30 felkapott esküvői smink az indiai menyasszony számára 2021

Az esküvő napja egy lány vagy valószínűleg a fiú dédelgetett napja. Tehát csak méltányos ahhoz, hogy aznap nagyon szépnek akarjon látszani. Bár az öltözködés és a smink régiónként eltérő lehet, mindig lehetséges, hogy kiválaszthatja a gyönyörű változatokat, amelyeket a gyönyörű indiai menyasszonyok viselnek, és a stílusához igazíthatja. Ötletnek hangzik?

Felkapott esküvői smink az indiai menyasszony számára 2021

Minden menyasszony más, és a választása is más. Valószínűleg egyetlen menyasszony sem szeretne mást, mint a megszokott. Ne feledje, a választott színeket és a kívánt sminket. Ez hatással lesz aznapi kinézetedre.

Tehát tényleg nem kell aggódnia azon, hogy azon gondolkodjon, hogyan öltözzön fel, mint egy gyönyörű indiai menyasszony. Rengeteg ötletet tudunk adni. Kidolgoztunk és összegyűjtöttünk néhány indiai menyasszonyi megjelenésű fotót az indiai menyasszonyi sminkképekkel együtt, hogy felkészüljünk a nagy napra.

A legszebb indiai menyasszonyok száriban és ruhákban:

Keressük őt az említett 30 legszebb indiai menyasszonyi smink megjelenésével.

1. Harmatos menyasszonyi smink:

Harmatos menyasszonyi smink néz ki

A menyasszony ragyogását fényes alappal kell fokozni, ahelyett, hogy teljesen matt sminket választana. Bár úgy gondolják, hogy a Harmatos smink rosszul néz ki a fényképeken, érdemes a fényképbarát sminket vagy a nagy felbontású sminket választani.

2. Könnyű kontúrozás indiai menyasszonnyal:

Könnyű kontúrozás indiai menyasszonnyal

Tartsa ékszereit sminkjével. Ha az ékszerei nehézek, győződjön meg arról, hogy a smink alacsony szerepet játszik, hogy megakadályozza, hogy túl rikító legyen. A gyönyörű indiai menyasszony sminkképe világos kontúrozású és elpirult, mivel mang tikka és Jhumkas nehéz.

3. Színes indiai menyasszony:

Színes indiai menyasszony

Lelki kapcsolat van a vörös szín és a menyasszony között. Ez a szerelem színe és az együttérzés szimbóluma. A smink vidám, mint a menyasszony, kötetlenül meghatározott szemekkel és sötét rózsaszín rúzzsal. A szemöldök jól formázott, és egészséges folt van a menyasszony arcán.

4. Arany menyasszonyi smink megjelenése:

Arany menyasszonyi smink megjelenés

Az arany gyönyörű. Kételkedsz ebben? Mindig a menyasszonyi sminkhez kapcsolódik. A csillogó megjelenéshez leginkább az arany szemhéjfestéket és csillogást részesítik előnyben. A menyasszony sminkje aranyszínű, aranymosás a szemen, amelyet feketévé füstölnek a meghatározás érdekében, és aranybarna arccal kombinálva a napsütötte megjelenést, valamint rózsaszín rúzs arany csillogással. Kiemeli a melegséget a menyasszony arcszínéből. Az arany világos és búzaszínű bőrtónusokkal működik, míg a bronz nagyszerűen működik sötét és mély bőrszínnel. Ez az indiai menyasszonyi smink egyszerű és ízléses!

5. Arany és vörös menyasszonyi smink:

Arany és vörös menyasszonyi smink

Sok menyasszony inkább a természetes izzást részesíti előnyben az esküvője napján, mint a nehéz sminkkel. A képen látható menyasszony szemhéja tompa arany mosással és barna matt szemhéjfestékkel van definiálva. A szemöldök jól ívelt és kitöltött, hogy teltebbnek tűnjenek.

Az ajkak a sötét és nehéz szemekkel kombinálva lágy, rózsaszín rózsaszínűek, ami olyan jól néz ki, mint a tökéletesség. De az arca rózsaszín árnyalatú, amely kiemeli az arc természetes pírját. Az arc kontúrozása meghatározott szemű kihagyást kap. Ez a legelőnyösebb indiai menyasszonyi smink.

6. Pakisztáni indiai menyasszonyi smink:

Iszlám menyasszonyi smink megjelenés

Nem minden menyasszony választja a természetes rózsaszín tónusú ajakot, van, akinek ez merész, és inkább az öltözékhez illő vörös ajkakat részesíti előnyben. A menyasszony arcszíne búzaszínű és szépen kiegyenlített ahhoz, hogy a piros rúzs kipattanjon. A szemek jól körülhatároltak, az arc szépen körvonalazott, míg az elpirulás hiányzik. A vörös rúzs javítja a menyasszony ajakformáját, és egyenlő vonzerőt kölcsönöz a szemnek. A menyasszony arca szépen ki van emelve, hogy egyenlő ragyogást biztosítson mindenfelé.

7. Menyasszony ékszerekkel:

Menyasszony ékszerekkel

A színek összehangolása a smink és az öltözék, valamint az ékszerek legfontosabb eleme. A képen a menyasszony öltözéke és sminkje rózsaszín árnyalatú, míg az ékszerek a rózsaszín alapú levendula és a zöld kombinációja. Az öltözékben, ékszerekben és sminkben lévő rózsaszínek ugyanolyan hangúak, és ezáltal fokozza az arcbőrét.

A szemhéjfesték rózsaszín és aranyba keveredik, arca mauvish rózsaszín, amely illeszkedik az ékszerek ovális köveihez. A rúzs pontosan illeszkedik a szeméhez, rózsaszín, arany csillogással. Rózsaszín színek keverékét hozza létre, melegebbé téve a menyasszony hűvösebb árnyalatát. Ez egy tipikus hagyományos indiai menyasszonyi smink.

8. Bronz menyasszonyi smink:

Bronz menyasszonyi smink

A bronz smink soha nem megy rosszul a menyasszonyok számára, különösen azok számára, akik gazdag bőrtónusúak. A menyasszony bronz sminket visel a fenti képen, és piros és zöld ruhája a meleg és hűvös árnyalat finom kontrasztjával játszik.

A menyasszony arca vonzza először a figyelmet, majd a szeme. A szem sminkje bronz és zöld, mint az öltözéke. A rúzs gazdag bronz színű, meleg tónusú, és az ékszerek ágya melegebbé teszi a megjelenést.

9. Csillogó arany füstös menyasszonyi smink:

Csillogó arany füstös menyasszonyi smink

A szín hozzáadása a menyasszony megjelenéséhez biztosan szórakoztató, de bátorságot igényel a folytatáshoz. A vörös, az arany és a bronz hagyományos színek. Nem könnyű, de bátor kipróbálni a forró rózsaszín öltözéket és egy trükkös sminket.

A fenti indiai menyasszony -kép megtöri a bronz és a vörös szín minden normáját. A szem sminkje csillogó arany, lila szemhéjfestékkel füstöl, és jól meghatározott szeme rózsaszín ajkakkal párosul, nem túl hangos és nem is néma. A rózsaszín finomsága előhozza a menyasszony bőrének melegségét, így a művész kihagyja a kiemelőt vagy a bronzosítót.

10. Barna menyasszonyi smink:

Barna menyasszonyi smink

A barna sminkhez illő rózsaszín öltözék normaszegő. Ez a legújabb indiai menyasszonyi smink jól illeszkedik a ruhához és a stílushoz. Hímzésének és ékszereinek kékjét szemre használják, és sötétbarna színnel füstölték. Az arc kontúrozott és bronzos, hogy illeszkedjen az ajkaihoz. Az ajka forró rózsaszín árnyalatú lehetett, de a bronzbarna is méltán ragadta meg a szemet.

11. Indiai menyasszony hamis szempillákat használ:

Indiai menyasszony hamis szempillákkal

A menyasszonyi smink nemcsak a legjobb tulajdonságokat emeli ki, hanem el is rejti a hiányosságokat. Tehát a hegek és foltok elrejtése kulcsfontosságú lépés lesz a hibátlan bázis felé. De egyeseknek ritka szemöldöke és vékony szempillája vagy vékony ajka lehet. Tehát szükség van a szemöldök kitöltésére a sűrűbb szemöldök érdekében, vagy hamis szempillák segítségével felderül a szeme. Az ajkak kifelé történő bélelése teljességet kölcsönöz, az alsó ajkak közepén egy csillogó szájfény.

12. Arany és zöld esküvői smink:

Arany és zöld esküvői smink megjelenés

A menyasszony és a füstös szem vagy a kétszínű szemhéjfesték soha nem téved együtt. De ha a menyasszony arany ékszereket visel, akkor mindig biztonságos, ha ezüst helyett arany szemhéjfestéket használ. A kontraszt miatt az indiai menyasszony szétszórtnak és nem tervezettnek tűnhet. Nem szabály, hogy az ajkak mindig meztelenek legyenek füstös szemmel. Szóval nyugodtan próbálj ki valami mást.

13. Elegáns indiai menyasszonyi megjelenés:

Elegáns indiai menyasszony megjelenés

A menyasszonynak minden szabadsága, hogy bátrabban menjen a rúzs árnyékával. Ezért mindig tanácsos ugyanazt az árnyalatot tartani, mint az öltözékét. A menyasszony itt rózsaszín öltözéket visel, bőre melegbarna, míg rózsaszínbarna rúzs mellett dönt, amely felderíti az arcát, mint ha hangosan nézne ki. A szeme arany és barna mosás, hogy dicsérje a szemszínét.

14. Bengáli menyasszonyi smink megjelenése vörös bindival:

Bengáli menyasszonyi smink megjelenés Red Bindi

A változatos kultúrával és vallással Indiában, annyi definíciónk van a hagyományos indiai menyasszonyi sminkről. Itt van egy hagyományos bengáli menyasszony, aki a hagyományos piros Szári -t viseli, élénkpiros bindivel a homlokán. A sminket bronzosan tartják, hogy ne ütközzenek a piros öltözékkel és a bindivel. A bronz szemhéjfesték halvány mosása szárnyas szemceruzával, amely kiemeli a menyasszony szemének mandulaszerű formáját, és a rózsaszín bronz rúzs, amely jól illik a vörös színhez, gyönyörűen meghatározza őt.

15. Dél -indiai menyasszony:

Dél -indiai menyasszony

Egy dél -indiai esküvői menyasszony általában nehéz ékszerekkel, és kiemeli a szemet, mint az ajkakat. De ez a menyasszony megszegi a normákat, kiemelkedik a szemek és az ajkak együttes kiemelésével. Arca napsütötte, ajkai dicsérik a füstölt szem sminkjét, anélkül, hogy hangosan nézne és kiegyensúlyozná jogait.

16. Egyszerű menyasszonyi megjelenés:

Egyszerű menyasszonyi megjelenés

Az indiai menyasszonyok közül sokan úgy néznek ki, hogy a természetes megjelenésű sminkek valódi indiai menyasszonyok, ha a szertartásra napközben kerül sor. A smink enyhe és az ajkak természetesen ragyognak. A képen a menyasszonyi smink nagyon természetes, de a szemei ​​pontosan vannak definiálva, és a szempillái életet adnak a megjelenésének.

17. Maharashtrian menyasszony:

Maharashtrian menyasszony

Maharashtrian menyasszony 2

A Maharashtrian menyasszony nehéz ékszeres öltözékkel és puha sminkkel, amely kiegyensúlyozza az egész megjelenést, népszerű stílus. A szemek füstös definícióval rendelkeznek, az ajkak és az arcok pedig természetes rózsaszínűek.

18. Radzsasztáni menyasszonyi smink:

Radzsasztáni menyasszony smink megjelenés

Radzsasztáni menyasszonyi smink 2

Néha a házasság az egyetlen hagyományos szertartás, ahol a bling nem bling. A csillogó szem smink düh, és csodálatosan néz ki a képeken és az esti gyenge fényekben. A menyasszonyok csillogó szemhéjfestéket viselnek a szemén, és ugyanolyan tónusú rúzst az ajkán, míg a többiek harmatosak és csillogóak. Ez az indiai menyasszonyi smink egy másik jó kollekciónkban!

19. Muszlim menyasszonyi megjelenés:

Muszlim menyasszonyi megjelenés

Az arckontúrozás opcionális, ha menyasszonyokról van szó. Néhányan természetesen vésett állkapcsokkal vagy orral és arccsontokkal vannak megáldva. De jól össze kell keverni, hogy ne jelenjen meg a fényképeken. A menyasszony szemei ​​a leginkább hangsúlyosak, az arca pedig szépen körvonalazott, elsősorban a természetes szépségére figyelve.

20. Menyasszonyi szem smink kinézet hibátlan alappal:

Menyasszonyi szem smink megjelenés hibátlan alappal

Menyasszonyi szem smink kinézet hibátlan alappal 2

A szem a lélek ablaka, és nincs más módja, mint hangsúlyozni őket egy lány legjobb napján, mint egy hibátlan alap és szem smink révén. A menyasszony szem sminkje kiegyensúlyozottnak tűnik az élesen meghatározott szemekkel, a Harmatos bőrrel és a barack színű rúzzsal. Próbálja ki ezt a jelzést a fenti indiai menyasszonyi kép alapján.

21. Könnyű esküvői smink:

Könnyű esküvői smink

A piros szín a jólétet, a szeretetet és az együttérzést szimbolizálja a különböző kultúrákban. Egy menyasszony számára pedig a lényegét jelképezi és szimbolizálja. Így egy menyasszony soha nem tévedhet a piros színnel. A piros szín arany és ezüst ékszerekhez illik. A fenti menyasszony bátrabb lesz, vörös a szeme és az ajka, és kiegyensúlyozott hibátlan bázissal és elhagyja az elpirulást.

22. Smokey Bridal Eye Smink Look:

Füstös menyasszonyi szem smink

A vörös menyasszonyi öltözék hiányosnak tűnik füstös szemekkel. A fenti képen látható menyasszony ötvözi a füstös szem sminket a gyönyörű vörös öltözékkel.

23. Észak -indiai menyasszony:

menyasszony indiai

Az Ezüst használata a meleg bőrtónusokon valóban kontrasztosnak tűnik, és elegánsan határozza meg a szépséget. A fenti indiai menyasszonyi kép, sportos füstös szem smink ezüstszürke öltözékkel és körvonalas arccal a nyíl egyenes orrhíd mentén. A szeme sminkkel megnyúlt, és a haja hátrakötött.

24. Modern indiai menyasszony megjelenés:

Modern indiai menyasszony megjelenés

A nappali esküvők egyikén szükséges és opcionális, hogy az ajkak természetesen rózsaszínűek maradjanak. Az egyik leginkább választott megjelenés természetes és minimalista. Ha tiszta bőre van, aligha lesz szüksége sminkre, hogy elrejtse a hiányosságokat és a hegeket. A minimális smink jelenléte kiemeli a belső ragyogást a menyasszony természetes elpirulása mellett. A Kohl vagy Kajal a Solah Shringar egyike, ezért minden indiai menyasszonyra használják. Meghatározza a szemet, miközben csillogást ad hozzá.

25. Kék és arany menyasszonyi megjelenés:

Kék és arany menyasszonyi megjelenés

Másnak lenni, és szokatlan és színes, mégis merész sminket választani manapság. Sok indiai menyasszony még a neon színeket is választja, akár körmökhöz, akár öltözékhez, akár ajkakhoz, akár szem sminkhez, a szokatlan színek kedvéért. A fenti indiai menyasszonyi kép merészen hordozza a merész szem sminket és a merész ajkakat. Elektromos kék és arany szem smink párosítva a vörös ajkak bátor kijelentésével, amely illik az öltözékhez és az ékszerekhez.

26. Indiai szikh menyasszonyi smink:

Indiai szikh menyasszonyi smink megjelenés

A menyasszonynak merész, teljes ráncú sminkje van, finom rózsaszín ajkakkal párosítva. Van kék, lila, rózsaszín, zöld árnyalat és rózsaszín, és a smink, mint észrevehető, színes, de nem túl hangos. A Bang helyét a Maang Tikka veszi át.

27. Világos rózsaszín smink:

Világos rózsaszín smink

Az összes menyasszonyi sminktrend mellett, egy tetszetős megjelenés mellett minden indiai menyasszony kipróbálhatja a természetes rózsás megjelenést, amely csak a menyasszony már rózsásságát emeli ki. A fenti indiai menyasszonyi kép ragyogó arcszínt kölcsönöz, jól kiemelve, és más színek helyett természetes rózsaszínűségét arcon és ajkakon rózsaszín rózsaszín pirosító és rúzs segítségével vásárolják meg.

28. A pandzsábi menyasszonyi megjelenés:

A pandzsábi menyasszonyi megjelenés

Általában a pandzsábi menyasszony vörös vagy gesztenyebarna lehengát visel nagy napján. Minimális ékszer van, és fényesen kiemeli az arcot. Az orrgyűrű és a nehéz karperecek jelentik a további figyelmet. A piros lehenga mellett a vörös rúzs is világosabb tónusot kölcsönöz az összképnek.

29. Az egyszerű keresztény menyasszonyi megjelenés:

Az egyszerű keresztény menyasszonyi megjelenés

Néhány egyszerű menyasszonyi megjelenés alacsony kategóriájú. Az egyik itt egy keresztény esküvő, ahol a menyasszony gyönyörű fehér ruhát visel, minimális ékszerekkel vagy egyáltalán nem. A menyasszony csak egy kis füldugót és egyszerű nyakláncot visel. Az enyhe kajal és a meztelen smink a legtalálóbb smink, amely ide illik. A világosabb árnyalatú rúzs lehet a legjobb választás.

30. Északkeleti ihletett menyasszonyi megjelenés:

Északkeleti ihletett menyasszonyi megjelenés

A képen egy asszámi menyasszony látható, aki az anyja által ajándékozott egyszerű szárit viseli, mekhla chadar néven. Az asszamai menyasszony általában kevésbé jelmezes hagyományos ékszerekben van. A maang tikka kedvezőnek tekinthető. A szeme gyönyörűen elkészült, minimális kajal és nagy fülbevalóval. A karperecek egyszerűek és piros rúzshoz illeszkednek.

Mivel az esküvői szezon a sarkon van, ne féljen kipróbálni a 30 különböző indiai menyasszonyi megjelenést, amelyek klasszissá és elegánssá teszik a D-napot. Ügyeljen arra, hogy vigyázzon a bőrére. A súlyos dózisú sminkek sok ember számára nem felelnek meg a bőrüknek. Fényesebben ragyog, mint a Nap!