világ legjobb teve lovaglását biztosítja, és itt van egy teve kutató és tenyésztő farm is. Bikarner a történelem gyönyörű építészetét írja elő, a faragott Jharokas a turisták nagy sikere. Sok erőd, templom és haveli is található.

Bharatpur:

nászutas helyek Radzsasztán Bharatpurban

Bharatpur története a Kr. E. 5. században a Matsya Királyságban található. Matsya a Pandavák szövetségese volt a Mahabharata háborúban. Rajasthan keleti kapuja. A város tele van erődökkel, templomokkal, palotákkal, és jelenleg Keoladep Ghana National park nevű nemzeti parkja található..

Mostanra kétségbeesett lehet, hogy jegyeket szeretne foglalni Rajasthanba. Nos, akkor minek vesztegetni az időt? Tervezze meg nyaralását, és foglalja le a legjobb nászutas túracsomagot Rajasthanba. Azok a párok, akik meglátogatták Rajasthant, soha nem felejtik el a nászutas napjaikat, mivel Rajasthan sok meglepetéssel várja őket. Mintha egy paradicsomi városba érkeztél volna, ahol az ősi indiai történelem maradványai megtalálhatók erődjeikben és palotáikban. Hozd ki magadból a királyi királyt és királynőt, ha meglátogatod ezeket a helyeket. Remélem tetszettek ezek a híres nászutas helyek Rajasthanban! Ha van más javasolható hely, hagyja meg észrevételeit.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Melyik a legjobb alkalom Rajasthan látogatására, figyelembe véve az éghajlati viszonyokat?

Általában bármikor ellátogathat Rajasthanba, mivel a város mindhárom alapvető klimatikus körülményt élvezi. De ha nászutas utazást tervez, akkor legjobb, ha október -március hónapban látogat, mert az időjárás kellemes lesz.

2. Melyik a legközelebbi repülőtér Rajsathanban?

Rajasthan egy város, amely minden közlekedési eszközzel megközelíthető. A Sanganer az egyetlen nemzetközi repülőtér Jaipurban, amely összeköttetést biztosít Rajasthan számos más városával.

3. Választhatom -e, hogy vasúton érjem el Radzsasztánt? Ha igen, melyik állomáson álljak meg?

Rajasthan nagyon jó vasúti és közúti szolgáltató hálózattal rendelkezik, amely segíti a turistákat, hogy könnyen elérjék a várost az ország különböző részeiről. Fontolja meg a Rajdhani Express és a Shatabdi utazást, mivel ezek kiváló szolgáltatási színvonalat biztosítanak.

4. Mi a romantikus tennivaló Rajasthanban?

Ha Radzsasztánról van szó, sok tennivalója van. Látogasson el az Amer -erődbe és a Hawa Mahalba, mivel ezek az egyik legszebb palota és erőd, amelyet Indiában látni lehet. Tegyen királyi sétát a jobbik felével a város palotájában, Jaipurban. Ha egy kicsit kalandos típus vagy, akkor látogasd meg a Ranthambore Nemzeti Parkot is.