Hogyan készítsünk menyasszonyi arc sminket?

Az esküvő napja a legkülönlegesebb nap egy nő életében. Ez az a nap, amikor egy nő egész életére tervez, és a legszebbnek akar látszani. Trend, hogy a sminkeseket professzionális sminkelésre hívják fel, mivel ez tartós. Van azonban néhány alapvető trükk, amelyet követhet, és professzionális sminket készíthet különleges napján anélkül, hogy ez nagyon költséges dolog lenne.

Hogyan készítsünk menyasszonyi arc sminket

Hogyan készítsünk menyasszonyi arc sminket:

1. Arc és szem alapozó alap:

Az alap elengedhetetlen ahhoz, hogy az arc problémamentes és sima legyen. Kezdje azzal, hogy nedves törlőkendővel lezárja a pórusokat, és vigyen fel pontokat a sötét foltokra, a szem és az ajkak alá.

2. Az alapítvány alkalmazása:

Az alapítvány alkalmazása

Használjon olyan alapozót, amely nem tartalmaz SPF -et; ez megakadályozza, hogy a bőr látszólag nagyon világos legyen és kivillanjon a fényképeken.

3. Korrektor:

Alapozó

A korrektor a bőr tökéletes megjelenésére szolgál. Elrejti a finom vonalakat és a szem alatti sötétséget. Győződjön meg róla, hogy ez sem tartalmaz SPF -et.

4. Határozza meg a szemöldökét:

Használjon jó szemöldök -meghatározót, ceruzát, gélt vagy viaszt a szemöldök sötétítéséhez és meghatározásához. Ez megakadályozza, hogy az arc homályos legyen a smink befejezése után, különösen, ha szűkös szemöldöke van. Ügyeljen arra, hogy ne vigye túlzásba.

5. Szem smink:

Szem smink

Tartsa világosnak a szem sminkjét. Ne használjon nagyon merész és sötét árnyalatokat. Általában alapszínt használnak a menyasszonyi viselet pontos árnyalata helyett. A túl sötét smink unalmasnak és fáradtnak tűnhet az esküvő első óráiban.

6. Kiemelés:

Határozza meg az arccsontot a bőrszínnek megfelelő kiemelő segítségével. Az orrra, a szemöldökcsontokra és a szem belső sarkára is figyelni kell, de nagyon enyhe érintéssel.

7. Blush On:

Használja a pirosítót az arcán és a hajvonalon széles ecsettel. Győződjön meg arról, hogy az árnyalat finom, és ne vigyen fel túl sok pirítót.

8. Bronzosító:

A bronzosítót az orr, az áll és a homlok mentén kell felhordani. A megfelelő mennyiségnek kell lennie ahhoz, hogy fényt adjon az általános megjelenésnek.

9. Száraz porral készlet:

Egy nagy ecset segítségével vigyen fel száraz port a teljes smink beállításához. Ügyeljen arra, hogy száraz port használjon, és ne próbálja elkenni a színeket.

10. Ajkak:

Az ajkakat úgy kell hangsúlyozni, hogy először megfelelő ajakfestékkel határozza meg az ajkakat, majd vékony ecsettel kenje fel a rúzst, hogy egyenletesen eloszlassa a színt, majd fényessel fejezze be. A rúzs felvitele előtt feltétlenül vigyen fel alapozót az ajkakra; így a szín hosszabb ideig marad anélkül, hogy elterjedne.

11. Törölje az extrákat:

Használjon tiszta sminkpárnát vagy dörzsölőt az extra smink eltávolításához az arcról. Fókuszáljon azokra a területekre, amelyek süteményes megjelenést kölcsönöznek, különösen a szem alatt és az arcon. Ne vegyen le túl sokat; elengedhetetlen egy kis sötét smink, hogy egy idő után természetes megjelenést kölcsönözhessen.

12. Használja a beállító spray -t:

Használjon jó beállító spray-t, hogy a smink hosszú ideig megmaradjon. Az arcnak sokáig frissnek kell lennie, és a menyasszonyi sminknek nem feltétlenül van ideje az érintésekre.

Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket, és professzionális sminket szerezhet esküvője napján anélkül, hogy túl sokat költene. Ügyeljen arra, hogy jó márkájú kozmetikumokat használjon, és próbáljon a bőrtónusnak megfelelő árnyalatokat használni. Kövesse azt a szépségápolási rendszert is, amely legalább 2 hónappal az esküvője előtt kezdődik, hogy a bőr ragyogjon, és teljes mértékben élvezze a napot..