Top 5 fransk tip Nail Art designs med billeder til den bedste manicure

French Nail Tips bliver i stigende grad populære dag for dag, da alle de dejlige damer ønsker, at deres neglespidser skal designes på forskellige måder. Du vil blive glad for at vide, at du ikke behøver at bruge mange penge i en stue for at få franske negletip. I stedet kan du bare følge et par enkle trin og få dem på egen hånd, let og komfortabelt. De fleste kriterier for at lave denne form for et design er at have lange søm, da de ser bedre ud på dem på grund af de tydelige kanter.

Bedste franske tip søm designs derhjemme:

Lad os franske spids negle designe trin for trin, som virkelig hjælper med at lave perfekt manicure.

Hvid fransk spids neglelak:

Hvid fransk spids negle Art

Hvide franske sømspidser er mest almindelige og mest populære. Men mange af os ved ikke, at de også er de letteste franske sømspidser at lave. Klip først dine negle med en sømskærer for at få alle neglene til at forme på samme måde. Enten skal du holde dem rektangulære eller gøre kanterne runde. Tag glans neglemaling eller en let cremefarvet neglelak for at lave pelsen; hvilket ville få neglene til at se lidt lyserøde ud. Hvis du har en sømguide til at holde fast i de tips, der ville gøre dit arbejde lettere, men bare rolig, hvis du ikke har nogen. Bare tag din hvide neglelak og børst let farven på spidserne på dine negle og få den til at se ens ud på alle neglene, og du er færdig.

Sort og rød fransk tip Nail Art Designs:

Sort og rød fransk tip Nail Art designs

Mal spidserne på dine negle med en rig rød gelgel, billedet herunder viser, at du ikke har brug for en lang negl for at gøre dette, men effekten af ​​neglekunsten ville stadig se godt ud på lange. Når du har tørret den røde maling, skal du tage den tyndeste af penslen og farve den med sort for at lave strimlerne lige under den røde maling og for at tilføre glansen, male neglene med blank neglelak. Dette er nok til at give dig en elegant neglekunst, ligesom du ser på billedet.

Sort neglemaling med farverige nitter på spidserne:

Sort neglelak med farverige nitter på spidserne

Giv dine negle, et funky look med, sort neglemaling og farverige neglebolte. Bare farv neglene med sort som bund og lad det tørre. Tag blank neglelak eller en neglelim og påfør spidserne. Stick dine forskellige farvede neglebolte en efter en og lav to komplette striber vandret. Det får dine negle til at se lige så smukke ud, som du ser på billedet herunder. Funky og let er de ikke?

Violet med zebramønstret fransk spids neglelakdesign:

Violet med Zebra -mønstrede franske tip -negleart -designs

For at lave en smuk zebra fransk sømspids, skal du tage en grundfarve for eksempel violet og male den som base først. Mal derefter spidserne med hvid neglemaling; og for at lave striberne skal du tage sort neglemaling i en tynd pensel og lave lodrette striber og endda lave bøjede linjer for at få neglekunsten ikke til at se ensformig ud. Du er næsten færdig; bare tag fem små cirkulære nitter i samme farve, og stik dem ind mellem de to forskellige farvemønstre af violet og zebra -designet.

Hvid fransk spids neglelak med pink og sort kant:

Hvid French Tip Nail Art med pink og sort kant

Følg trinene i hvide franske tips for at gøre den indledende del af denne neglekunst. Lad dine ringfingre stå for et andet negledesign, da vi kan se, at den har en skrå stribe lavet med pink i midten og til venstre har den sortmalet og til højre har den zebrastriber. Zebrastriberne er lavet ved at give en base af hvidt på højre side og striber i sort, ligesom vi så i den forrige. Tag lyserød farve på en tynd pensel og mal en vandret stribe lige under de hvide spidser og en sort stribe under den lyserøde.

Endelig kan du ved fransk spids negldesign virkelig få et godt look på dine negle med enkle designs. Så prøv derhjemme trin for trin fransk spids manicure og overrask dine venner.