8 Bedste Glitter Nail Art designs med billeder

Negle, der tilføjer sig selv med forskellige lag glitter, måske fuldstændigt af glitterne eller måske med en blanding af almindelige farver og glitter; lave forskellige slags glitter nail art designs. Glitter neglelakkerne får neglene til at gløde og skinne, hvilket får mange øjne på damen og får hende til at rødme.

Smukke Glitter Nail Art Designs med billeder:

1. Sea Green Glitter Nail Paint:

Sea Green Glitter neglelak

Bare køb glitteret neglelak og mal dem på dine negle, for at få den lettest mulige glitter -neglekunst. Se billedet; fingrene holder fast i en flaske havgrøn glitter neglemaling og neglene er farvet med den. De ser smukke og skinnende ud.

2. Mauve og Glitter Nail Art Design:

Mauve og Glitter Nail Art Design

Tag mauve eller en lignende violet farve og mal fire negle på din håndflade, hold ringfingeren tom. Tilføj en mørkere farve, ligesom den lilla glitter, vi ser på billedet; som får nail art -designet til at se anderledes ud. Du kan kigge nærmere og se, at glittermalingen har små granulater i forskellige farver lilla, blå, pink, sølv osv., Som gør fingeren skinnende. Din neglekunst er let og komplet.

3. Silver Glitter Nail Art Design:

Sølv Glitter Nail Art Design

For at lave en let sølvglitter neglelak skal du blot male alle kanterne på dine negle med sølvglitter neglelak og derefter bare belægge den med glans neglelak, og du er færdig.

4. Rød og Golden Glitter Nail Art:

Rød og Golden Glitter Nail Art

Du har brug for to farver til denne slags neglekunst, du ser på billedet. Tag en farve, for eksempel rød og mal den med bare en finger, og lad den tørre. Tag gylden neglemaling og mal alle de andre negle med den. Lad ikke den ulige, røde søm være almindelig, tilføj en strimmel gylden neglemaling med en pensel og der er den; dine negle i røde og gyldne glitter.

5. Sort og Pink Glitter Nail Art Design:

Sort og Pink Glitter Nail Art Design

Mørk pink og sort komplimenterer hinanden rigtig godt, og damerne elsker kombinationen. Mal neglens bund sort og lad den tørre. Tilføj pink glitter neglelak fra kanten af ​​neglene og få det til at falme, når det kommer mod midten, og hold ingen tegn på det mod slutningen. Hvis du har sekskanterne og cirkelformen på glittermalingen fra før, så tilføj dens fine andet lignende nail art -tilbehør med glansmaling eller neglelim, og du er klar til at rocke.

6. Sølv og gylden glitter Nail Art Design:

Sølv og Golden Glitter Nail Art Design

Sølv og gylden er to modsatte farver, der især bruges som glittermaling; som ledsages af andre farver i separate sømkunst. Nå, sammen ser de heller ikke dårlige ud. Tag de to glitterfarver og mal neglene med dem. Mal med det gyldne glitter nedenunder og sølvglitter fra kanten til midten og flet de to malinger sammen, hvilket ville få din neglelak til at se lidt ud som du ser på billedet.

7. Lyserøde og sorte neglefarver med sølv og blå glitter neglelakdesign:

Pink og sort neglelak med sølv

Tag først to tynde børster og lav en V -form fra neglens to sider, venstre og højre, og få V’en til at mødes på kanten. Den ene side skal have sort streg, og den ene skal have neglelak i sølvglitter. De vil lave en kant, så til venstre for sort, male pink og til højre for sølv, male sort. Dæk designet med blå glitter neglelak på de malede dele, og resten af ​​neglelakken med glans. Dette er det bedste glitter nail art design.

8. Sort og hvid Glitter Nail Art Design:

Sort og hvid Glitter Nail Art Design

Mal alle negle med hvid som bund og lad det tørre. Tilføj sort maling og lav en halvcirkelformet form fra bunden til den nederste midten af ​​neglene. Tag sølvglitter neglelak i en tynd pensel og tegn striber mellem de to farver som en skillevæg, og du er færdig med denne enkle neglekunst.

Glitter Nail Art Designs er et godt udvalg til dine negle. du kan lide denne artikel besvare forslagene.