9 Bedste Palm Tree Nail Art Designs med billeder

Palmetræsdesign er et af de mest populære og lette at lave designs til sømkunst. Når det kommer til frihånds nail art designs, er dette et design, som man meget let kan skabe uden nogen professionel hånd i nail art eller gode hænder i maleriet. Palmer er et meget let at skabe design. Du kan sport forskellige former for silhuetpalmetrædesign på neglene til forskellige lejligheder.

Palm Tree Nail Art Designs:

Denne festlige sæson, hvis du planlægger en ferie til strandene, så prøv mindst et par palmetræsmønstre på dine negle. Her er vores top 9 smukke palmetrædesign til neglene:

1. Palm Tree Free Hand Design:

Palmetræ frihåndsdesign

Forestil dig solnedgangen og den smukke himmel, der går ned i lilla annonceorange på afstand. Hvis du helt kan forestille dig dette, kan du nemt oprette designet vist ovenfor. Du kan også tilføje de gyldne sandstrande ved foden af ​​palmerne med en glitterpolering efter eget valg eller løse glitter i gennemsigtig polering. Brug en ventilatorbørste til dette.

 2. Striber og Nail Art:

Striber og Palm Tree Nail Art

Denne form for en flerfarvet abstrakt neglekunst kan skabes ved brug af forskellige farver neglelakker i vandret rækkefølge. Lav nogle lette stribede linjer til afgrænsningerne med dig sort stripper eller neglekunstbørste og sort lak. Afslut med at tegne designet af palmetræer over det design, der er skabt. Fedt udseende er det ikke?

3. Gradient Texturizing Palm Tree Nail Art:

Gradient Texturizing Palm Tree Nail Art

Prøv en gradient tekstureret nail art med mørk og lyseblå og lidt gul. Brug en svamp til teksturering. Afslut med at tegne et smukt palmetræ på hver af dine negle. Brug en gennemsigtig polering til at forsegle det design, der er skabt.

4. Clear Day Palm Tree Nail Art:

Clear Day Palm Tree Nail Art

En klar dag palme og strand nail art kan skabes med noget fri hånd hårdt arbejde. Brug dine prikkeværktøjer til at tegne skyerne eller brug dine tandstikker til designet. Du kan bruge to nuancer af grønt og en brun lak eller maling og din neglekunstbørste til håndfladerne. Sørg for, at palmerne har farver, fordi det er en scene i døgnet, som du maler på dine negle.

5. Flerfarvet Sunset Palm Tree Nail Art Design:

Flerfarvet solnedgang Palm Tree Nail Art Design

Dette er en flerfarvet gradient af palmetræs neglekunst. Du kan nemt oprette dette med forskellige farvepoler og svampe. Prøv dette design.

6. Free Hand Sunset Gradient Nail Design:

Free Hand Sunset Gradient Nail Design

En gradient struktureret solnedgang og palmetræs neglekunst skabt smukt ved valget af forskellige farver, der bruges i den. Glem ikke den gennemsigtige polering for glans- og glanseffekten.

7. Straw Dots og Sunset Palm Tree Nail Art:

Halmprikker og solnedgang palmetræskunst

Dette design er en smule anderledes end de andre, da du bliver nødt til at bruge enten stenciler og airbrush -materiale til de cirkulære mønstre på neglene eller bruge enden af ​​et sugerør og hvid lak. Når basen er oprettet korrekt, tegnes palmerne i sort for silhueteffekten.

8. Enkel frihåndsgradientpalme og fugle:

Enkel frihåndsgradientpalme og fugle

I stedet for at tegne hele palmer kan du tegne nogle snittede træmønstre på dine negle og nogle fugle. Giv grundmaling i gradient ved hjælp af 2-3 farver og svamp.

9. Frihånds silhuetpalme på et stranddesign:

Frihånds silhuetpalme på et stranddesign

Denne form for et fantastisk silhuet -palmetræsdesign kan skabes til de dage, hvor du ønsker at tilbringe din sommerferie på stranden. Hvis du har gode hænder til at tegne og nogle grundlæggende farveteksturiseringsevner, kan du nemt oprette denne slags neglekunst.

Elskede du palmetræs nail art -designs lige så meget som vi gjorde? Efterlad din feedback herunder.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80