Top 9 Nail Art Tattoo Designs

Der er forskellige typer tatoveringer, der bruges på neglene i disse dage. Disse er også en modetrend for at bruge mærkater og forskellige typer klistermærker til neglene. Derfor, hvis du vil, kan du nemt dekorere den normale polering med disse ting, som du let kan få fra deco -butikkerne. De leverer også forskellige typer materiale sten, der også kan bruges til at pryde hænderne. Du kan prøve at købe sorte eller andre omridsmærkater med konturer, og du kan også købe forskellige blomster- eller andre designs for at bruge dem i overensstemmelse med valget af basisfarven på det polske, du har på.

Bedste negletatoveringsdesign:

Nedenfor er de top 9 typer negletatoveringsdesign, som du nemt kan købe fra neglekunstbutikker.

1. Golden Decals Nail Tattoo Designs:

Gyldne mærkater Nail Tattoo Designs

Tatoveringer med gyldne mærkater er ret populære i disse dage. Disse bruges mest til fester. Hvis du er iført en pastelfarvet basismaling, bør du helt sikkert prøve at købe nogle af disse. Disse tages for det meste ud af lagen ved hjælp af vand, og derefter kan du lægge dem på en tørret bundfarve efter eget valg. Disse kan kombineres med festkjoler, sareer og andre outfits.

2. Stones Nail Tattoo Designs:

Stones Nail Tattoo Designs

Dette er en anden form for sammenslutning af negleoverførsler med sten, og du kan også købe disse gyldne gel -mærkater, som er ret populære. Disse kan bruges på et enkelt søm, og du kan bruge sten til de andre til at lave en kombination af forskellige deco -materialer.

3. Trendy negletatoveringsdesign:

Trendy negletatoveringsdesign

Disse er trendy tatoveringer, som du kan købe fra deco -forsyninger. Du kan bruge disse ved enten at tage dem ud af mærkatark, eller du kan også bruge dem med vand. Det afhænger af den type klistermærke, du køber. Du kan bruge dem på en mat bund og bruge en topcoat til at forsegle dem.

4. Floral Stickers Nail Tattoo Designs:

Blomsterklistermærker Nail Tattoo Designs

Disse er blomstermærkater, og du kan bruge dem i siderne. Disse er ret trendy og meget pige. Du kan bære dem med pastel nuancer, og du skal ikke lave frihåndsmaleri for at få dem udført. Disse er derfor meget nemme at bruge.

5. Keramiske klistermærker Nail Tattoo Designs:

Keramiske klistermærker Nail Tattoo Designs

Du kan prøve gel eller keramiske klistermærker som denne. Du kan kombinere disse med løse farvede glitter, og du kan også bruge dem med sten. Disse er ordentligt båret sammen med fest-get-ups.

6. Geometriske negletatoveringsdesign:

Geometriske negletatoveringsdesigner

Disse er geometriske tatoveringer, som du kan prøve. Disse bruges i forskellige farver. Disse fås også i forskellige nuancer og også gyldne nuancer. Derfor kan disse være med festkjoler.

7. Symmetriske negletatoveringsdesign:

Symmetriske negletatoveringsdesigner

Disse er en anden type nail deco, som du kan bruge på dine hænder. Du kan bruge en mørkere bund for at få dette look til at se mere fremtrædende ud. Du kan også bruge sten eller bruge nogle prikker med prikkeværktøjer i forskellige former i symmetrisk design.

8. Små tatoveringsdesign:

Små negletatoveringsdesigner

Du kan købe små designs som et hjerte eller en blomst fra forskellige butikker. Disse kan bæres med forskellige farvede lakker. Du kan også bruge blomstermotiver, og disse gør kunst meget let at oprette, da du ikke behøver at bruge tid på at lave designs med tegneværktøjer.

9. Floral Nail Tattoo Designs:

Tatoveringsdesign med blomster

Disse blomstertatoveringer er meget kreative at se på. Du kan bruge mørkere bundfarver og derefter bruge disse typer neglepinde og derefter bruge en topcoat. Disse kan bruges til somre, og du kan også bære dem på din skole eller gymnasier. Du kan nemt købe dem fra de nærmeste butikker.