50 egyszerű indiai menyasszonyi smink tipp, amelyet az esküvő során követni kell

Az indiai menyasszonyi sminkről azt mondják, hogy gazdag és elegáns, elegáns és hagyományos megjelenéssel. Indiai menyasszonyi smink tippekre van szükség ahhoz, hogy a legjobb napot nézd a nagy napon. Számos tennivaló és befejezendő előkészítés miatt ne hagyja ki a hidratáló krémet, amelyet követnie kell, hogy a lehető legjobban nézzen ki az esküvő napján. Olvassa el ezt a cikket, ha többet szeretne tudni az indiai esküvői sminkről.

Indiai menyasszonyi smink tippek, amelyeket követni kell az esküvő alatt

A legjobb indiai menyasszonyi smink tippek:

Lássuk az 50 legújabb indiai menyasszonyi smink tippet, amelyeket egy indiai esküvői menyasszonynak kell követnie. Ez magában foglalja a menyasszonyi szem sminkjét, az esküvői nap sminkjét és a bőrápolási rutinját is, amelyet követnie kell, hogy a legjobb napját nézze meg különleges napján.

Az esküvő napi arc sminkelésének tippjei:

Az esküvő napján az indiai menyasszonyi haj és smink jelenti a legfontosabb részt. A smink ezen a napon nem romolhat el, hiszen nem csak esküvői ruhával, hanem hajformázással és arc sminkkel is elegánsnak és nagyszerűnek tűnhet. Kezdjük néhány sminkelési tippel, amelyeket követni kell.

Tippek az alap sminkhez:

Indiai menyasszonyi alap smink tippek

1. hidratálja az arcot:

A legjobb indiai menyasszonyi sminknek megfelelő alap sminkre van szüksége. Nem szabad hibázni. Ezért ne felejtsen el befektetni egy jó hidratáló krémbe, amely gél, folyékony vagy krém formában érkezik. Válasszon egyet, amely nem okoz pattanásokat és hidratálja a bőrt.

2. Használjon Face Primer -t:

Fektessen be egy jó arckrémbe, amely segít hosszú ideig a sminket a helyén tartani. E nélkül hiába alkalmaz egy jó alapot, nem számít

3. A Primer for Eyes használata:

Manapság szemhéj alapozókat is vásárolhat. Bár sokan figyelmen kívül hagyják ennek fontosságát, ennek rendelkeznie kell. Ezek olyanok, mint az arckrémek, és segítenek a szem sminknek abban, hogy szilárdan és hosszabb ideig üljön a szemhéjon. Fektessen be egy jó márkájúba esküvője napján.

Indiai menyasszonyi arc smink tippek:

Indiai menyasszonyi arc smink tippek

4. Helyes alapozó árnyalat:

A menyasszonyi arc smink tippjei az alapozó árnyalattal kezdődnek. Az esküvő előtt jóval alaposabb árnyalatot kell keresnie. Ha a bőrszínénél sokkal világosabb árnyalatot választ, akkor a képeken foltos lesz. Másrészről a végén nagyon cserzettnek és sötétnek tűnhet, ha sötétebb árnyalatot választ. Válasszon 2-3 árnyalatú alapozót, hogy összekeverje és illessze össze, hogy egy árnyalattal világosabb legyen, mint a bőrszín.

5. Jó korrektor:

Érdemes befektetni egy jó korrektorba. Egy jó korrektor segít lefedni a sötét karikákat. Ezenkívül segít eltakarni a bőrön lévő foltokat vagy foltokat.

6. Ne vidd túlzásba a sminket:

Kipróbálhat néhány sminket, és megnézheti, hogy melyik illik a bőrszínéhez, vagy melyik szín illik a kiválasztott ruhához. Azonban ne vidd túlzásba a sminket.

7. Helyesen vigye fel a pirosítót:

A pirosítót enyhén és nem túl sokat kell alkalmazni. Válassza ki az arcpirosító színét az arcának megfelelően, legyen az rózsaszín vagy őszibarack, teljesen rajtad múlik

8. Válassza ki a megfelelő pirosítót:

A pirosítónak képesnek kell lennie a bőr tónusának elismerésére, és nem sötétítheti azt. Megfelelő mennyiségben kell lennie.

9. Alacsony csillogás és könnyű bronzosító:

Ha éjszakai esküvő van, akkor menjen le a bronzosítóra, és ha nappali funkció, akkor kapcsolja be a csillogást.

10. Illeszkedjen a sminkbe a ruhával:

A sminknek megfelelően kell illeszkednie ahhoz a ruhához, amelyet viselni fog. Ha valami flitterekkel, csillogással vagy vastag színekkel választott, akkor a sminket tartsa világosnak és fordítva.

11. Márkás smink:

Mindig fektessen be a jó márkájú sminkbe. Az olcsó smink miatt a bőr rosszul néz ki.

12. Kompakt:

Fektessen be egy költséges kompaktba, amely megfelel a bőrtónusának. Nem lehet túl sötét vagy túl világos. Különösen fontos a dél -indiai menyasszonyi sminknél. Ezenkívül ez segít abban, hogy az alap hosszabb ideig a helyén maradjon.

13. Használjon sminkszivacsot az alapozáshoz:

Ha azt szeretné, hogy sminkje tovább tartson az esküvőn keresztül, akkor be kell fektetnie egy sminkszivacsba az alapozáshoz.

14. Használjon tiszta keféket:

Ne használjon régi ecsetet az esküvői sminkhez. Használjon tiszta, jó minőségű és márkájú keféket.

15. Használjon szögletes ecsetet gél bélésekhez:

Ha szeret gél bélést viselni, vagy az esküvője napján szeretné viselni, akkor befektessen egy jó szögű kefébe.

16. Tartsa készen a smink felfrissítését:

Vásároljon egy kis sminktáskát, és tartsa benne a frissítő kozmetikumokat. Szükség esetén mindig az utolsó pillanatban is hozzáérhet.

17. Blot papír kész:

A tisztítópapírokat tartsa készen az olaj vagy a felesleges smink felszívására.

18. Zöld korrektor kékes erek elrejtésére:

Színes korrektor vásárlása. Ezek korrektorok, amelyek segítenek elfedni bizonyos elszíneződéseket. Vásárolhat egy jó zöld korrektorot. Ez a szín alkalmazható a szem közelében lévő kékes erekre. Ezután felviheti a szokásos korrektorát.

Indiai menyasszonyi szem smink tippek:

Indiai menyasszonyi szem smink tippek

19. Használjon kiemelőt szemöldökre:

Ne felejtsen el vásárolni egy jó szemhéjfestéket. Ez kiemelkedőbbé teszi a szem sminkjét, és kiemeli a szemöldök csontjait.

20. Jó szempillaspirál:

Fektessen be egy jó szempillaspirálba, amely vastag szempillákat eredményez. Ne hanyagolja el a szempillaspirál részt, mivel ez a szem sminkjének fontos része.

21. Hamis szempillák:

Ha vastagabb szempillákat szeretne, akkor mindig hamisíthatja. Érdemes egy -két jó szempillát vásárolni. Az egyik párt megtarthatja esküvője napjára, a másik párral pedig alkalmazhat próbagyakorlatokat, hogy ne rontsa el a hamis szempillákat a D napján.

22. Göndörítse fel a szempillákat és tegye teljesebbé őket:

Vásároljon márkás szempillaspirálót. És ez különösen a legjobb fogadó menyasszonyi smink tipp.

23. Megfelelő szembélés:

Ellenőrizze, hogy milyen típusú szemhéj illeszkedik a szeméhez. Kérjen tanácsot egy professzionális sminkszakértőtől.

Indiai menyasszonyi ajak smink tippek:

Indiai menyasszonyi ajak smink tippek

24. Mattítsa fel a rúzsát:

Használhat tömörített vagy laza púdert az ajkain, hogy mattítsa. Ha csillogó szemhéjfestéket és merész árnyalatokat visel a szeméhez, akkor érdemes elhagyni a szájfényt vagy az olajos felületű rúzst. A matt hatás eléréséhez laza púdert kell felvinni a rúzsra.

25. Használjon ajakápolót:

Használjon ajakbővítőt a teltebb ajkakért. Ha vékony ajkai vannak, akkor fektessen be ajakbővítőbe, amely molekulákat és összetevőket tartalmaz, hogy javítsa az ajkak bőrét, és bizonyos mértékig duzzadtnak tűnjön. Fektessen be ajakbővítésbe, ha vékony ajka van, ahelyett, hogy szájfényt vásárolna.

26. Használjon bőrszín ajakrúzst:

Használhat bőr vagy hús tónusú ajakfestőt az ajkak határán, hogy a természetes ajakvonala tovább nézzen a tényleges helyén. Vigyen fel bélést ezen a vonalon kívül.

27. Megnyugtatja a repedezett ajkakat:

Ha megrepedt az ajka, akkor használjon jó minőségű ajakbalzsamot, amely jojobaolajat, mandulaolajat és sheavajat tartalmaz.

28. Jobb ajakfestő árnyék:

Válassza ki a megfelelő ajakfesték árnyalatot. Vásároljon egy jó márkájú ajakfestőt a sötétebb árnyékban, mint a D napjára kiválasztott rúzs.

29. A rúzs megfelelő színe:

Nagyon fontos az indiai bőr számára megfelelő rúzs árnyalat kiválasztása. Világos rúzst viselhet, ha ruhája sötétebb vagy merészebb színű. Sötétebb rúzs árnyalatokat választhat, ha ruhája világos színű.

30. Használjon ajakkefét:

A rúzs közvetlen alkalmazása helyett használjon ajakrúzsot.

Indiai esküvő előtti sminktippek és bőrápolási rendszer:

Indiai menyasszonyi smink tippek

Ne hagyjuk ki az esküvő előtti bőrápolási és sminkelési tippek fontosságát. Ez fontos, mivel az előkészületek már hetek és hónapok előtt elkezdődnek, ezért ez tönkreteheti vagy megformálhatja a sminket.

31. Hámlasztja le a bőrt:

Ha igazi indiai menyasszonynak szeretne kinézni az esküvője napján, akkor jó bőrre is vágyik. Jó bőr nélkül nem nézhet ki jól. Még sok smink mellett is gyakran problémát jelent a száraz és fakó bőr elleni küzdelem. Ez a smink az elhalt hámsejtek lerakódásának köszönhető. Tehát ha problémamentes és ragyogó bőrt szeretne az esküvő napján, és még további napokra, akkor ne hagyja ki az egész bőrápolási rutin súroló részét. Valójában ez az első lépés a jó bőr eléréséhez.

Az egész test dörzsöléséhez mindig használjon házi készítésű bozótot vagy a piacon kapható bozótot. Ez magában foglalja az arcát, könyökét, térdét és a test többi részét, valamint a hátát. Segít megőrizni a bőr puha és sima és egyenletes állagú az idő múlásával. Készíthet házi bozótot citromlével, cukor granulátummal vagy akár szerecsendióval. A szerecsendió jó bozót, és édes illatot is ad, amikor használod. Használhat a piacon rendelkezésre álló bozótokat, amelyek szintén hatnak a bőrre, mint például az Everyuth vagy a tiszta és tiszta bozót.

32. Kerülje a sötét köröket:

Ha nem alszik megfelelően, vagy stresszes életet él, sötét karikákat fog kapni. A legtöbb nőnek sötét karikái vannak, és még a hírességek sem közömbösek ebben. A stresszes élet, a mozgalmas munkarend vagy akár az esküvő előtti rohanás együtt álmatlan éjszakákat vagy zavart alvást eredményezhet, és végül sötét karikákat kaphat. Használjon jó éjszakai szemkrémet, hogy megszabaduljon a sötét karikáktól. Használhat szem alatti krémeket, vagy használhat tollszérumokat is, amelyeket kifejezetten a sötét karikák csökkentésére és eltávolítására terveztek. Ezek költségesek, de ha igen, akkor fektessenek be beléjük, ha nem szeretné, hogy sötét karikái megjelenjenek a fényképeken.

33. Kerülje a duzzadt szemeket és szemtáskákat:

Az esküvői nap szem sminkje nem fog jól kinézni, ha puffadt a szeme és a szem alatti táskák. A legjobb, ha valamilyen hűtési technikával megszabadulsz ezektől, és rendszeresen követed ezt a technikát az esküvőd előtt. Használhat hideg burgonyaszeleteket vagy uborkaszeleteket, vagy akár dörzsölje a szemét jégkockával 2-3 percenként 10 percenként 20 percen keresztül. Ezt naponta egyszer megteheti, majd rendszeresen követheti ezt a technikát.

34. Fényvédő használata:

Használjon jó fényvédőt, hogy elkerülje a napfoltokat, foltokat vagy a bőr barnulását. Az esküvő előtt ki kell mennie vásárolni, és a végén elsötétítheti a bőrét, ezért fektessen be egy jó fényvédő krémbe, és vigye fel az arcára, hogy megszabaduljon a nem kívánt bőr sötétedésétől.

35. Jó alvás:

Jó alvás

A jó alvás nagyon fontos, és megfelelő alvás nélkül tompa megjelenésű bőrt kap. Az esküvő előtt legalább 8 órát aludnia kell.

36. Kondicionálja a haját:

Gondoskodnia kell a hajáról is. Ha a smink rendben van, de a hajad fénytelen és élettelen, akkor pazarlás lesz. Ne felejtsen el befektetni egy jól márkázott hajbalzsamba.

37. Hajcsomagok:

Használhatsz jó hajcsomagokat, amelyeket otthon is készíthetsz, és felviheted őket, hogy némi fehérjét vagy ragyogást és lendületet adjon a hajadnak az esküvő előtt.

38. Olajos masszázs:

Az olajos masszázs segíti a vérkeringést. Ez a hajra és a test egészére vonatkozik. Kérje meg a masszázsszalon terapeutáját, hogy végezzen jó masszázst, vagy menjen el egy jó szalonba, és végezzen fej- vagy testmasszázst. Ellazítja az egész elmét és testet.

39. Nincs sült étel:

Az esküvő előtt kerülje a sült vagy gyorsételeket. Hirtelen pattanásokat és pattanásokat okozhat, és rossz bőrű lesz.

40. Zap pattanások:

Nem ritka, hogy a menyasszonyok hirtelen kitöréseket és pattanásokat kapnak az esküvőszervezés minden rohanása és stressze közepette. Ezeket a pattanásokat fehér fogkrém használatával lehet eltüntetni.

41. Polírozott és vágott köröm:

Körmök polírozva és vágva

Ha a sminkről beszél, akkor a körmök is ugyanannak a sminkeljárásnak a részei. Ha később elfestette a körmét abban a helyzetben, hogy nincs sok ideje az esküvője előtt, vásárolhat hamis körmöket, és gyakorolhatja az alkalmazást. Másrészt azt javasoljuk, hogy foglaljon szalont, hogy megfelelően formázza, csiszolja és nyírja a körmöket.

42. Jó manikűr:

Egy jó manikűr és pedikűr soha nem hagyható ki a teljes sminklistából. Az esküvő előtt gyönyörű manikűrre és pedikűrre van szüksége.

43. Tartsa kéznél a sminkest:

Foglalja le sminkesét a D napra előre. Segít abban, hogy ne aggódjon amiatt, hogy hogyan fog kinézni a D napján.

44. Hajformázás:

Tartsa kéznél a stílusformákat és termékeket az esküvő napján. Előfordulhat, hogy még azután is szükség lesz a javításra, hogy egy stylist formázta a haját.

45. Megfelelő haj tartozékok:

Fektessen be a megfelelő hajkiegészítőkbe. Tartsa kéznél őket az esküvő előtt.

46. ​​Menetes arcszőrzet:

Ha sötét szőrszálak vannak az arcon, a smink nem fog jól kinézni. Fűzze be az arcszőrzetét.

47. Megfelelő szemöldökforma:

Gondoskodjon a szemöldök megfelelő rendezéséről és jó formájáról az esküvő előtt. A csipeszeket kéznél kell tartanod, hogy eltávolítsd a kóbor hajnövekedést a szemöldök formázása után.

48. Hidratálja a kezét:

A kezét nedvesen és puhán kell tartania jó kézápoló vagy krém használatával. Fektessen be egy jóba D nap előtt.

49. Legyen megfelelő étrend:

Megfelelő étrend

A diéta nagyon fontos szerepet játszik a bőr jó állapotának megőrzésében. Az esküvő előtt figyeljen az étrendjére.

50. Igyál sok vizet:

Ha naponta legalább 8-10 pohár vizet fogyaszt, akkor hidratált lesz a teste, az ajka és a hajgyökere.

További tippek:

  • Fektessen be esküvői vízálló sminkbe. Ez a smink a legjobb, mivel nyári esküvők vagy hosszú esküvők esetén nem fut ki az izzadságtól és a forróságtól.
  • Ne hagyja ki az egészséges táplálkozás rendszerét. Az egészséges táplálkozás határozottan segíthet az arc ragyogásában.
  • Készítsen listát az összes tennivalóról. És segít abban, hogy ne hagyj ki semmi fontosat
  • Ne hagyja ki a menetrendet. Ügyeljen arra, hogy rendszeresen alkalmazzon arcmaszkot és hajmaszkot. Nem egyszeri dolog azonnal hatni.

Reméljük, tetszett cikkünk az indiai menyasszonyi sminkelési tippekről és az esküvő előtti bőrápolási készítményekről. Határozottan segít abban, hogy a lehető legjobban nézzen ki fontos napján. Ne aggódj; minden szükséges témával megismerkedtünk. Ezért kövesse a listát, és ez megkönnyíti a munkát. Ne felejtse el megosztani velünk megjegyzéseiben, hogyan segített.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. koszorúslány vagyok. Nem lesz időm sminket cserélni délutánról másnap reggelre. Hogyan állítsam be a sminket a helyére ilyen hosszú órákra?

Válasz: Teljesen megértjük aggodalmát az esküvő napján. Használjon sminkbeállító spray -t. Ez lehetővé teszi, hogy a smink órákig a helyén maradjon. 4-5 óra elteltével a kompakt segítségével felhelyezheti a tetejére, majd ismét permetezheti az arcra.

2. Milyen színű rejtegetőt használjak vörös foltok és pattanások esetén az arcon?

Válasz: A menyasszonyi smink tippek közül a legfontosabb az, hogy pattanások és vörös foltok esetén zöld korrektor, fekete foltoknál vörös korrektor használata. Ezt a trükköt kell követni annak érdekében, hogy elrejtse az arcon lévő különleges foltokat és hibákat.

3. Felvehetek -e fényvédőt és alapozót hidratálóval együtt az esküvő napján? Végezze el a két munkát együtt?

Válasz: Az esküvői napi sminkhez hidratálót és fényvédőt keverhet a kezébe, majd felviheti az arcát, majd néhány perc múlva folytathatja az alapozó felvitelét. Ily módon mindhárom hatékony az arcodon.