Híres menyasszonyi sminkcsomagok Indiában

A menyasszonyoknak nincs dolguk az esküvő napján vagy azelőtt, de talán ők a legforgalmasabbak a padlón. Stresszük nem csak a külső ügyekről szól, hanem sok belső zűrzavar is zajlik, ami zavarja őt.

Mindezek közepette az a nagy feladat is, amiért aggódik, így fognak menni a dolgok, ha elkezdődnek az esküvői szertartások. Ez magában foglalja az általános megjelenését a funkciók felett, és mivel mindez nem érhető el egy nap alatt, mit kell tenni a kéz előtt, hogy tökéletes megjelenést kapjon nagy napján.

Híres menyasszonyi sminkcsomagok Indiában

Így a leendő menyasszonyok munkájának megkönnyítése érdekében itt vannak a legjobb smink- és esküvő előtti csomagok a legjobb márkáktól, amelyek biztosítják az Ön elégedettségét.

A legjobb menyasszonyi sminkcsomagok Indiában:

1. Lakme menyasszonyi csomagok:

  • Annak érdekében, hogy felkészülhessenek a legjobban a nagy napon, a Lakme kínálja a Pre-Bridal Aura csomagot és a Pre-Bridal Golden Glow csomagot
  • Annak érdekében, hogy a pofátlanul nézze meg a legfontosabb napokat és funkciókat Engagement – Sagan – Recepciós csomag és menyasszonyi csomag.
  • Az utolsó pillanatban a DE-stresszes menyasszonyi Aura csomag
  • Azoknak a menyasszonyoknak, akiknek nem sok szabadidejük van az esküvő előtt, olyan átfogó csomagok, mint: A menyasszonyi arany ragyogás csomag és az esküvő előtti prémium csomag
  • Menyasszonyi Platinum Glow csomag az általános ápolásért és a belső szépségért: azoknak, akik jó hosszú időt tudnak szentelni az esküvő előtt.
  • Személyre szabott szakértői tanácsok az esküvő előtti különleges teendőkről és ne tegye, amely stresszoldó ülésként is szolgál.
  • Speciális szolgáltatások családnak és barátoknak

2. Kaya Skin Clinic menyasszonyi csomagok:

60 napos esküvői rituálék:

A csomag célja, hogy tonizálja a bőrt, hogy az 60 nap alatt hibátlannak tűnjön. A bőrtípustól függően kezelést végeznek a belső ragyogás érdekében.

30 napos esküvői rituálék:

Ez a csomag a bőr ápolására összpontosít, hogy megfiatalítsa, és mindig friss legyen az esküvő napjáig.

15 napos esküvői rituálék:

Több millió tennivaló és elintézendő feladat miatt a menyasszony ne tűnjön fáradtnak és unalmasnak. Ez a csomag ragyogást és energiát biztosít a leendő menyasszony arcán.

Menyasszonyi arany:

A csomag célja, hogy az arcod és a tested sugárzónak és specifikációmentesnek tűnjön. a csomagban különböző lézeres kezelések találhatók a szőrtelenítéshez, hogy a menyasszony istennek érezze magát és magabiztos legyen.

Nászutas ragyogás:

Ez ismét egy 30 napos csomag, amelyet a menyasszony javára szabtak-a lehető legjobb módon. Ez magában foglalja a bőr alapos feltöltését, hogy megkapja a belső ragyogást, és a menyasszony természetes szépségével mindenki figyelmének középpontjába kerüljön.

3. Tattva menyasszonyi csomagok:

A Tattva különféle szolgáltatások kombinációit kínálja, amelyek a leendő menyasszonyt többféle időtartammal kínálják, az ő preferenciái és kényelme szerint. Ezek a csomagok:

45 napos átfogó csomag: A 4 ragyogó arcterápia a belső ragyogásból, 2 hátfényezés, testmosás, masszázs, forró kő pedikűr, manikűr és hajfürdő.

20 napos csomag: 3 arckezelésből, egy hátfényezésből, testmosásból, forró kőmasszázsból, manikűrből, hajfürdőből és virágos pedikűrből áll.

10 napos gyors csomag: Egy -egy foglalkozáson belül különleges menyasszonyi arc-, testpolírozó, testmasszázs, pedikűr, manikűr és fejmasszázs.

Remélem, ezek a menyasszonyi csomagok önellátóak, és oldják a feszültséget. Ezek nem kimerítőek, de mivel magas rangúak és a legkeresettebbek, garantálják, hogy biztonságos kezekben legyenek, és ne legyenek kísérletek és feszültségek a fejedben a nagy napodon.