Natcreme -fordele – Vores top 9

Kender du fordele ved natcreme? Mange kvinder bruger den samme fugtighedscreme i løbet af dagen plus om natten, og derfor kræver vi virkelig to forskellige produkter? Om du vælger at anvende en natcreme ellers ikke, er et individuelt valg. Det vigtigste for din hud er søvn. Hvis du ikke får tilstrækkelig søvn, vil alligevel den mest luksuriøse creme blive opbrugt på din hud.

Natcreme fordele

Din hud er nødt til at skabe ved en masse stress plus forurening på daglig basis. Siden dette har din hud en tendens til at tabe sin elasticitet plus fasthed. Det formodes, at din hud absorberer alle de nødvendige næringsstoffer, mens du sover, og derfor er det ønskeligt at bruge en natcreme, når du går i seng. Det hjælper med at tydeliggøre og genopfylde din hud.

Forskellige fordele ved natcreme:

Her er de 9 bedste fordele ved natcreme.

1. Dyb fugt:

Det kan endvidere kaldes ultrahydrerende, bundløs nærende plus helbredende. Disse varer bruger ofte bare højere niveauer af blødgørende midler, så de er ekstra fugtgivende end deres komplement i dagtimerne. Din hud regenererer konstant; som et resultat, hvis du er tilfreds med det fugtighedsniveau, du får fra din daglige fugtighedscreme, end du sandsynligvis ikke vil have en separat natcreme. På den anden side, hvis du opdager, at din hud er mere tør, mens du er hjemme, vil du måske bruge en tungere creme om natten (ellers brug i en luftfugter!)

2. Hudbehandling:

Mange natcremer indeholder forbindelser, der genopretter hudens udseende, for eksempel peptider, der forbedrer fremstilling af kollagen, hvilket fører til fastere hud. En række indeholder antioxidanter, for eksempel E-vitamin plus co-enzym Q, der ophæver solskader og forhindrer dannelse af nye rynker.

3. Perfekt til fedtet hud:

Vælg en creme, der passer til din hudtype. Fedtet hud har brug for mindre fugt. Din aldrende hud bliver muligvis ikke længere gammel. Det hjælper din hud med at genoprette sin fleksibilitet.

4. Anti-aging:

Disse natcremer kan omslutte glykolsyre, retinol plus salicylsyre, der hjælper med at øge hudens omsætning og dermed reducere udseendet af rynker plus fine linjer. Det er ikke ønskeligt at bruge produkter af disse ingredienser i løbet af dagen, fordi de øger hudens følsomhed. Så en natcreme gør sit arbejde uden indblanding af solcreme ellers UV-stråler. Uklart bruger du en dagcreme om natten; din hud indeholder ikke den fulde fordel af anti-aging ingrediens.

5. Målspecifikke problemer:

Der er natcreme til acne, til overlegne linjer plus rynker, desuden til hård hud. Vælg en creme, der adresserer din krævende bekymring.

6. Forhindrer rynker:

Det beroliger dit ansigt. Cremen hjælper også med bedre blodcirkulation. Rynkerne plus andre linjer i dit ansigt bliver fortættede. En hovedrolle, som en natcreme udfører, at den forhindrer din hud i at falde.

7. Giver jævn teint:

Det sørger desuden for, at din hud har en glat teint sammen med en bedre hudtekstur. Din natcreme øger kollagen i din hud.

8. Rydder huden:

Denne natcreme forsvinder snavs fra dit ansigt, reparerer ansigtscellerne og undgår, at vævet bliver skadet. Derfor bevarer en natcreme i dit ansigt ikke kun din hud, men hjælper også med at reparere de beskadigede celler.

9. Reparation:

Membranen udfører mængden af ​​dens reparation plus regenerering, mens vi sover. Natcremer er rigere plus tykkere holder desuden langsomt absorberende fugtighedscreme, der beregnes til langsomt at gå gennem huden over natten. Hvis du bruger en natcreme hele dagen, vil din hud blive federe, og du vil ikke være lukket for solen. Det er den meget gode fordel ved natcreme.