9 Bedste og enkle jule neglelakdesign med billeder

Godt designede negle ser altid moderigtige og smarte ud. Nail art er en fantastisk måde at eksperimentere med dine negle og få dem til at se smukke ud. Du kan få dem udført af en professionel eller måske prøve nogle designs derhjemme. Når du fortsætter med at arbejde alene, vil du være i stand til at skabe indviklede designs med tiden og slippe dine kreative færdigheder til ro. Når feriesæsonen nærmer sig, er der altid brug for en cool og inspirerende neglekunst, der peger julestemningen og får dine negle til at se glitrende, fabelagtige og glamourøse ud.

9 Seneste jule negle kunst designs med billeder:

Her har vi hentet nogle fantastiske 9 jule nail art designs til dig. Så du kan få noget overraskende smukt til dig selv i denne sæson.

1. Julemandens design:

Julemandens design

En god idé til julens nail art design ville være den, der viser billedet af julemandens hat. Det ser sødt, yndigt ud og bringer julen frem. Den klare baggrund tilføjer sin charme og får det til at se enkelt, men stilfuldt ud.

2. Jingle Bells Design:

Jingle Bells Design

Hvad er jul uden Jingle Bells? De er sådan en gammel og vigtig del af juletraditionen og har været en eminent del af dens udsmykning. De smukke og luksuriøse gyldne klokker bundet på grønne blade omgivet af lange og farverige bånd ser så smukke ud på dine negle. Dette er et af de bedste jule -nail art -design.

3. Rødt og blankt design:

Rødt og blankt design

Det røde og blanke design er meget sofistikeret i udseende. Det er meget feminint og står som et symbol på julemanden. Det lange sorte bælte med den skinnende grå firkant på det ser fantastisk ud. De afspejler ideen om jul og får dig til at se klar ud til lejligheden.

4. Christmas Candy Cane Design:

Christmas Candy Cane Design

Candy sukkerrør er en meget populær og anerkendt rekvisit til jule nail art dekoration. Kvinder elsker dem, og noget af det er også blevet vist i deres neglekunst. Kombinationen af ​​rødt og hvidt er unikt, og i det hele taget ser det lokkende ud.

5. Forskellige Xmas Nail Art Design:

Forskellige Xmas Nail Art Design

Blandet jule nail art design gør en vidunderlig idé til julen. Oven på franske velplejede negle kan du påføre noget skinnende gråt glitter. Du bør også bruge farven hvid og rød, da de er typiske julefarver.

6. Design af rensdyr:

Rensdyr Design

Når vi taler om at give dig et flot jule -nail art -design, kan rensdyr være en smart mulighed. Den bedste du kan få for dig selv er Rudolf, det meget berømte røde næse -rensdyr. Hans store øjne, skinnende næse og brune ansigt ser yndige ud. Dette design kan være lidt udfordrende at lave. Derfor bør en professionel altid konsulteres.

7. Let jule negle kunst design:

Enkle jule negle Art

Julen har også været forbundet med dekorationer og flere karakterer. Du kan stadig få dig et nailart -design, der viser billedet af juletræet og sneen. Du kan også tilføje lidt farverig belysning på nogle af dine negle.

8. Pingvin Design:

Pingvin juledesign

Pingviner er nogle charmerende væsner. Et jule -nail art -design, der viser billedet af en pingvin med den røde julemandshue, ser enkelt ud, men meget fantastisk. De andre negle malet i mørkegrøn ser endnu mere attraktive ud.

9. Juletræsdesign:

Design af juletræ

Mens de prøver at blive kreative, elsker nogle kvinder at male juletræsdesign på deres negle. Et skinnende og glitrende strejf oven på dette gør teksturen blank og skinnende. Enderne på neglene kan også males godt med en kombination af grønt, rødt og gråt. Ideen er i det hele taget meget attraktivt og unikt jule -nail art -design.

Flere samlinger af Christmas Nail Art Designs: