A legjobb és egyszerű nyári menyasszonyi smink tippek

Az időjárás egy fontos követelmény, amely pozitívan vagy negatívan befolyásolhatja a menyasszony sminkelésének eredményét. Fontos tudni, hogy a sminkelési tippek és ötletek teljesen mások a nyári és a téli hónapokban. Valójában ez is különbözik a monszunoktól. A nyár kifejezetten a párás és meleg idő, amikor a bőr furcsán viselkedik, sőt zsírosnak és fényesnek tűnhet. Ez általában tompítja az arcot, és megnehezíti a menyasszony által kívánt smink eredmények elérését.

A legjobb és egyszerű nyári menyasszonyi smink tippek

A jó hír azonban az, hogy néhány hatékony nyári menyasszonyi smink tipp kéznél lehet a jó eredmények érdekében. Az erőfeszítések megtakarítása érdekében az alábbiakban minden fontos információt megadtunk:

Íme a legjobb menyasszonyi smink tippek nyáron:

Ne vigye túlzásba a hidratálót:

A hidratáló táplálja a bőrt, de ha a bőr nem szárad ki a nyári hónapokban, akkor ne alkalmazza ezt a terméket, amely zsírosítja a bőrt és halványítja a sminket, ha nedves és izzad. Ehelyett korlátozza a hidratálót csak a száraz foltokra. A gél alapú hidratáló mindig jobb, mint a nyári használatra készült krém vagy krém.

Izzadásbiztos korrektor:

Egyes termékeket kifejezetten meleg hónapokra terveztek. Ezek közül az izzadságálló korrektor az egyik legjobb, amelyet a menyasszonynak kéznél kell tartania. Használja ezt a terméket, és nézze meg, mennyire korlátozza az izzadságot nyáron, amely általában lemossa a bőrt.

Az átlátszó alapozó fontossága:

Az átlátszó alapozó gátat hoz létre a bőr és az alapozó között. Ez segít abban, hogy távol tartsa a meleget a sminktől, és a nyári meleg sem kerül az arc bőrpórusaiba, és izzadást nem okoz. Ez egy tökéletes ötlet a nyári menyasszonyi sminkhez.

Ne használja a Heavy Foundation alapozót:

Az olajalapú alapozók nagy nyoma a nyári menyasszonyi sminknek. Ezenkívül folyékony alapozó használata esetén csak kis mennyiségeket használjon, és próbálja meg egyenletesen eloszlatni nedves szivaccsal. A nehéz alapozó alkalmazása nem ajánlott ebben a helyzetben, ahol nagyobb izzadást okozhat.

Vízálló szempillaspirál a volumizálás felett:

A szempillák volumenét és hosszát növelő szempillaspirál használata helyett mindig előnyösebb, ha vízálló terméket használ. Ez biztosítja és megakadályozza, hogy a nyári meleg miatt a szín elkenődjön és elhalványuljon. Megfontolható a műszempilla viselése is, de csak akkor, ha vízálló szempillaspirál van rajta. Ez egy egészséges smink tipp a nyári menyasszonyoknak.

Haj smink előtt:

Nyáron a szárítógépek a hő hatására pusztítást okozhatnak a bőrön. A legjobb, ha egy menyasszony a smink előtt rendbe teszi a haját, hogy friss és gyönyörű legyen, és ne legyen izzadság az arcon.

Tartós szemceruza:

Szerezzen be szemceruzát, amely szuper tartós, ha nyári sminkről van szó. Így hosszabb ideig marad, és megakadályozza a smink elhalványulását. A szemceruza az egyik fő sminktermék, amelyet frissen kell tartani és kiemelni, amikor esküvői sminkről van szó. Sok márka biztosítja ezt a minőséget a vásárlók kényelme érdekében.

A bőr egészségének megőrzése:

Igyon sok vizet és jól hidratálja a bőrt legalább 2-3 héttel az esküvő napja előtt. Ettől eltekintve az alvás nagyon fontos, hogy még nyáron is friss legyen. Fogyasszon egészséges étrendet gyümölcsökkel és zöldségekkel, amelyek segítenek ragyogni az arcon. Próbálja meg elkerülni a sült ételeket, az olajos ételeket és a fűszeres ételeket, amelyek csak súlyosbítják az olajat a bőrön. Mindezek fontosak a menyasszony nyári sminkjének alapja szempontjából.