9 Bedste Zoya neglelak og farveprøver

Neglelak er et tilbehør, der dyrkes af kvinder uanset deres alder, da det forbedrer personligheden. Selvom der er flere mærker, der kan prale neglelak i topkvalitet og andre skønhedsprodukter, fremstår Zoya neglelakker som de bedste blandt dem. Det er opkaldt efter en russisk pianist, Zoya Reyzis, der sammen med sin mand Micheal Reyzis forvirrede Art of Beauty, der oprindeligt var en neglesalon, og det voksede til et omstændeligt firma, der huser flere kosmetiske mærker.

Blandt disse mærker skilte Zoya sig ud som et fremragende mærke inden for skønhedstilbehør som neglelakker. Dette er et af de første mærker, der kommer ud med innovative produkter som den hurtigtørrende topcoat neglelak. Det skabte også den mest naturlige og giftfri neglelak og bragte dermed en revolution inden for neglelakindustrien.

Populære Zoya neglelakfarver til damer.

Lad os tage et kig på de 9 bedste neglelakker, som Zoya har at tilbyde.

1. Zoya neglelak i renhed:

Denne neglelak fås i cremefinish. Det er et af de bedste kvalitetsprodukter, der fås i stærk hvid farve med lysstyrke og begrunder navnet, da den hvide nuance er helt ren og af en meget ren og kølig tone.

2. Zoya Anchor Base Coat:

Zoya Anchor basisfrakke er en fremragende pels, der vides at have et stærkt greb om neglen, der holder neglelakken på sin plads og gør den langvarig. Det er ikke kun fleksibelt, men øger også neglelakets holdbarhed. Det forhindrer også chipping og hjælper også med at styrke neglene.

3. Zoya Armor Top Coat:

Ligesom grundlaget er endda topcoaten yderst effektiv til at beskytte de naturlige negle og forhindrer den i at sprænge. Man kan bruge neglene hele dagen lang uden at skulle bekymre sig om, at farven bliver ødelagt. Det gør neglene slidstærke og bevarer også neglens glans.

4. Zoya forny neglelak foryngelse:

Som navnene antyder, er dette zoya -produkt kendt for at være genoprettende for neglelak. Det tilføjer liv til gammel neglelak, så hvis du skal skynde dig til en fest og ikke har tid til at påføre frisk neglelak, kan denne foryngelse komme til undsætning og gøre en gammel applikation til en helt ny lak.

5. Zoya Neglelak i Claudine:

Zoya neglelak i Claudine tilhører familien af ​​sorte og grå farver og har en metallisk finish. Det er chic farve og giver et usædvanligt smart look til den person, der bærer det.

6. Zoya neglelak i Maria-Luisa:

Denne farvede neglelak har en gylden cellofan accent og kan let lagres som man ønsker. Det tilhører familien af ​​guld med en specialeffekt finish. Det er en favorit blandt unge festgængere.

7. Zoya Neglelak Livingston:

Denne zoya neglelak er en efterårsrød farvet neglelak. Det har potentiale til at give et hautelook, da det har en cremefinish og har en kølig tone.

8. Zoya neglelak i Giovanna:

En fantastisk farvet neglelak med en metallisk finish, denne neglelak er den mest trendy farve og er meget på mode. Smaragdgrønne er fantastisk og forbedrer personaen.

9. Zoya neglelak i Piaf:

Denne neglelak tilhører også familien af ​​metalliske farver. Det er frisk farve med masser af lysstyrke og munterhed. Det er let at bære, da farven er i en skinnende finish, som er ganske subtil.

Zoya neglelak hævder at være giftfri. Den kan bruges i en usædvanlig lang periode. Disse behandlingsformler er uden kemikalier som formaldehydharpiks, kamfer, dibutylphthalat eller simpelthen formaldehyd. Så hvis du virkelig glæder dig til at bære attraktive nuancer uden at skade neglene, kan du roligt vælge mellem de ovennævnte muligheder.