7 bedste svamp neglelak designs

For at lave et Sponge Nail Art Design på dine negle har du brug for et par forskellige farver neglelak og en svamp. En pels skal påføres som base resten af ​​farverne tilføjes på svampen og derefter klappes på neglene. Dette ville få farverne til at smelte sammen i hinanden uden at have en grænse, der viser deres partition.

1. Enkelt svampesømdesign:

Simpelt svampesømdesign

Mal først alle neglene med kromgult og lad det tørre. Tag derefter orange neglemaling på en svamp, og klapp den på den ene halvdel af neglen. Enden skal have en mørkere effekt af orange neglemaling, og midten skal have lidt af orange og lidt af gul, hvilket ville få begge farver til at se ud som om de er smeltet ind i hinanden, hvilket giver den egentlige svamp neglelakseffekt. Bemærk, at bunden skal have en lysere farve, så når svampen bruges med en mørkere nuance, vil den lysere farve ikke være synlig.

2. Nuancer af blå brugt i et svamp neglelakdesign:

Nuancer af blå brugt i et svamp neglelakdesign:

Neglekunsten ser helt fascinerende ud. Mal først dine negle med en lys havgrønblå neglefarve, tag derefter en mørkere blå i svampen og klapp dem på undersiden af ​​neglen. Delen imellem bør hverken være for mørk eller for lys, hvilket ville få farverne til at blande sig smukt med hinanden.

3. Hjerter på The Sponge Nail Art Designs:

Hjerter på The Sponge Nail Art Designs

Dejlige nuancer af creme og hvid bør påføres på forskellige negle alternativt eller på den måde som vist på billedet herunder. Tag cremefarven neglelak og tegn et hjerte i midten af ​​neglene malet med hvidt. Tag nu ferskenegelmaling på en svamp og mal den øverste halvdel af hjerterne.

4. Funky Sponge Nail Art:

Funky Sponge Nail Art

Funkiness er trend. Mal dine negle med lyse farver som pink fersken og tag sort neglemaling på svampen. Farv neglene og behold det ene søm, der skal males helt sort. Coat glitter neglemaling på toppen og derefter klæbe klistermærker til neglekunst, ligesom vi ser på billedet. Stjerner og cirkler bruges ofte. Et klistermærke i form af en musiknote ville få det til at se funkier ud. Dette er det bedste Sponge Nail Art Design for begyndere.

5. Double Sponge Nail Art Design:

Double Sponge Nail Art Design

Dette er et af de mest vanskelige og interessante nail art -design, du nogensinde kan finde. Mal først dine negle hvide og derefter fra top til bund tage forskellige nuancer af violet og male dem med en svamp. Malingen smelter sammen, og den har lyse farver øverst og mørke farver til sidst. Gør nu det samme i den modsatte retning. Mal hvid igen og svampen nuancer violet fra bunden til toppen. Nu er begge frakker i forskellige retninger, og alt du skal bruge er en sømpind til at lave tre strimler imellem og for at gøre begge frakker synlige.

6. Hvid og blå svampesømdesign:

Hvid og blå svampesømdesign

Mal alle dine negle pænt hvidt, og tag derefter himmelblålig neglemaling på svampen og klapp lodret på den højre halvdel af neglene og din halvdel færdig. For at tilføje neglekunst kan du tage en tynd neglebørste og lave designs i kontrasterende mørke farver.

7. Farverig Svamp Nail Art:

Farverig Sponge Nail Art

Vi kan se, hvordan alle de fire farver rød, blå, gul og grøn er lagt i en svamp og malet en efter en, der smukt smelter alle de fire farver sammen og giver det et smukt udseende. Men sandsynligvis helt og holdent at tage alle de fire farver i en svamp, virker det måske ikke den rigtige måde. I så fald skal du bare male dem efter hinanden og klappe farverne på svampen og derefter på dine negle.

Svamp nail art designs er de bedste nail art ideer for begyndere. Dette design er meget effektivt til dine negle.