9 Bedste gel neglelakker til kvinder i Indien

Gelbaserede neglelakker er de nyeste og mest trendy neglelakker. Disse giver en naturlig glans til neglene, er venlige at bruge og holder længere end almindelige neglefarver. Dens øgede efterspørgsel erstatter almindelige neglefarver på de fleste saloner og neglestudier. Neglen ser fantastisk smuk ud, og for de fleste mærker er der en lang række nuancer at vælge imellem. Disse er dyre i forhold til almindelige neglelakker, men de fremragende resultater, det giver, er prisen værd.

Seneste samlinger af gel neglelakker:

Her er de mest populære mærker, der tilbyder gel neglelakker til attraktive priser og fremragende resultater.

1. CND Shellac:

gel neglelak

Mærket er kommet på markedet så sent som i 2010, men har erobret neglelakserien. Dette er det bedste gel neglelak mærke på markedet. Der er en række forskellige farver at vælge imellem i mærket. Deres naturlige mærke forhindrer skader på neglene og gør dem ikke gule.

Prisen er Rs. 620

2. Kunstnerisk farveglans:

Artistic Color Gloss er skabelsen af ​​den berømthed manicurist Tom Bachik. Det er nyt på markedet, men den gelbaserede neglelak er meget efterspurgt. De levende farver og fantastiske tekstur er dens USP. Der er også matte, nøgen og glitrende nuancer, som alle kan lide.

Prisen er Rs. 862

3. Bio Sculpture Gel:

Bio Sculpture Gel har været den ældste i løbet endnu den mest værdsatte. Gel neglelakken tager længere tid at tørre end andre, men kan lide for de fantastiske resultater. Produktet er et glimrende alternativ til akryl.

Prisen er Rs. 3379

4. OPI Axxium:

De, der er vilde med indviklet nail art, elsker mærket. I modsætning til andre malinger, der kommer i flasker, kommer OPI Axxium i potter. Det har hele 63 nuancer, der giver dig fantastiske resultater. Malingen er lavet af hurtig tør formel og giver neglene en naturlig glans.

Prisen er Rs. 680

5. IBD Gelac:

Gelac har en lang række produkter til neglene, men neglelakkerne er mest populære. Dens manicure resultater er fremragende. Gel neglelakkerne er fremragende at bruge og spredes let, hvilket giver finesse til det generelle udseende af dine negle.

Prisen er Rs. 433

6. Star Nail Eco:

Star Nail Eco er en hurtigtørrende formel, der giver fantastiske resultater på ingen tid. Farverne er levende og fås i mange nuancer. En anden attraktiv egenskab ved produktet er den beskyttelse, det giver dine negle ved påføring.

Prisen er Rs. 720

7. Harmony Gelish:

Nuancer fra Harmony Gelish passer til alle hudtoner og ser godt ud på dem. Det har et stort farvespektrum, og anvendelsen er lettere i forhold til de fleste af produkterne i ligaen. Pakningen er også meget anderledes og attraktiv.

Prisen er Rs. 790

8. Essie Gel:

Essie Gel har keratinpleje og vitamin E -grundformel, hvilket gør den til en perfekt kombination af skønhed og sundhed af dine negle. Der er en række forskellige nuancer at vælge imellem, og hver nuance er lavet til at passe neglene lige meget.

Prisen er Rs. 1076

9. TruGel:

De fleste af de gelbaserede lakker er en lommeknip, men denne kan være din sande ven på grund af sin attraktive og lommevenlige pris. Nuancerne er enorme, fra varme nuancer til milde nøgenbilleder og passer til de fleste hudfarver.

Prisen er Rs. 430

Gel Neglelakmærker bruges i vid udstrækning og foretrækkes også af de fleste neglekunstnere. De er ikke kun venlige at bruge, men resultaterne er fascinerende. De gør dine negle stærke og forhindrer dem i let chipping.