9 Smukke Cupcake Nail Art Designs med billeder

Kopkager er gode at spise og fristende at se på. Så hvorfor ikke prøve en cup cake nail art til somrene? Det er ikke så svært at lave cupcake søm. Du kan bære disse negle til en fest eller til dit hjem. Du kan bære disse negle, hvis du har en søvn over fest med dine pigevenner.

Her er vores udvalgte bedste 9 Cupcake Nail Art designs.

1. Crystal Cupcake Nail art Design:

Crystal Cupcake Nail art Design

Cupcake negle er meget nemme at gøre. Du kan også gøre disse på korte negle. Så hvis du har problemer med at vokse lange negle eller tror, ​​at du går glip af forskellige nail art -valg, fordi du ikke har lange negle, så prøv cup cake -negle. Du kan tilføje nogle små krystalperler til at repræsentere drysene på cupcakes.

2. Easy Dotted Cupcake Nail Art:

Easy Dotted Cupcake Nail Art

Tag fat i dine prikkeværktøjer for at skabe et mønster af prikker i forskellige farver som dem, der er vist ovenfor. Du kan lave en lille kopkage på bare en finger og fylde de andre med bare prikker. Brug striber på kopkagen. Hold toppen af ​​kopkagen hvid med en rød eller lyserød prik på toppen for at repræsentere et kirsebær. Prøv dette design og hav det sjovt.

3. Let stribet Cupcake Nail Art Design:

Let stribet Cupcake Nail Art Design

Vil du holde det enkelt? Prøv simple striber til dine negle i to farver og en kopkage til kun en finger. Dette vil bruge mindre tid og vil være let at gøre. Brug et hjerteformet klistermærke eller stud til kirsebæret.

4. Let diagonal stribet kopkagedesign:

Let diagonal stribet kopkagedesign

Du kan oprette en variation af det nemme stribede cup cake nail art design ved at gøre striberne diagonale i stedet for lodrette. Til kopkagen kan du gøre den lidt speciel ved at tilføje flerfarvede prikker på den. Du kan bære en flerfarvet neglekunst med enhver din kjole. Brug dine prikkeværktøjer eller tandstikkere til denne neglekunst.

5. Glitter Glam Cupcake Nail Art Design:

Glitter Glam Cupcake Nail Art Design

Du kan prøve et glitter glam nail art design, der repræsenterer cup cakes. Prøv at bruge søde lyserøde farver og paillet neglelak. Brug prikkeværktøjer til polka dots design på 1 eller 2 søm. Lav en lille kopkage og dekorér toppen med en rhinestone, der repræsenterer et kirsebær.

6. Cup Cakes And Ice Creams Nail Art:

Kopkager og is Nail Art

Prøv en kop kager og is nailart design som den ovenfor. Prøv dette til en pigeaften eller til den særlige lejlighed tilbage til skolen. Du kan prøve vandmærkater eller gå til frihåndsmaling.

7. Color Glitter Cupcake Nails:

Color Glitter Cupcake Negle

En lille variation til normale nail art designs er altid velkommen. Du kan prøve et design til hvalpeansigtsskål til dine negle som ovenstående. Hold andre negle enkle med brug af farvede pailletter og en hudfarve basismaling. Du skal have gode evner til frihåndsmaling.

8. Klistermærke CupCake Nail Art:

Klistermærke CupCake Nail Art

Du kan prøve nogle vandmærkat cup cake designs som den ovenfor. Brug mærkaterne helst på hvid bundmaling for at gøre udsigten mere tydelig.

9. Multi Smag, der repræsenterer kopkager:

Multi smag, der repræsenterer kopkager

Du behøver ikke altid at holde dig til traditionelle hvide kopkagedesigner. Du kan lave cupcakes i forskellige farver. Forskellige farver repræsenterer forskellige smagfulde cupcakes. Brug krystalhjerter til at tilføje lidt glamour oven på kagerne.