8 bedste natcremer til kombineret hud

Hvad er så specielt ved en natcreme, spørger de? Hvorfor en natcreme, når vi ikke har brug for beskyttelse mod solen eller forurening, sagde de. Det er når vi fortæller dig, at din hud under hverdagens stress og jag ikke får tid til at slappe af. Selvom de cremer du påfører inden du forlader dit hus giver den nødvendige nødvendige beskyttelse, kommer det faktisk ned på natten, når du endelig rammer sengen, og din hud kommer til at slappe af. Men igen gør kombinationshuden, at ethvert hudplejeprodukt ikke er egnet til brug. Derfor har vi på denne liste alle de natcremer, der er velegnede til kombineret hud, anvendt, så du kan nyde godt af en sund hud uden hindringer.

Populære natcremer til kombineret hud i Indien:

Lad os se på top 8 natcreme til kombineret hud.

1. 7-in1 Olay Total Effects Anti-Aging Night Cream:

7-in1 Olay Total Effects Anti-Aging Night Cream

KØB DET HER

De 7-i-1 samlede effekter reducerer effektivt 7 tegn på hudens ældning og sløvhed, der genopliver hudens teint og tekstur natten over. Forberedt med fordele mod rynker øger det hudens elasticitet, mens det reparerer og beskytter din kombinerede hud mod 7 tegn på skader, herunder fedtet eller overdreven tørhed.

2. Lakme Perfect Radiance Intense Whitening Night Repair Cream:

Lakme perfect radiance intens whitening night repair creme

KØB DET HER

Den perfekte udstråling fra Lakme øger mikrocirkulationen i din hud og giver din hud en lindring fra ujævnheder, da den udjævner solbrændte pletter og mindre ufuldkommenheder for at give dig et professionelt salonpoleret look uden at skulle bruge makeup.

3. Oriflame Optimals Matte Touch Night Gel Cream:

Oriflame optimals mat touch natgelcreme

Det, der gør dette til et hit, er gelbasen i denne creme blandet med sølvbirkekstrakt, der gelerer godt med både fedtet og tør kombinationshud, og efterlader en slank, mat effekt, mens den går. Gel -berøringen holder din hud smidig og blød uden at fjerne din hud fra de naturlige olier, der overdrevent udtørrer din hud.

4. O3+ A -vitamin natcreme:

O3+ A -vitamin natcreme

Nu kan overskydende solbrændthed og acne holdes væk med denne udelukkende vitamin A -natcreme, der er velegnet til alle hudtyper, der genopfylder de tørre dele af dit ansigt, mens du opsuger olielommerne. Den eksklusive bakterieindarbejdelse afslutter acne og skavanker på ingen tid.

5. Clinique Repairwear Intensive Night Cream:

Clinique Repairwear intensiv natcreme

Fjern dagens stress og sløvhed med denne yderst foretrukne reparationsnatcreme fra Clinique, der intensivt virker på død og døende hud, mens det opstrammende kollagen toner huden op for et mere strukturelt look. Da det er duft- og alkoholfrit, er dette også velegnet til følsom hud.

6. Cir-Q-Life Ageless Night Cream:

Cir-Q-Life tidløs natcreme

Den tidløse natcreme, der bekæmper for tidlig ældning og sløvhed af huden, virker faktisk på de indre hudlag, der arbejder indefra for at give din hud et sundt og ungdommeligt udseende, samtidig med at den beskytter din hud mod overskydende talglommer og tørre skafne områder. Pakket i en krystalklar beholder, er det et skud værd hver dag.

7. Arbonne FC5 Moisturizing Night Cream:

Arbonne FC5 fugtgivende natcreme

I modsætning til de andre natcremer tilstopper FC5 ikke ansigtsporerne, hvorfor dit ansigt kommer til at trække vejret ordentligt uden at olielommerne frigiver overskydende talg. Denne creme er specielt formuleret til kombination til tør hud og udglatter cellerne og hæmmer dermed lysstyrke og smidighed.

8. Neutrogena Visibly Firm Night Cream:

Neutrogena Synlig fast natcreme

KØB DET HER

Den synligt faste natcreme fra Neutrogena indeholder anti -akne -behandling, der tager sig af essentielle skavanker og udslæt, mens cremen arbejder natten over for at gøre din hud synligt blødere, lysere og klarere ved daglig brug. den bedste del af denne creme er den essentielle hudopstramning, der følger med, der giver dit ansigt en helt ny arkitektur.