Top 9 Peacock Nail Art Designs

Påfugle er smukkeste og et af de mest farverige dyr. Påfuglefjer kan lide alle, og på grund af de levende og livlige farver ser de meget interessante ud. Disse farver bruges ofte i nail art designs og tilføjer til en kvindes skønhed. Her er nogle af de mest almindelige, lette at lave, farverige og interessante søm er designet, hvor påfuglefjer og farver bruges i forskellige former.

Smukke Peacock Nail Art Designs med billeder:

Smukke Peacock Nail Art Designs med billeder

Lange negle ser fantastiske ud med det blå og grønne påfugldesign. Den glitrende effekt får designet til at se livligt og lyst ud. Påfuglens traditionelle fjer er blevet meget flot lavet, og brugen af ​​farver er også gjort klogt.

Smukke Peacock Nail Art Designs

Jævnt afskårne korte negle er dækket af fjerdesignet. Den orange touch tilføjer livlighed til kunsten og giver et meget lyst udseende. På små søm skal kunstværket udføres med stor omhu og opmærksomhed for at give det smukke udseende.

Smukke Peacock Nail Art Designs 3

Denne funky moderne neglekunst ser smart ud. Med designet fortsat fra det ene søm til det andet, gør det det overordnede udseende meget afslappet, men smart og livligt. Det er let at lave, og valget af farver til kunsten er også mat finish, men ser meget livligt ud.

Smukke Peacock Nail Art Designs 4

Påfuglen har her fået et moderne præg med den prikkede effekt. Polka prikker er på mode, og kombinationen med påfuglfarver viser den innovative præsentation af kunstværket. Det er også udført meget pænt, og hver farve gør en forskel. De glitrende konturer tilføjer en masse glød til neglene.

Smukke Peacock Nail Art Designs 4

Afbildning af påfuglens ansigt og krop på langfingeren og dens fjer fortsatte på neglene på en nøgen base er et meget nyt koncept. Brugen af ​​farver er levende og velegnet til alle hudfarver. Frem for alt er nail art meget fin og kræver meget tid og kræfter for et så perfekt resultat.

Selv med den mørke bund er påfuglefjerene kommet rigtig flotte ud. De små negle er en ekstra fordel, der giver et mere fyldigt look til det enkle negledesign. Derudover får den minimale glitter, der bruges til fremhævning, neglene til at se meget lyse ud.

Smukke Peacock Nail Art Designs 5

Sølv er enhver piges favorit. Brugen af ​​påfuglefjerdesign med sølv er et nyt twist i denne neglekunst. Sorte højdepunkter og sølvglitter tilføjer en flot tekstur til det overordnede udseende. Denne neglekunst passer godt til alle neglelængder, og valg af sølvfarvet neglemaling kan udføres i henhold til hudfarven og giver dermed også et innovationsomfang.

Smukke Peacock Nail Art Designs 6

Denne neglekunst er den nærmeste kopi af en ægte påfuglefjer. Det er blevet gjort meget fornuftigt, og valg af farver og de perfekte streger i kombination giver et realistisk look. Det fremstår også lyst og livligt.

Smukke Peacock Nail Art Designs 7

Denne neglekunst er virkelig smuk som en påfugl. Kunst udføres i forlængelse af alle neglene, så det ser endnu mere realistisk og naturligt ud. Udført på en nøgen bund er farverne på den ægte påfugl også kommet rigtig godt ud.

Smukke Peacock Nail Art Designs 8

Dette ligner en påfugl i et funky udseende. Denne neglekunst vil passe godt til alle slags og nuancer af tøj og har en meget innovativ stil. Påfuglfarver er blevet kombineret rigtig godt, der giver en fusion af den traditionelle og moderne kunst.

Disse sømkunst er meget lette, og man kan også gøre det helt selv. Det kan tage tid i starten, men med øvelse kan vi alle opnå perfektion.