Nail art designs til børn – Top 9 samling til dit barn

Har du ikke lyst til at gå tilbage til din barndom nogle gange? Selvfølgelig gør du. Det er godt at opføre sig som et barn nogle gange og gøre dumme ting. Men endnu bedre er at prøve at give dine negle nogle nailart -designs i kid -stil, som er lette at oprette og sport.

Kids Nail Art Designs:

Her er vores top 9 nail art til børn, som piger i alle aldre kan prøve. Prøv disse!

1. Rainbow and Clouds Nail Art:

Rainbow and Clouds Nail Art

Dette er en meget sød neglekunst, som alle kan prøve med en flot blå farve, hvid lak, nogle røde, gule, grønne, dybblå og lilla til regnbuerne, og du kan desuden bruge nogle glitter på den. Tegn nogle skyer med vedhæftede prikker med dine prikkeværktøjer og et ansigt også. Afslut med et godt lag topcoat.

2. Butterfly Free Hand Nail Art:

Sommerfugl fri hånd neglekunst

Prøv en dejlig frihånds sommerfugl neglekunst som denne. Det er en meget fantastisk neglekunst for børn at tegne den med din neglekunstbørste og prikkeværktøjer. Afslut med en glitterpolering efter eget valg.

3. Polka Dots og lette franske tips:

Polka Dots og lette franske tips

Du kan prøve dette. Polka prikker af hvidt på rød og sort grundmaling, en afgrænsning med din nail art pensel til og en anden farve til spidsen. Du behøver ikke bruge de samme farver. Brug farver efter eget valg. Afslut med en topcoat.

4. Sweet Panda Nail Arts:

Sweet Panda Nail Arts

Panda negle er meget effektive og lette at oprette med dine prikkeværktøjer. Brug en hvid farve til basen. Du vil helt sikkert kunne lide dette design, og du kan bære det med tøj i forskellige farver.

5. Let at oprette pingvin negle:

Let at oprette pingvin negle

Du kan oprette flotte pingvin negle ved at følge processen vist ovenfor. Prøv det. Det ser virkelig sødt ud. Gør det på din langfinger, og hold andre fingre enkle. Trinene forklares godt på billedet. Du kan bruge et prikkeværktøj og en neglekunstbørste eller bare en tandstikker til hele designet.

6. Let at gøre Hello Kitty franske tips:

Let at lave hello kitty franske tips

Du kan prøve hello kitty franske tip som dette. Du skal bare tegne prikkerne til øjnene, nogle linjer med en stripper til whiskers og en prikkegul til næsen. Brug derudover en nail art deco sløjfe til hello kitty bue.

7. Let vandmelon negle:

Let vandmelon negle

Du kan nemt prøve vandmelon negle med bare en lyserød eller rød bundfarve efter eget valg, din tandstikker eller en neglebørste til prikkerne og en stripper til den hvide afgrænsning. Gør spidserne i en skygge af mørkegrøn eller mosgrøn. Prøv det.

8. Ombre Nail Arts:

Ombre Nail Arts

Ombre negle eller gradient negle kan let oprettes af nybegyndere inden for neglekunstens verden, og det ser ikke din alder at dyrke det. Alle kan dyrke og dyrke det. Du skal bruge 2-3 farver på stigende eller faldende nuancer. Her er farverne blå, lilla og pink. Brug en svamp til gradienteffekten. Afslut med en topcoat.

9. Splatter Nail Designs:

Splatter negle designs

Polka prikker i forskellige farver og former er det, der gør et stænkende søm. Du kan bruge din nail art -pensel til at sprøjte farver, eller du kan også bruge prikkeværktøjer til at bruge forskellige farver på neglene. Hvis du bruger et prikkeværktøj, får du lige formede prikker, som ovenfor, og hvis du bruger den sprøjtende formel, får du ujævne prikker. Begge ser godt ud. Afslut med en topcoat.

Kan du lide denne artikel? Hvilket let design vil du prøve?