6 fantastiske gel -nail art designs med billeder

Neglemalingerne er i en form for gel på grund af de farvepigmenter, der bruges til at producere det. Gel Nail Art Designs er simpelthen enhver form for design, der er udført med ‘gel’ -neglelakken. Gel nail art kunne få et skinnende udseende ved at tilføje blank neglelak som pels for at gøre det mere betydningsfuldt.

Enkle og nemme Gel Nail Art designs med billeder:

1. Sort gel negle design:

Sort gel negle design

Du skal være fed og smuk for at bære den smukke neglelak i sort gel. Dette er simpel sort maling, der bruges på neglene; som har en unik kunst udført på ringfingeren, som har sølv firkantede sten tilføjet til den. Dette ser ekstremt stilfuldt ud og for at tilføre palmeens skønhed er der blevet brugt en enorm rektangulær ring, som helt sikkert tiltrækker meget opmærksomhed.

2. Blue Gel Nail Design:

Blue Gel Nail Design

Malingskanter på neglene er så almindelige nu. For at lave et gel -negledesign med to blå nuancer skal du først male den øverste del af neglen med indigo. Derefter tilføjes sølvglitret gel neglemaling og tegner den som en kant efter indigo -farven. Tag en lysere blå farve og lav en anden streg, ligesom de to foregående, og mal den under den glitrede gel. Tilføj endelig en anden glitrende kant, og du er færdig.

3. Zebra Gel Nail Art:

Zebra Gel Nail Art

Neglekunsten på billedet ovenfor ser ekstremt smuk ud, ikke sandt? Nå, selv du kan få dem gjort. Bare mal kanterne på lange negle med hvid neglelak og lad det tørre. Tag en tynd sort neglebørste og tegn streger to fra venstre side af neglen; og opretholde afstand mellem to fra højre side. Linjerne bør ikke falde sammen med hinanden, da det ville få zebra -neglekunstdesignet til at miste sin oprindelige effekt. Til sidst for at gøre det skinnende, skal du lægge en blank neglelak og dække den.

4. Studded Gel Nail Art Design:

Studded Gel Nail Art Design

Brug letfarvet neglemaling til basen, noget af denne hvedepolering, som vi ser på billedet. Lad det se pænt og rent ud. Tilføj små cirkulære nitter på neglelisten, som får neglene til at se skinnende ud. Tapperne får neglen til at se ud som om der er faldet vanddråber på dem. Der er tre store cirkulære studs, der er jævnt fordelt i en trekantet form. Små nitter som perler er også blevet føjet til den. De er ligeledes ligeligt udformet; for at bevare det lignende udseende på neglene.

5. Pink og Faded Glittered Gel Nail Art Design:

Pink og falmet glitret Gel Nail Art Design

Disse skinnende glitrede negle, som du ser herunder, er lette at male. Bare mal fire negle med mørk pink farve til basen og lad det tørre. Tilføj glitteret neglemaling fra bunden til midten af ​​hver af neglene og sørg for, at mængden af ​​glitter falder, når den når midten, dette ville give neglene en falmende effekt af glitterne. Gør looket unikt med en ulige søm, som helt sikkert er den golde søm. Mal det fuldstændigt med den glitrede neglemaling, og sådan kommer det til at se ud

6. skinnende marineblå med Golden Glitter Gel Nail Art:

Skinnende marineblå med Golden Glitter Gel Nail Art

Det ligner en slags klassisk neglekunst nedenfor. Hvis du er ivrig nok til at have dem som din egen, skal du følge de enkle trin og gøre det. Mal først fire negle på din håndflade med marineblå farve og lad det tørre. Tag gylden maling i en tynd pensel og lav to V -former på to på hinanden følgende søm, ligesom vi kan se på billedet. Tag cirkulære og gyldne nitter som du ser på billedet, og sæt dem ordentligt fast med neglelim. Lad endelig lillefingeren være malet med gylden glittermaling, og dine negle er klar til fest.

Gel Nail Art designs på dine negle har et skinnende og fantastisk look! Vælg din bedste og prøv det.