6 Bedste Spider Web Nail Art Designs

Bedste Spider Web Nail Art Designs

Spider Web Nail Art Designs ville få dine negle til at se ekstremt funky ud. Den nemme måde at lave et sømdesign af denne slags er først at male din negl med en farve til basen, for eksempel sort. Brug en anden kontrastfarve til at gøre begge farver lige synlige, som hvide. Tag nu en meget tynd børste og læg en skrå streg hen over neglen. Derefter foretages yderligere to slag et til venstre og et til højre for det første slag. Lav konvekse halvcirkler mellem strøgene og fyld hele neglen på den måde, så din neglekunst perfekt vil ligne et edderkoppespind.

Smukke Spider Web Nail Art Designs:

1. Glittered Nail Base For a Spider Nail Art:

Glittered Nail Base For a Spider Nail Art

For at gøre din edderkoppespind lidt mere attraktiv, kan du simpelthen bruge glitret neglemaling, som ikke burde være særlig mørk. Først skal du lægge grundfarven som den glitrede neglelak, eller sætte den og derefter sætte blank mousseret neglelak som pels. Lav derefter streger med en mørkere farve og lav konvekse halvcirkler i hele neglene ligesom den forrige. For at gøre det mere unikt, lad en finger blive malet anderledes og tegn en edderkop på den. Tegn først en oval form i midten af ​​neglen og lav derefter otte ben af ​​edderkoppen, og hugtænderne med streger af den sorte børste.

2. Rød sort og hvid edderkop negle kunst:

Rød sort og hvid edderkoppespikeart

Rød, sort og hvid er tre smukke farver, der komplementerer hinanden rigtig godt med. Bare mal den øverste halvdel af dine negle med rødt som bund og hold den anden halvdel tom, eller tilføj blank neglelak, eller du kan endda male den hvid. Tegn derefter edderkoppespind i sort med skrå og konveks form, og du er færdig med et smukt nail art -design.

3. Stilfuld grå edderkoppespindelkunst:

Classy Grey Spider Web Nail Art

Hvis du har brug for at få noget klassisk nail art til en fest, skal du male dine negle præcis, som du ser billedet herunder. Tag lignende skinnende gråfarvet neglemaling og mal dine negle. Tag en sort børste og stryg neglene fra det ene hjørne af din negl og bevar de parallelle huller imellem. Hold en søm grå og skinnende, hvilket ville give den unikhed.

4. Spider Web Nail Art på en finger:

Spider Web Nail Art på en finger

Hvis du er træt med lignende neglekunst, kan du prøve noget andet. Få bare en lille portion fra kanterne på dine negle malet marineblå eller sorte, undtagen en søm, som du gerne vil give lidt ekstra betydning til. Mal neglen helt med den mørke farve og lad resten være som den er. Tag den tyndeste pensel til rådighed for sømkunst, og mal et edderkoppespind på tværs af den søm med lignende streger fra det ene hjørne og de konvekse designs for at få det til at ligne et web. Tilføj små pletter i slutningen af ​​streger, og du er færdig.

5. Spider Nail Art From the Middle a Nail:

Først stryger du to linjer og laver en V -form fra den ene side, der skal være midten af ​​neglene, og tegner to eller tre flere linjer imellem i henhold til mellemrummet og gør nettet fremtrædende med halvcirklerne som normalt. Ligesom det beskårne billede herunder.

Spider Nail Art From the Middle a Nail

Mal derefter resten af ​​neglen på begge sider med en mørk glitter neglemaling, som får det til at se usædvanligt ud. For at tilføje din neglekunst skal du give den en prikken over i’et med en lille glitrende stud, som du kan se, for at gøre midten af ​​edderkoppespindet lidt mere fremtrædende.

6. Easy Stick-on Web Nail Art:

Easy Stick-on Web Nail Art

Den ubesværede måde at lave en web -nail art på er bare at købe klistermærker af web (hvis de er tilgængelige) og edderkopper og sætte dem på en pæn og ren bund med en almindelig neglefarve.