Hogyan kell pakisztáni menyasszonyi sminket készíteni?

Pakisztáni menyasszonyi smink

A legtöbb pakisztáni menyasszonyi smink, amivel találkoztam, lélegzetelállító volt. Van valami nagyon jellegzetes az esküvői öltözködési stílusukban. Mindegyik elegánsnak és divatosnak tűnik egyszerre. Bár az arab smink stílus ihlette; a pakisztáni menyasszonyok mindig kevésbé kemények. Sok fotó megtekintése után megértettem azt a tényt, hogy ezeknek a megjelenéseknek a többsége meghatározott mintát követ, és ezt a mintát dekonstruálom az Ön számára.

Pakisztáni menyasszonyi smink tippek:

A pakisztáni menyasszonyi sminket három részre bontjuk.

Az arc sminkje:

A pakisztáni menyasszonyi smink mindig a kontúrozás és a kiemelés technikáit használja, hogy hangsúlyozza elf tulajdonságaikat.

Pakisztáni menyasszonyi arc smink

A pakisztáni menyasszonyi smink leggyakoribb tényezője, hogy bőrük hibátlannak és cizelláltnak tűnik. Mindegyik tökéletesen matt felületű és nehéz kontúrozású, hogy fókuszba hozza tipikus csontszerkezetüket. Valószínűleg 2-3 árnyalatú alapozót használnak bőrükön a különböző részeken a kontúrozáshoz.

Pakisztáni menyasszonyi arc smink

A pirosító mindig nagyon rózsás árnyalatú, és általában az arccsont alatt alkalmazzák, hogy még jobban kiemelje a csontszerkezetet. Nagy mennyiségű kiemelőt is használnak az arc magasabb részein, például az orrhídon és az arccsont felső részén, hogy még jobban kiemeljék.

A szem sminkje:

Pakisztáni menyasszonyi szem smink

A pakisztáni menyasszonyok általában a bőrüknek és a hajszínüknek megfelelő termék segítségével töltik fel a szemöldöküket, és szemöldök zselével állítják be. A szemöldök ritkán ritka, ellentétben az arab sminkekkel, és mindig fiatalos, teljes megjelenésű.

Az ilyen típusú sminkekben általában a szem a fő hangsúly, és a szokásos megjelenés közös képletet követ. A megjelenés általában megfelel a ruhának, és 4 színt használ. 2 kontrasztos szín lesz a ruhához illő, és egy kiemelő szín, majd egy sötétbarna vagy fekete, hogy fokozza a megjelenést.

Az aláírás megjelenésének elérése érdekében a következő lépések vannak:

1. Használja a kontrasztos árnyalatok egyikét alapmosásként az egész fedél alatt.

2. Alkalmazza a másik kontrasztos színt ráncos árnyékként közvetlenül a szemhéj alatt.

3. Keverje össze jól ezt a két színt, hogy ne legyenek durva vonalak.

4. A kiemeléshez használja a kiemelő árnyalatot a szemöldök alatt és a szem belső sarkában.

5. Használja a sötétbarna/fekete árnyalatot a szem külső sarkában, hogy fokozza a megjelenést.

6. Az alsó szempillák vonalán vigye fel egymás után a két kontrasztos árnyalatot,

7. Használja a fekete árnyalatot az alsó külső sarokban is, és keverje össze a felső szempillavonal fekete színével.

Pakisztáni menyasszonyi szem smink

A szemhéjfesték elkészítése után fekete zselés szemceruza segítségével meghosszabbítják a macskaszemet a felső és az alsó szempillákon, és feltöltik a vízvonalat fekete kohllal. Végül, de nem utolsó sorban; a legdrámaibb műszempillákat és a legjobb elérhető szempillaspirált alkalmazzák.

Az ajkak sminkje:

Az ajkak esetében a menyasszonyok kétféle rúzst választhatnak, vagy sötét, hangos színt, mint egy igazi vörös, ökörvörös vagy forró rózsaszín. Általában hangos ajkakat viselnek, ha a szem sminkje a világos oldalon van, és fordítva.

Pakisztáni menyasszonyi ajkak sminkje

Ellenkező esetben világos hússzíneket vagy meztelen ajkakat választanak, hogy szemeik és a figyelem középpontjába kerüljenek.

Pakisztáni menyasszonyi ajak smink

A fent említett megjelenések nagymértékben általánosítottak. Mindig találkozhat kreatívabb és kifinomultabb megjelenésekkel. De a pakisztáni menyasszony legkülönlegesebb vonása az elegáns és királyi öltözékük és a viselkedésük.